*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (45)
Raspunsuri - Pagina 15
pauly spune:
in primul rand vreau sa felicit toate mamicutele ptr lucrusoarele cumparate.
DidiAlex
daca la mine te refereai eu am explicat intr-un mesaj in paginile anterioare din ce cauza iau calciu si sursa mea este DOCTORUL(care consider ca este cel mai avizat sa aplice un tratament gravidei), sunt foarte utile sfaturile de pe forum dar niciodata nu iau tratament dupa indicatiile forumului(fara suparare), daca vreodata am intrebat pe forum despre vreaun medicament si mi-ati recomandat ceva, am sunt doctorul si l-am intrebat de el...la mine medicul are ultimul cuvant.fiecare face cum crede de cuviinta, eu iau calciu si ma simt foarte bine...![]()
chris27 mai un picut si devii mamicuta.
michigan bafta la cumparaturi...sigur gasesti un material frumos...ai putea sa i-ti faci un costumas, cu pantalon trei sferturi si bluzita larga de sub sani...desi cred ca mai comoda ar fi o rochita.multa sanatate sotului tau.
mica eu folosesc crema de la Mustela.
o zi buna tuturor
28+
Riana Alessya
bebelina mea
chris27 spune:
Si inca ceva...medicul meu de atunci m-a sfatuit sa ung taietura de la cezariana cu miere ca sa se vindece mai usor(Si asa a fost,mierea e un bun cicatrizant)...Un produs ieftin si bun(In masura in care s-a mai putut repara ceva la vergeturile mele a fost crema Supliform(Tot de la naturisti)
Androix spune:
Aha, pieptarase, se mai numesc camasutzele alea. Acum si vestea proasta: nu am vazut pe nicaieri dar nici nu am cautat/intrebat special de ele
eu 3 am si toate sunt capatate de la alti copilasi.
Am fost la baby expo si am plecat de-acolo cu pitici pe creier. I-am cumparat lui Filip o carte si pantofi ii cumpara tac-su de la satu mare de cinci ori mai ieftini decat la targ 
Nu am mai putut sa stau pana la 13 ca sa ma intalnesc si cu fetele, poate ramane sa ne vedem cu alta ocazie cand o da iar soarele.
Problema e ca dumnealui si-a facut somnul in masina iar eu acum pic si el e in febra jocului, nici gand sa mai vrea macar o juma de ora in pat.
Trebuie sa fac si eu analiza pentru streptococul B. Ma gandeam sa merg la babes. E in jur de 300-400 de mii. Voi mai stiti prin alta parte mai ieftin?
Incerc si eu...
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
alynta27 spune:
Dragele mele, va doresc weke-end placut si bebelusi veseli in burtici! Eu ma pregatesc sa plec acasa de la serviciu!
Andrada m-ai lamurit cum sa scriu mesajul in continuare, fara a fi nevoita sa criu 2 unul dupa altul!
Chris iti impartasesc ideia ca cremele de la plafar sunt si bune si ieftine! Chiar ca vei fi foarte repede fericita, doar 3 saptamani....Bafta ca ai ajuns pana aici!
Michigan multa sanatate sotului!
Alina-Mirela
26+ cu
MARIA
Poze burtica
Pozele mele
DidiAlex spune:
Andrada, din pacate am citit explicatiile date de tine in legatura cu firele reabsorbabile (
ca am uitat sa precizez) si am avut impresia ca sunt lovita fix in moalele capului, daca se confirma cumva ceea ce tu ai spus. Ca io tare greu m-am vindecat
. Dar aici sigur intervine si materialul clientului pt ca mai sunt fete in aceesi situatie si care s-au vindecat super usor.
Cumparaturi ieftine la Baby expo!
Pauly , nu m-am referit neaparat la tine, mai sunt 2 fete care au spus acelasi lucru( nu am retinut nick-ul) dar a venit ELTEKA cu cercetarea- link-ul dat si m-am lamurit. Ideea cu calciu in sarcina e invechita.
Raman totusi la parerea ca oricata dreptate ar avea un dr, controlul din partea noatra e bun pt ca e vorba de copilul nostru, corpul nostru, etc....
Aici am exemplu cu opiniile multor pediatri care recomanda intreruperea alaptatului in caz de febra sau administrarea antibioticului in orice caz.
Acu plec..
..pe duminica..ca iar bantui pe forum.
ella_74 spune:
ma gandeam io ca pana ma trezesc voi scrieti deja tot capitolu'![]()
Alyna24
- frumos carucior, si eu sunt fun Peg Perego
- cat despre mancarimi, si eu am si chiar am fost la dermatologie, ca nu se mai putea; mi-a zis sa dau cu alcool mentolat; la mine doar pe picioare e treaba asta
Alynta 27,
am insomnii de vreo 3 saptmani de cand am inceput sa am contractii dese; cat de dese? din 5 in 5 minute, dupa ceas, am crezut c-o sa nasc prematur; de atunci s-au mai potolit cu no-spa, scobutil dar de insomnie n-am mai scapat; ma amagesc cu ceai de tei si Magne B6 sa mai reducem stresul
Florentina R,
steluta muzicala e super, se poate programa si are melodii foarte line, iar ursuletii proiectati sunt foarte haiosi.
Poohy,
- scutece de finet sunt In Carrefour, 5 Ron/bucata sau la babyExpo set de 6 dar nu stiu pretul, ca io deja am luat
- crema de bebe, io recomand Mustella
- paturelele sa fie din bumbac, io am primit si din alea sintetice dar nu stiu daca sunt foarte indicate
mica0307,
intrebai de patut; sunt din lemn alea de la babycomfort, le poti vedea si pe site dar si la babyexpo; pret 4.5 milioane care arata foarte bien dar sunt si mai ieftine.
dianalaura,
sunt de acord cu tine ca acele camasute care se leaga sunt bune de nimic; o metoda invechita , mamel noastre ar trebuie sa se adaptze timpurilor noastre, sa adopte body care e mult mai practic si bebe sta bine imbracat , nu cu spatele gol; ce-ar fi daca am merge in continuare pe scutece fiindca mamele noastre n-au folosit pampersi? ![]()
ella
ancamari spune:
Poohy, eu nici nu ma gandesc sa iau baby-monitor sau cum se numeste aparatul prin care auzi bebe din alta camera. Mai bine imi inlocuiesc telefonul fix cu unul care se foloseste si ca baby-monitor, am vazut cum functioneaza la cineva acasa, e foarte eficient.
Anca, 31s+
Andrei Cristian
burtica
michigan spune:
cris era in saptamana 32
bebe are 2,100 kg si 49 de cm
a nascut totusi natural, nu prin cezariana
eu inca nu am vorbit cu ea
nu vreau sa o stresez cu telefoane acum cat e in spital
dar cum iese......
si o sa va spun si voua ce mai aflu
pauly
si multumim mult
am facut si eu vaccinul pentru Rh
pe mine chiar nu m-a durut deloc elteka
acum asteptam sa mergem pe 3 apr la verificat anticorpi si
sa ne spuna ca si acum este totul in ordine
in rest....
abia astept sa ajung la 30 sapt
pt mine cifra asta rotunda este intr-adevar ceva...
simt ca nu mai e mult!
oricum eu si bb am facut un "pact": iese doar cand este foarte "gata", ca sa nu fie probleme
si sper sa fie foarte ascultator!
oricum, unde e mai bine decat la mami in burtica?
fetelor, am vazut ca aveti cezariane programate in aprilie
asta inseamna ca o sa va mutati la mamici de martie-aprilie?
da nu-i asa ca e mai bine aici?
n-o sa plecati, nu?
mihaela
29 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums
michigan spune:
multumim mult alina si doamne-ajuta
va las acum putin
ma duc sa 
mihaela
29 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums