Lista Gradinite - bila alba / bila negra(2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

referitor la Rainbow Kids, nu cred ca limbajul directoarei are vreo relevanta pentru ca nu ea este cea care sta cu copii, eu am baietelul in al doilea an acolo si da sunt foarte multumita de evolutia lui, a invatat multe este foarte activ si la lectii si la joaca normal, nu este traumatizat si nu imi amintesc sa imi fi spus ca educatoarele ar da in copii, din contra cand am avut discutia cu educatoarea lui si cu directoarea referitor la pedepse si i-am spus ca sunt de acord ca atunci cand face prosti sa fie pedepsit poate sa ia una la fund ca nu e din portelan au fost impotriva iar explicatia a fost de bun simt si foarte la obiect de ce vladut va fi pedesit daca e cazul dar nu va primi nici macar un deget peste fund, asa ca da-mi voie sa nu te cred.

gradinita urmeaza sa se mute de acolo in alta locatie si cred ca asta e motivul pentru care nu au schimbat mocheta, daca asta este buba cea mai mare.
In iulie sunt putin copii in gradinita pentru ca in general sunt plecati in vacante, asa cum a fost si vladut plecat la bunici doua luni in vara.

ca sa mai pun o bila alba peste cea neagra iti pot spune ca din grupa de pitici care a fost anul trecut nu au plecat decat doi copii, dar nu din motive de nemultumire de gradi, iar educatoarele sunt acelrasi de 3 ani nu s-au schimbat, iar la grupa lui Vladut este aceea si educatoare si va fi aceeasi si la anul si peste doi ani si pana va merge la scoala.

Cred ca de fapt dosarele copiilor si evolutia lor trebuie sa dea nota gradinitei nu masa si mochetele!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Anca, ma bucur ca esti multumita de gradinita. Eu am spus doar ce am vazut in cele cateva zeci de minute pe care le-am petrecut acolo: o directoare foarte amabila, dar agramata, educatoare tinere, dar care tipau la copii, o cladire imbacsita, dar intr-o zona frumoasa. Pe noi nu ne-a convins. Fiecare are dreptul sa isi spuna parerea. Eu o respect pe a ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aanidaa spune:

unde se muta gradinita Rainbow Kids, sper ca nu in alta zona.

Mergi la inceput

Incantata de cunostinta adina!
ai copil la rainbow kids?

D-NA KATTY DORESTE SA O MUTE ACOLO UNDE ARE EA CASA LANGA GRADINA BOTANICA.POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Loreena, badjoke, multumim pentru punctaje.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aanidaa spune:

buna anca, da am fetita la grupa mare, incepand din vara, dupa un an de experienta la o gradinita de stat. Chiar daca nu este poate cea mai buna gradi,la rainbow kids fetita mea se simte bine si merge cu drag, ceea ce este f important.

Mergi la inceput

ma bucur ca ai ales aceasta gradinita la inceput si eu am fost sceptica au fost cateva lucruri care nu mi-au placuit si recunosc dar in ziua in care am ales gradinita am vazut mai multe cred ca vreo patru gradi, cand am ajuns la rainbow, lui vladut i-a placut si s-a simtit bine acolo abia l-am luat sa plecam acasa de la celalalte m-a tragea de mana sa plecam, si am considerat atunci ca si acum cand mi s-a confirmat ca am facut o alegere buna.

Cu toate ca nu e lux cum am vazut in alte parti atmosfera e una calda si primitoare pentru copii.

Daca vrei putem sa discutam despre gradi si chiar mi-ar face placere.

Bafta la serbare marti. Sunt sigura ca o sa iti placa ce au pregatit!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna ziua mamici

Va rog sa-mi spuneti si mie ce stiti de gradinita 207 (Floare Albastra).

Dora implineste 3 ani in aprilie si intentionez s-o duc la aceasta gradinita.

Se pot face acum inscrieri?

Multumesc

Pupici

Ionela siDora-Ioana
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA LA MARE
http://s189.photobucket.com/albums/z166/ionela_r/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

buna, fetele!
aveti ceva informatii despre gradi Tinkerbell din Pipera? e pe lista mea de posibile gradinite pentru Bia, din martie, insa nu am gasit nicio recenzie legata de ea...

multumesc

Ce mai citim noi

pe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

quote:
Originally posted by ionela_r

Buna ziua mamici

Va rog sa-mi spuneti si mie ce stiti de gradinita 207 (Floare Albastra).

Dora implineste 3 ani in aprilie si intentionez s-o duc la aceasta gradinita.

Se pot face acum inscrieri?

Multumesc

Pupici

Ionela siDora-Ioana
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA LA MARE
http://s189.photobucket.com/albums/z166/ionela_r/

Buna ! Eu am pustiul la 207. Din punctul meu de vedere gradinita e ok. Inscrierile se fac in mai cred anul acesta, atunci cind este perioada oficiala. Din cite stiu , directoarea nu face inscrieri inainte, si cred ca cei care au venit in anii trecuti au fost inscrisi. Bafta !

Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput