*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (45)
Raspunsuri - Pagina 23
Alyna24 spune:
Am schimbat si noi saptamana azi!

Si am pus cateva pozici cu ce am mai achizitionat in ultimele zile!![]()
Alyna
33+cu
Alyna24 spune:
Andrada, si cu coastele alea ce faci, mama?
Ca abia ai pus pe tine!![]()
Eu ce sa mai zic?????
Mi-am luat si eu sutien pt alaptat si chilotei de unica folosinta!![]()
Alyna
33+cu
andradap spune:
Androix... stai linistita... am inteles eu ca sunt motive serioase pt. care nu ne-am vazut la intalnire... 
Alyna24, am rabdare intr-adevar... dar cred ca oftez de o mie de ori cat timp tricotez
Asta pentru ca nu mai am rabdare pana sa-l imbrac!!!! Adik eu nu mor de nerabdare sa le termin ci mor de nerabdare sa-l imbrac cu ele... si asta inca de cand sunt in lucru
Ce bine de tine ca ai facut atatea cumparaturi... SI eu de-abia astept...
Aseara.. .cand m-a vazut sotul asa de trista a zis ca NU are rost sa fiu asa... ca voi naste un baietel sanatos si frumos si ca nu-l lasa el in P_ _ A goala
Ca "o sa-i cumpar mii de hainute!!!" E prima oara cand l-am vazut pe sot asa entuziasmat de haine!!!!! M-a socat de-a dreptul... si l-am intrebat daca si el vrea intr-adevar sa-i luam hainute... Si el cica: "NORMAl... ce? Vrei sa-l tinem dezbracat???"
Eu daca am vazut ca nu s-a manifestat niciodata asa zgomotos ca mine ma gandeam ca poate el nu are de gand sa ii luam asorteuri multe la BEBE... dar m-am linistit!!! ![]()
Aaah.. .si era sa uit... Va poate confirma si KAY ca ieri... tot intrebam de diverse body-uri, salopete si culmea ... desi nu pareau (cel putin NU MIE!
) erau de fetita... Si KAY si vanzatoarea ziceau la fel...
Ooof... iar incep sa vorbesc mult si prost
Sunt de-a dreptul PLICTISITOARE!!! 
In fine... inca ceva si va las ![]()
M-a sunat sotul sa im ispuna ca ajunge (e plecat in delegatie la SIBIU) la ora 20:00 si ca daca am chef mergem la un chef (ziua de nastere a unui prieten
)... Pai va dati seama ca nu puteam rata o noapte de zbantuiala si distractie... DAR am fost chiar comica la cum i-am raspuns: "Hmmm... cred ca as merge, nu ca as avea chef sa mai ies, dar ma gandesc ca dupa ce vine copilul nu mai am eu timp de iesit!!!"
Credeti ca mi-a iesit replica asta??? Eu chiar eram super entuziasmata dar am facut pe plictisita, inteleapta etc 
Gata... am disparut... ma duc sa ma pregatesc... 
OOOF... EDIT ca am uitat: Alyna24, pai as fi preferat multa sunca pe coaste dar pe aripioare si picioare NU ![]()
Andrada
33+ cu
Antonio
lilky spune:
Va multumesc la toate burticutzele pt.intelegere si ajutor.

Mi-am trimis sotul la farmacie si a venit cu Homeogene 9 si stau in pat cu ceai cu miere si lamaie .Imi pare bine ca m-a mai lasat nasul, dar se insereaza si seara e cel mai greu!
Andrada Frumos ai mai lucrat pulovarasele, cred si eu ca abia astepti sa-l imbraci pe Antonio!Si eu ma gandesc la micuta mea, cum o arata, cum o sa fie.Voi realizati ca nu mai avem asa mult? Din Aprilie o sa incepem sa numaram bobocii...Uraaaaa!
V-am pupat!
Liliana
34+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele
Vali5 spune:
andradap, ce pulovarase frumoase o sa aiba Antonio!
Alyna24, felicitari pentru noua saptamana! Ce e cu chiloteii de unica folosinta? E prima oara cand aud de asa ceva.
Ce de lucrusoare ai cumparat. Noi nu am cumparat pana acum decat patutul - Chicco Caddy. Nu e de lemn si il putem lua oriunde, ca la cat suntem noi de plimbareti, nu putem sa stam prea mult acasa (ma refer la drumuri pe la munte, nu pana la parinti si inapoi
). In rest, nimic... Nici macar bagajelul de spital nu am inceput sa il fac
Dar ma mobilizez eu intr-o saptamana.
Ma duc sa imi trezesc sotiorul ca la noapte o sa numere norii de pe cer, ca stele nu prea sunt ![]()
Valentina
33+
Andrei
Poze
andradap spune:
Vali5 ti-am trimis PM cu niste link-uri despre evolutia sarcinii pe saptamani
Mi-era ca se considera reclama si ca le va sterge...
Va pup pe toate si ne auzim maine....
EU PLEC LA PARTY!!! ![]()
Andrada
33+ cu
Antonio
florina spune:
Andrada,
Sunt super pulovarasele!!! Ce numar folosesti la andrele? De unde ai luat materialul? Cand ai timp imi poti spune te rog cum faci manecile? Respectiv cand incepi sa descresti si cu cat si ce forma dai manecii propriu-zise?
Cel cu gargarita mi-a placut cel mai mult.
Sigur n-am sanse sa tricotez ca tine dar chiar mi-ai deschis apetitul. Sunt atat de frumoase! Felicitari!
Florina
cristinamaria spune:
Andrada, eu chiar nu vreau sa ti-o iau inainte!
Oricum eu sunt in stare sa tin un pariu: cred ca vor aparea primele mamici in jur de 15 aprilie... asa cred eu ![]()
Am ajuns si eu la Babyexpo azi... mare nebunie...eu n-am reusit sa fac cumparaturi! M-am intalnit cu Poohy care avusese mai mult noroc decat mine!!
Bebeta ar fi chiar culmea sa nastem toate 3 in acelasi timp ( nu stiu daca mai sunt printre noi mamici la Dr Anca) !!
Si eu stiu aceleasi date de plecare ! Prcatic n-am stabilit nimic dar mi-a promis ca nu ma lasa!!
cristina
34+
ella_74 spune:
mi-a luat ceva timp sa va citesc...
Azi am fost si eu la BabyExpo sa cumparam caruciorul; am luat PegPerego Pliko P3, dar fiindca noi nu am mai gasit din modelul ala vechi care avea cadru argintiu a trebuit sa luam modelul de 2007 si care era si mai scump, a fost 1875 Ron, cu scoica inclusa.
Dar e frumos si abia asteptam sa ajung acasa cu el sa-l probez in voie ![]()
Am luat si pompa de san de la Avent,cica ar fi cea mai buna...inca niste creme Mustella pentru bebe si cam atat.
Am stat maxim 30 de minute la targ, dupa care am plecat la Ikea unde am pescuit de la raionul de bebelusi, paturica de bebelusi de bumbac, prosop cu colt pentru baie bebe, set prosopele mici pentru bebe, saltelutza din burete de infasat bebe, pilota, lenjerie; preturile sunt absolut mici!!!!!!!!!
Patuturile de la Ikea sunt ok atat timp cat ai un buget redus, arata oricum mai bine decat ce-am vazut prin hypermaketuri; cele mai ieftine sunt in jur de 2 mil.
Io o sa comand totusi patut de la www.babycomfort.ro
O parte din ce-am luat de la ikea, le-am gasit pe net, dar preturile la noi sunt mai mici decat in linkuri.
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15567&catalogId=10103&storeId=10&productId=61729&langId=-4&categoryId=15843&chosenPartNumber=30088954
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15567&catalogId=10103&storeId=10&productId=60873&langId=-4&categoryId=16155&chosenPartNumber=70025318
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15567&catalogId=10103&storeId=10&productId=13451&langId=-4&chosenPartNumber=40054538
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15567&catalogId=10103&storeId=10&productId=71781&langId=-4&categoryId=16155&chosenPartNumber=60028510
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15567&catalogId=10103&storeId=10&productId=71774&langId=-4&chosenPartNumber=90098653
Concluzia: daca aveti rabdare si puteti merge la Ikea, merita; puteti cere la intrare un scaun cu rotile daca nu puteti sta in picioare. Io n-am cerut dar m-am miscat repede ca stiam ce caut; oricum la cat de ieftine sunt toate, tot ti se mai agata si altele de maini pe acolo ![]()
ella 33+
cu 
ELTEKA spune:
Florina, multumesc de sfaturi, m-au ajutat! 
Dar la body-urile astea se dau pantalonasi? Sau poate ramane cu picioarele cu goale? Eu p-aci nu gasec panatloni, nu-sh ce sa fac...
Chestia cu pernuta de alaptat am cercetat-o pe aici si...e cam scumpa
Cred ca eu n-o sa-mi iau, ca pe urma transportul in Europa ii tripleaza pretul 
Motannel, daca prind computerul liber azi sau maine, iti traduc din cartea mea despre visele din timpul sarcinii, e foarte frumos explicat, pe tipuri si ce framantari ale subconstientului ilustreaza. Oricum, nu e nimic grav - dimpotriva ![]()
Alyna24, ce frumos ai cumparat
! Vreau si eu
. Las' ca vin eu in Europa si-mi iau PegPerego si etc!
Andrada, consortul meu are de lucru azi pe computer si apoi mergem la o sindrofie, ca se celebreaza 50 de ani de EU cu mari festivitati aici la Tokyo, organizate de toti ambasadorii EU intr-un turn imens, de unde se vede tot orasul si pana la muntele Fuji...Sa nu ma astepti, deci 
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare