Fetelor, am revenit si eu de la dr. de familie... Am luat reteta cu ELEVIT si TARDIFERON...
La farmacia, care NU atinsese ink plafonul
, am reusit sa iau ELEVIT compensat si TARDIFERON gratuit... Asadar am dat o diferenta de vreo 14 lei si ceva...
PS: Promisesem ca va spun cum stau lucrurile cu acest ELEVIT!
Si acum daca nu s-a apucat nimeni intre timp, pot sa ma apuc eu sa fac capitol nou... Dupa cum vad eu nu a mai anuntat nimeni ![]()
Andrada
33+ cu
Antonio
Nu e vorba de cutit rasucit in rana Andreea, dar sincer ma oftic ca ccc comerciantii astia salta pretzurile doar prin faptul ca nu se pot face cumparaturi pe ebay sau mai stiu io unde, dar cel mai tare ma oftic ca vad pretzurile la mancare mai scumpe ca in alte tari si nu vad DE CE?
Pp ca daca nu sunt oameni care sa cumpere vor da si ei falimet sau isi vor stabili prioritatile sa nu se mai imbogateasca peste noapte. Atat doar ca ma oftic. Ca nu-s plecata din proprie initiativa ci dupa sotz si m-as intoarce chiar azi dar, stim noi cum e cu prioritatile, of!
Hai fugi la cursuri. Tu ce ai facut prima oara? Scoala cu copil mai merge, dar cu sarcina mai greu, vad io cum m-oi descurca cu 2 si fara nici un ajutor. Iar ma enervez 
Fetelor, va invit la CAPITOL NOU!!!
PS: Sorry, ca va intrerup din discutie ![]()
Andrada
33+ cu
Antonio
quote:
Originally posted by DidiAlex
, in plus is mai multe mercedes-uri in ro decat aici.