*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (45)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ella, felicitari pentru cumparaturi!

Si noi ne-am aventurat astazi la Baby Expo, sincera sa fiu pe mine m-a incantat la nebunie, mai ales ca am ajuns chiar pe la 10 si ceva cand era aproape gol, toti reprezentantii foarte amabili, trageau de tine care mai de care sa iti arate cate ceva, m-au cadorisit cu tot felul de chestii dragute, inclusiv o trusa pt. primele zile ale bb-ului de la Happy.

Am cumparat cateva chestii zic eu utile:
- carut de la PegPerego Pliko P3 (se pare ca infiintam un club), cu landou, fotoliu auto si geanta cu salteluta incluse (noi am dat 16 mil. si ceva, probabil ca era modelul 2006 ca altfel nu imi explic, intr-adevar are cadru argintiu), oricum sunt f incantata de el. Intrucat nu au gasit pe moment manualul de utilizare al caruciorului (se pare ca l-a luat cineva chiar de sub ochii nostri), si-au cerut mii de scuze si a ramas ca ni-l trimit zilele urmatoare, si ne-au oferit un termometru de baie de la Babideal in forma de pestisor. In schimb ne-au instruit o gramada cum sa utilizam toate optiunile carutului. Foarte practic, incape si in lift (ca aveam emotii, intrucat stau la et. 7)!

- am mai luat patut (tot de la Baby Comfort). Nu am mai gasit model Paula fag asa ca am luat Margot fag, care e cu 1 mil. mai scump, dar asta e, mi se pare foarte frumos si practic. Am comandat si salteaua standard din fibra de cocos care trebuie sa vina luni.

- am cautat de mi-au iesit peri albi steluta cantatoare de la Tomy si intr-un final glorios am gasit-o (Ella, imi parea rau ca nu am nr. tau de tel sa te sun si sa te intreb cam pe unde vine standul, cred ca am trecut de zeci de ori pe langa el fara sa ne dam seama, chiar era gata sa renuntam, noroc ca exact atunci, printr-un hazard ne-am trezit chiar langa...steluta!). E super faina si nu-mi pare rau deloc ca am luat-o, intr-adevar mult mai ieftina decat pe site.

In rest, am mai luat:
- rola cu personaje de desen animat decorative pt. pereti, foarte simpatice (are 50 de abtibilduri autocolante), abia astept sa le lipesc, dupa ce monteaza sotul patutul
- 2 body-uri de la Z (foarte dragute, ai dreptate Andrada), unul cu "mami e cea mai frumoasa" si celalalt cu "tati e cel mai puternic" Ce ma incanta si mai mult e ca sunt foarte practice, intrucat au sistem de inchidere cu capse atat intre picioruse cat si pe lateral, sunt cumva petrecute, in felul asta nu te mai chinui sa-l mai tragi pe capsorul copilului. Sunt cam piperate, 18 RON/buc, dar zau ca merita.
- lampa de veghe Winnie Pooh de la Baby Comfort (nu m-am putut abtine); caruselul cu ursuleti urmeaza, odata cu lenjeria de patut
- unguent Garmastan (apropo, la Baby expo este 180.000, in loc de 250.000 cat e in farmacie)
- cartea dr. Spock despre ingrijirea bebelusului, ca n-o aveam.

Si...cam atat. Ne-am intors acasa saraci, vorba sotului, dar nu-mi pare rau, chiar as fi luat mai multe lucruri care meritau ca pret, dar fiind un pic superstitioasa, mi-am zis ca e cazul sa ma opresc.

Am primit si buburuza pe care am purtat-o cu mandrie in piept

In fine, toate bune si frumoase pana pe la ora pranzului, cand s-a aglomerat atat de tare, incat cautatul printre standuri devenise o adevarata corvoada. Noroc ca terminasem cu cumparaturile asa ca am luat-o frumusel din loc catre iesire, unde ne-a asteptat un adevarat calvar, pana ce am reusit sa iesim din parcare, care era absolut ticsita de masini.

Daca ar fi dupa mine, as mai merge si maine, dar sotul a zis ca nici nu mai vrea sa auda de aglomeratie, si ca nu intelege de unde am atata energie (pe el il epuizeaza in general orice cumparatura).

Apropo de energie, spre seara am avut un lung sir de contractii Braxton, chiar m-as fi mirat sa nu apara dupa o asemenea zi plina. Dar au trecut si astea si de azi am intrat cu brio in saptamana 33.

Va pup burticute, somn usor!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

32+ si David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

buna fetelor, si noi am ajuns ieri la baby expo, la 10:00 si am stat pana la 11:00 cand deja devenise prea aglomerat.

ne-am dus sa luam inglesina zippy dar... se vanduse cel albastru si ramasesera doar verzi, roz si rosii. acum, doar nu era sa-i luam baietelului carucior roz! am plecat cu coada intre picioare si cu promisiunea celui de la stand ca va importa si modelul pe albastru.

m-am oprit vis-a-vis la avent unde am dat "lovitura": pompa electrica, sterilizator, incalzitor, set biberoane, recipienti de stocare a laptelui, aparatoare de san, tampoane de san, suzete de mai multe feluri - acum nu stiu cat le voi folosi ca am vazut pareri impartite, eu sunt de principiu ca prefer sa le am in casa, decat sa alerg dupa ele dupa nastere. sau mai grav sa alerge sotul / soacra / ai mei dupa ele...

am mai luat creme de la mustela pentru bebe si pentru mine - apropo astea chiar erau la 1/2 de pret fata de sensiblu; chiloti de unica folosinta, un poncho pentru mine, termometru electric si cam atat. imi pare rau ca nu am luat, desi mi-a mai placut tare mult, un babyfon cu camera video. steluta de la tomy nu am gasit-o.

una peste alta m-am linistit un pic, e drept ca nu avem mobilier de bebe si nici carut, dar le rezolv eu pana in iunie si pe-astea.

am pus si o poza cu ce am luat pentru bebe ieri de la babyexpo

va rog mult sa-mi spuneti ce stiti despre salteaua din fibra de cocos - ce are special fata de o saltea obisnuita? mamicile cu experienta ce ne recomanda?

ella ma bucur ca s-a deschis ikea si la noi si ca au produse de bebelusi - si eu ma gandeam sa ajung ieri dupa babyexpo dar sotul a refuzat cu indarjire.

florina, legat de body-uri cu capse pe partea laterala si intre picioare ( ca cele din poza ta) eu am luat din obor si am vazut si la Z, cu siguranta gasesti in multe locuri.

andrada foarte simpatice pulovarasele...dar cred ca din cauza lor tu nu mai esti asa de activa pe forum cum a fost la petrecere?

m-am intis foarte mult asa ca va pup si va doresc o duminica linistita!

Andreea 26+ Vladut

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Sobi, buna treaba cu chestiile Avent!

Ce ti-au zis de tampoane pentru san? Aici sunt din alea care se spala, si din alea care se arunca...Unele mai mari, altele mai mici...Unele au ceva plastic in partea dinspre sutien...Habar n-am cum sa aleg, si astia nu stiu sa-mi explice

Biberoanele cum sunt? Silicon? Aici am vazut unele cam plate, foarte ciudat fata de ce-mi aminteam eu din copilarie, dar nu intelec ce proprietati au..

Eu de ieri iar am intrat in "crestere"...Imi simt uterul pina sub sani, parca nu mai are loc...Si bebe e mai mare ca oricand de ieri, asa se impinge de parca vrea sa treaca prin burta... E drept ca de azi am intrat in saptamana 30 (Pauly, Ralucami-felicitari si voua) si noi am fost mereu grasuti, dar...Mai avem 25% din timp...Cred ca ne facem balene...

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Cat a costat stelutza aia pe care ati luat-o toate? Si mai puteti sa puneti o poza? Cred ca o stiu dar nu sunt sigura ca e aceeasi. Avea prin carrfeour cu 60 de lei o steluta care canta si proiecta niste aratari pe tavan. Sunt curioasa daca e aceeasi stelutza.

Bravo fetele! Ati facut ceva achizitii la babyexpo. Sa le stapaniti cu placere. Mie mi-a trecut febra asta ca am avut-o si eu la primul bb. Acum nici carucior nu am dar nici nu ma stresez. Cred ca o sa cumpar unul second si cu asta basta. De la Filip nu mi-au ramas ca erau imprumutate ambele de la sora mea, care a crescut si ea doua fete cu carucioarele alea. Nu as apela tot la ea desi mi-a zis ca mi le da cu placere, pentru ca deja nu mai arata foarte bine, materialul s-a cam decolorat, nu ma mai incanta. Dar am studiat piata second hand in domeniu si cu 2 milioane imi iau carucior marfa

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

'neata!
Fetelor ce de cumparaturi ..... felicitari!!
Andrada cred ca ai stat ceva la party de n-ai aparut pana acum...
Eimotto m-am tot gandit la tine.... ce mai faci... de ce nu mai treci pe la noi?

cristina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Salutare burticute,
Si noi am fost ieri la BABY EXPO si am stat pe acolo vreo 2 ore dar in final am facut si noi cateva cumparaturi.Am luat patut de la "Primii pasi"si cateva hainute ptr bebe.Si eu sunt superstitioasa dar nu m-am putut abtine si am cumparat.Mie toata lumea imi zice sa cumpar inainte macar strictul necesar ca apoi am sa vad ce bine imi prind cand le am si nu alerg dupa ele in ultima secunda sau atunci cand sunt in spital si am nevoie de sot el sa alerge dupa hainute etc.(deh vom vedea asta).
Nici eu nu am vazut steluta de care vorbiti voi.
Pe langa ce am cumparat bebelusul nostru a mai primit diverse creme ,o suzeta ,si o caciulita .A ...si multe pliante sa ne documentam.

O zi frumoasa si spor la cumparaturi pentru cine mai merge azi la BABY EXPO.

PUPICI
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna, fetelor.

moama ce m-ati mai ofticat cu cumparaturile voastre...abia astept sa incep si eu. sper ca dupa mijlocul lui aprilie sa imi vina si mie randul...ca nu mai pot de nerabdare. ma rog insa ca pana atunci sa fie gata camera bebelusului (ei bine, nu, noi inca nu suntem gata cu renovatul, desi am inceput prin februarie si nu avem decat trei camere, dar daca sotul care trebuie sa faca cam totul e mai mult in delegatii decat acasa ce sa fac?? rabd cu stoicism). desi spun ca m-ati ofticat, va doresc sa stapaniti lucrurile sanatoase, sa va fie de folos si bebelusii sa beneficieze de ce-i mai bun.

elteka, in legatura cu tampoanele pentru sani, am inteles ca alea pe care le poti spala sunt cele mai practice...nu mai stiu ce mamica povestea ca la prima sarcina le-a folosit foarte mult si ca si acum, in ciuda numeroaselor spalari, sunt inca in stare foarte buna.

o sa-mi cumpar si eu cam totul de la avent, inclusiv pompa aia de muls...mi-e cam groaza de alaptat (desi imi doresc f tare sa fac asta) pentru ca eu am o problemuta, si anume nu am sfarcuri, adica am, dar sunt cam nesimtite, nu reactioneaza prompt decat la frig, altfel mai deloc. si cum in frigider nu voi putea alapta...nu stiu zau. mi-am cumparat acum vreo doua saptamani niste dracii care cica mi-ar forma mai bine sfarcurile, dar tot sceptica raman. asa ca ma voi aproviziona din timp cu tot tacamul ca sa pot macar sa hranesc bebelusul cu laptele meu la biberon.

in rest nimic. am intrat si eu ieri in saptamana treizeci si ma simt din ce in ce mai grea...de ieri parca nici nu mai pot respira cum trebuie...aseara m-am tot sucit ca nu puteam dormi din cauza ca mi se parea ca ma sufoc. cahhh..

marti am inalnire cu bebeul...nu l-am mai vazut de vreo luna si mi-e tare dor de el. ma tot uit la poza lui elteka (suntem foarte apropiate ca dpn) si ma gandesc ca si al meu cam tot asa rotunjor ar trebui sa fie. ptiu ptiu, sa nu le fie dedeochi bebelusilor din toate pozele pe care le-am vazut!!!

cam asa, fetelor. o duminica buna si o saptamana usoara.

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Neata burtici!

Si noi am fost ieri la targ - de unde bineinteles nu am plecat cu mana goala :D
Ne-am intalnit cu CristinaMaria , dar n-am apucat sa stam mult de vorba ca eram incarcati rau si si al meu sot incepuse sa faca alergie la aglomeratie :))) Mult mai liber a fost joi, si daca nu stiam de atunci cam ce e si unde, probabil ca nu luam nici noi nimic :))

Alyna24, merci mult pentru informatiile cu Barza . I-am luat de acolo 2 prosoape cu gluga, 2 paturele (subtiri de vara, de bumbac si finet) si scutece de finet. Si o bluza care se inchide in fata... Am zis sa ii iau una pentru spital, pentru ca in rest i-am luat hainute

Am mai luat o paturica mai groasa, jucarii, produse de la sanosan, si caruciorul.
Am pus poze cu cateva din lucrurile fetitei

Acum are tot ce ii trebuie - in afara de prosopele mici pentru spalat si lenjerie de schimb :D Pe care o sa o luam noi. Nu stiu de unde, ca ii patutul are 1.40/70 si peste tot mi-au zis ca nu au :)) Si citind mesajul lui Sobi mi-am dat seama ca daca am luat pompa/sterilizator, imi trebuie si incalzitor :(( De care am uitat - dar poate nu imi trebuie din prima... Laptele (scos cu pompa) se poate incalzi numai la incalzitor special - sau si altfel?

Am fost si noi la Ikea :D! Numai ca seara pe la 9 si ceva si nu am avut mult timp. Nici nu am cumparat ceva... Imi plac mult asternuturile - am zis sa mergem dupa Paste sa fie mai mica inghesuiala sa ii luam de acolo (in afara de cearceaf de pat, au numai 1.20/60 si 1.60/70). Dar se poate ajusta si 1.60/70. Am vazut si paturici frumoase - parca vad ca ii mai iau una, ca nu erau scumpe :))

pupici,

Anca 30+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Si inca ceva despre Ikea - am vazut niste scaunele perfecte pentru alaptat (seamana cu cele de care ziceati voi - un fel de balansoar, dar nu se leagana prea mult - si un taburet pentru picioare). Cele mai ieftine (care sunt super ok) costa 190+90 RON. Sunt si mai scumpe (dar nu cu mult), din diferite materiale.
M-a bucurat mult pentru ca eu nu am nici un fotoliu in casa (numai scaune si pat :D) si mi se par perfecte :) Dar daca imi iau o fac la sfarsitul lui aprilie, cand aranjam si camera bebelinei (atunci o sa pun poze si cu patutul, acum sta cuminte sub patul nostru :)))

Anca 30+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

KAY LA MULTI ANI!!!

IleanaMArius LE MULTI ANI!!!

Fetelor sa va dea Dumnezeu multa sanatate si fericire si sa va bucurati de bebii vostri.

Mica 32+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput