*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (45)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neatza fetelor...

Mi-am reluat programul normal

Vali5, ma bucur ca te-ai mai linistit citind acele lucruri... Iar faza cu sughitul eu o observ mereu cand beau COLA . Si eu m-am speriat prima oara crezand ca simt inima lui... si mi se parea ca are o frecventa a batailor prea mica

Ella_74, mersi muuult de raspuns... Sincera sa fiu m-a ingrozit multitudinea de caracteristici pe care trebuie sa le caut la un patut, dar faptul ca are o latura culisabila si mie mi se pare important (nu stiam ca cele de la IKEA nu au ). Pentru noi cred ca va fi ceva mai greu... ca deh ne vom trezi cu copil in brate, dar fara nimik cumparat pt. el , asa ca va trebui sa avem lista facuta din timp cu ce sa cumparam... Mersi mult pentru raspuns!

Amely, si noi o sa mergem la IKEA week-end-ul viitor... ca nu mai pleaca sotul in delegatie... si de-abia astept sa-i fac lista cu ce sa cumpere dupa ce nasc... Patutul se pare ca-l cam scot de pe lista cumparaturilor IKEA

KAY, asteptam sa ne povestesti azi mai multe ... Asa ca trezeste-te mai repede .

Dideip, abia astept sa ajungi si tu la serviciu si sa ne spui cum a fost la BABY EXPO...si ce ai cumparat! Dar mai ales astept sa ne spui ca s-a mai terminat cu "aglomeratia" de la birou!

Astazi trebuie sa ma duc pe la dr. de familie sa-mi dea cica reteta de gratuitate pt. ELEVIT si Maltofer (sau altceva cu Fe...). Eu recunosc ca am ramas MASCA... asta pentru ca stiu ca vorbeati voi ca ELEVITUL nu s-ar mai da gratuit... Nu stiu, acum sa vad, pana nu ma vad cu el in mana la farmacie, nu mai zic nimik

Apropos de insomnii... eu le am dimineata... Si asta e ceva aiurea pt. mine care inainte de a fi insarcinata aveam asa mari probleme in a ma trezi fie si la ora 09:00.

Poate se mai trezeste cineva pana plec la dr.... daca nu... ramane pe mai tarziu!!!

Va pup si va doresc la toate o saptamana cat mai frumoasa!!!

EDIT: Gata... plec si eu... Vad ca nu a mai venit nimeni asa dimineata... Poate maine, ELTEKA la "cafelutza"

Andrada 33+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

ManuC1010 incearca pentru programari la Iosup sa suni la clinica Polisano, unde el face ecografii vinerea si nici nu se compara cu nebunia de la cmu. eu mereu am gasit loc acolo. din pacate nu ai PM activat ca iti trimiteam nr de telefon, asa da-i tu un search pe net.

fetelor, sa va bucurati de toate cumparaturile facute!

Kay la multi ani! l-am vazut si eu pe sotul tau la matinal vinerea trecuta - e tare simpatic, insa blonda e un dezastru...

hei pauly, unde esti? cum stai cu renovarile pentru camera bebelinei?

elteka m-ai intrebat de tampoane pentu sani - eu am luat din cele de unica folosinta, mi-a zis tipa de acolo ca sunt mai igenice decat cele care se spala - insa daca nu o sa fiu multumita de ele o sa le iau pe celelalte.

va pup si plec la servici - o saptamana excelenta!

Andreea 26+ Vladut

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManuC1010 spune:

multumesc fetelor!

Ideea e ca eu am fost prevazatoare si mi-am facut programare din timp. Problema a aparut cand mi s-a decalat programarea la ginecolog :(

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani, Key si Ileana Marius!
Sa fiti fericite alaturi de -ii si soti! Nastere usoara!

Buna dimineata la mamici cu burtici!
Fetelor voi aveti crampe abdominale, contractii dureroase? Eu am avut asa in prima si a doua luna de sarcina? Ar trebui sa-mi fac griji?

Alina-Mirela 26+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare, Salutare...

si v-am sfatuit sa va odihniti..ntz, ntz, mult am mai avut de citit.

Pepsi, fata pt explicatii.

Ce maaaai am facut okii mari cand am vazut ce pretzuri mari sunt la produsele pt copii in ro.
Oricum stiam ca romanii dau banii mai usor decat nemtii spre ex, care se uita si la 10 centi si, in plus is mai multe mercedes-uri in ro decat aici.
Sunt ceva de groaza comerciantii astia, pt ca aici in magazin, la unu cam scump, Babywalz, un carut cum ii spuneti voi sport e 150 E hai cu toate ascensotiile daca nu e nici ultimul model nu sare de 400. dar pe net il gasesti mai ieftin.
Ar trebui sa ma apuc de comertz cand va citesc.

Oricum bucuria cumparaturilor de acum nu o mai intalniti. La bb2 nu mai e parca acelsi lucru. Sa stapaniti sanatosi toate lucrurile ca multe emotie va stranesc si propietarii lor sa le stapaneasca sanatosi.

Cat despre sughitz asa e..zici ca e cu ciocanelul la lucru omu mik.

Si, burticile care vor naste prin cezariana trebuie sa stiti ca e un model nou acum in practica. Am citit scrisoarea de externare a unei tipa de aici, este si o discutie pe DC mai veche, pun link-ul cand o sa il gasesc. Cu explicatiile mele mai greu . In primul rand ca incizia orizontala nu mai taie muschii abdominali si ii separa (!! o fi existand termenu asta in medicina) si recuperarea e mult mai usoara. Sa nu uitati sa cereti modelul asta.
Prietena mea de aici imi spunea ca la 5-6 ore de la op facea dus, nu avea nici o treaba.

hai ca revin cu link-ul discutiilor cand il gasesc.
L-am gasit!

P.s. LA MULTI ANI! Ileana Marius si Kay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Fetelor, complicata treaba cu achizitionarea unui carucior! M-am speriat! Cred ca saptamana asta iau si eu taurul de coarne si merg in cercetari! Dupa ce voi fi pe deplin informata (corespunzator posibilitatilor din oras) imi fac si eu o idee! Pana acum v-am spus ... cel mai mult mi-a placut un carucior de la Baby Care (in jur de 5 milioane ... si asta e printre cele scumpe la noi, caci sunt si mai ieftine ... am vazut un Inglesina de 10 milioane, dar era hidos, parca era de la second hand). Culorile sunt variate, insa vreau bleumarin cu rosu!

Va urez o saptamana minuata!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 31+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ella nasol cu contractiile, acum le experimentez si eu!
Chris ai cumva un linck cu informatii despre dopul vaginal?
Bogalina e fain ca bb-ul s-a intors! Ai simtit "manevra"? i-ti doresc sanatate si sa nu mai racesti!
Alyna te felicit pentru cumparaturi! Foarte frumoase!
Danna ma bucur ca tu si copilasul sunteti sanatosi! V-ati gandit la un nume?

Alina-Mirela 26+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Am editat mesajul trecut cu link-ul despre cezariana.

Uitati aici despre ce carutz vorbeam la pretz de 400E. Acelasi cu cel de la Peg Perego, un fel de aceesi Marie dar cu alta palarie. Stiti voi, acu cu burtica aveti impresia ca intalniti pe strada numai burtici peste vreo 2 ani o sa stiti cam tot ce ar trebui sa aiba un carutz, asa-s si io acu. Deci firma e diferita modelul e acelasi www.baby-walz.com/neu/SyEngine.php?Act=50070&Do=50074&_SSL=0&pBild=0" target="_blank">aici si va spuneam Babywalz e un magazin scump.

Si in plus, cu toate ca-s fan Chicco, babyphone de la ei e prost. Am unu in dotare dar nu l-am putut folosi.
In schimb cel de la Philips am inteles ca isi face treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La multi ani pentru sarbatoritele zilei! Sa petreceti frumos!

Moama, gravidutze da ce logoree va apuca in creierii noptii... Adevarul este ca si pe mine m-a dat peste cap schimbarea orei asa ca m-am culcat la doua si azi la 7 nu am fost in stare sa-mi ridic oasele din pat asa ca am dormit ca vaca si am kiulit cu nesimtire de la primele doua cursuri. Rusine sa-mi fieeeee

Vali, am avut senzatia ca povestisem de 2-3 zile faza cu sughitul M-am distrat aseara ca si pitica mea a sughitat o gramada. Nu se intampla in fiecare zi. Se vedeti ce distractiv: acum ne amuza, dar cand or iesi si n-o sa se opreasca din sughitzat sa vedeti ce panica ne cuprinde. Adik pe mine acum nu ma mai cuprinde nimic, o sa va cuprinda pe voi cele care sunteti la primul bebelac. Eu eram crispata. Doctorita imi spusese sa nu-i dau totusi zeama de lamaie macar pana la o luna, sa-l pun la piept dar nu-i trecea si pe mine ma treceau toate transpiratiile pana inceta. Pana intr-o zi cand mi-am adus aminte ca atunci cand sughita minute in sir la mine in burta nu mai eram asa speriata. Si am realizat atunci ca nu e nimic grav ca un nou nascut sa sughita Si in afara de sughitat abia astept sa o aud cum fornaie ca o trompetica. Nu stiu daca toti copilasii fac asa in somn dar Filip in primele luni era super amuzant, chiar ziceai ca e o trompetica.

Ce de cumparaturi ati facut, bravo sa le stapaniti sanatoase! Ati facut afacere buna cu steluta la 49 de ron. O sa ma mai benoclez si eu prin carrefour sa vad daca o mai gasesc si sa pandesc o perioada de reduceri, cred ca acum de iepuras o sa aiba reduceri la jucarii.

Didialex, nu rasuci cutitul in rana apropo de preturi de produse de copii in ro vs. alte tari de soare pline. Sunt deja 2 ani de cand ma oftic de mor...
Si inca o faza: eu si sotul meu credem ca in bucuresti sunt oricum preturi mari pentru produse de copii fata de orasele mai mici. Cel putin acum am experimentat cu o pereche de incaltaminte de copilasi. A fost intr-o deplasare la satu mare si i-a cumparat lui Filip o pereche de patofi sport din piele superbi cu 24 de ron. Iar la baby expo supararea mea cea mai mare a fost ca n-am gasit nimic sub 84-100 de lei. Si in acelasi magazin a vazut si hainutze frumoase si mult mai ieftine decat la bucuresti.
Apropo de separarea muschilor am vazut ceva pe descovery dar era vorba de o operatie de chirurgie plastica ceva. Oricum e bine de stiut si de intrebat, fetele care faceti ceza. Desi nu cred eu ca au inceput si la noi sa faca, dar nu se stie niciodata...

Hai ca fug sa sar din pijamale direct in dus ca la 11 plec spre scoala.
Apropo de scoala, intreba cineva mai devreme cum se zice in engleza sau mai bine in italiana la colac de stat pe el dupa epiziotomie: eu sunt la engleza/italiana da sa mor io daca am habar. Uite caut acu in dictionar, ia sa vedem... colac=ciambella, si sa facem o combinatie... medical=medicale, epiziotomie nu am gasit...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

salutare fetelor!
Nu am mai intrat de vineri...si am avut ceva de recuperat!
Vineri am terminat de scris lucrarea aia, apoi am stat sa tricotez sa imi termin o fata de la pulover....sambata am lenevit cu tati, am fost si un piculet prin oras...am terminat o maneca...azi am de gand sa incep si sa termin si cealalta maneca si sa ma pun la asamblat puloverasul :)
Ieri am fost la tara, am ridicat parastas de 6 saptamani dupa bunica....stiti cum e...un nou set de plans...dar asta e, viata merge inainte...
Am si vesti bune, am o nepotica....Maria Denisa, 3380g, nascuta prin cezariana la 38 sapt si ceva...A fost prin surprindere, pt ca var-mea era programata pt cezariana acum pe 29 martie. Joi peste zi a zis ca a avut niste contractii, dar nu dureroase...si cum a stat mai toata ziua in pat nu le-a dat prea mare importanta....spre seara insa daca a vazut ca nu inceteaza, ci chiar se intetesc, a sunat medicul si a chemat-o la spital....ce credeti? era dilatata 6 cm! Ea mai are un baiatel de 5 ani nascut cu cezariana, asa ca au pregatit-o urgent si de data asta de cezariana! A facut rahi...acum se simte foarte bine...doar ca ieri o dureau foarte tare sanii, ii erau "beton", si cica pompa de la spital era stricata! Asa ca a fost o alta verisoara si i-a cumparat o pompa de san, si s-a bucurat asistenta ca i-a dus-o, a invatat-o cum sa se mulga cu ea...asa ca sfatul ei: nu uitati sa puneti in bagajul de spital si pompa de san! Daca nu va trebuie, nu-i nimic, dar decat sa aveti nevoie si sa nu aveti de unde lua....mai bine sa fiti pregatite!
Acum ies si eu de la calc...de dimineata sunt pe computer, dar intre cititul de pe forum si discutiile cu alta verisoara, care de azi intr-o sapt e programata si ea pe cezariana....a trecut timpul.
Oricum, multumesc de sfaturi tuturor...am citit tot, dar nu am timp sa raspund, si nici ce indicatii sa dau...mai ales referitor la carucioare! Motanel, si la noi e cam la fel..majoritatea de la Babycare. cred ca or fi bune si astea...sicer, eu cred ca o sa imi iau carucior dupa nasterea bebelului, cand ma voi duce cu sotul meu la cumparaturi...nu de alta, dar acum nici nu am unde il pune, nici material nu stam excelent. Toate la timpul lor!
Dana, ma bucur ca tu si bebe sunteti bine!
Kay si IleanaMarius, la multi ani cu intarziere pt ziua de ieri
Edit: hai ca ma apuc de un nou capitol!ok andrada, vad ca te-ai anuntat tu. te las pe tine cu capitolul, eu ma duc la tricotat, sa nu ne incurcam amandoua!

diana 31+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput