ptr admin-mesaj primit de la kokamys
Draga noastra Bine v-am gasit.sant kami Eu, sotul si fetitele mele stam cu chirie platim 2 milioane si ne descurcam foarte greu pentruca traim din trun salariu de 3 mil primul meu sot beea foarte mult am dat divortat in anul 2000 dupa care a trebuit sa imi refac viata pentruca aveam o fetita de 5 ani care avea nevoie de un tatic .M-am rugat la Dumnezeu foarte mult sa imi dea un barbat care sa nu bea si sa nu fumeze si asa a si fost .El a fost crescut fara mama la casa de copiii nu a fumat si nici nu a baut in viata lui si nu e pocait .Eu fac curat la o doamna de 2sau 3 ori pe saptamana cate 3 ore pe zi daca ar fi sa cumpar hainute pentru fetita cea de 2 ani as da numai pe o pereche de incaltari pentru bebica munca mea pe 3 zile asa mai bine ii cumpar laptic si pemparsi ,pe mine dat afara de la serviciu cand eram insarcinata aveam 4 luni ca a zis patronul ca el nu are nevoie de gravide eram vanzatoare la un butic si peste 2 luni mam dus sa platesc la asigurare si doamnele au zis ca e prea tarziu ca trebuia sa vin in ziua cand ma dat afara parinti mei sant la o distanta de 500 de km tocmai in moldova si nu au cum sa ne ajute cas batrani si au o pensie de c.a.p .Rugamintea mea este daca aveti vre-o hainuta care nu o mai imbraca ingerasul dumneavoastra sau o cutie de lapte praf sau orice credeti dv ca ne-ar fi de ajutor si eu am dat lucrusoarele care i-au ramas mici copilasului meu la alte mamici aflate in nevoie. vrem sa vina si la noi iepurasul asteptam hotararea dumneavoastra si eu merg la 2 zile la sala de net si nu prea ma descurc la scris de aceia va rog sa ma iertati daca am gresit cu ceva si mai ales pentru gestul disperat de a cere .Dumnezeu sa va dea sanatate cineva l-a sfatuit pe sotul sa isi deschida cont in lei ca nu costa decat 2lei si asa am si facut deci daca vreti sa ne donati bani chiar si pentru o paine 1 ron la noi valoreaza o paine foarte mult SAU ORICE BANUT PENTRU A CUMPARA ALIMENTE ULEI,ZAHAR ETC.RAIFFEISEN RO12RZBR 0xxxxxxxxx93xxx70 sarbatori fericite DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE ATAT SPIRITUAL CAT SI FINANCIAR SI SA VA DEA INZECIT.SARBATORI FERICITE!
Acesta este mesajul primit pe emailul personal.Nu stiu daca a mai primit si altcineva acest mesaj dar nu gasesc normal sa se foloseasca de adresele personale postate pe forum. Persoana isi poate deschide singura subiect si posta problema .
Dana si gemenii
Raspunsuri
desprecopii spune:
am inchis contul respectiv. In primul rand nu acceptam cazuri sociale pe DC si apoi asta e cersetorie curata - si nu se accepta pe DC. e al 2lea cont pe care il inchid persoanei - dupa primul cont inchis ne=a trimis un email foarte urat ... deci e si o problema de caracter la mijloc.
jenant.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro
Lorenza spune:
Hello Lorenza
Ai primit un mesaj de la : byby83 (spikermanbianca@yahoo.com)
La: http://forum.desprecopii.com/forum/
Buna sant Carmen din Constanta si am o problema eu si femilia mea care este compusa din 2 fetite si sotul meu santem intr-un impas financiar nu avem bani sa cumparam hainute la micuta andreea de 1 an si 8 luni si am vrut sa postam un anunt la anunturi umanitare pentru ane ajuta una din mamici cu ateva hainute noi am dat toate hainutele care ne-au ramas mici cu toata dragostea la mamicile care ne-au cerut si iata ce raspuns am primit de la admin Hello cokamy.
You made a post in the Ajutor umanitar forum entitled nu mai am hainite ajutoor!. desprecopii has decided to reject your post for the following reason:
pe acest forum nu se admite cersetoria
If you have any questions, please contact desprecopii at info@desprecopii.com dupa care ne-au sters si contul automat .aveam nevoie doar de niste hainute nu am cerut bani .Dragele noastre mamici va rugam sa nu ramaneti imune la strigatul nostru daca puteti sa ne ajutati cuntactatine la adresa de mess spikermanbianca si de curand am descoperit un forum cu multe mamici nu ca-i facem reclama dar mamicile de aici ne-au oferit multa caldura si majoritatea au si pe acest forum cont Aceste mamici la care le-am povestit intamplarea mea nu cred ca acest admin poate fi atat de crud numai daca esti mama cu adevarat si te pui in situatia in care santem noi poti sa iti dai seama avem si noi net la gazda la care stam cu chirie dar nu ne lasa mereu asa ca va asteptam. Sarbatori fericite si sa nu ajunga nimeni in situatia noastra sa nu aiba niste hainute nu am cerut bani sau altceva .multumim si va asteptam sa ne intindeti o mana de ajutor pe forumul sau pe mess .Dumnezeu sa va apere pe voi si pe micutii vostri de tot ce-i rau si sai creasca mari si voinici.papa
Acesta este un mesaj primit de 3 ori azi in casuta mea de mail!Vad ca este un membru nou,inscris astazi.Sunt curioasa oare pe ce criterii m-a ales?
a_deju spune:
Lorenza, nu esti singura, si eu l-am primit, si se pare ca si alte persoane din constanta.... si mie mi s-a parut ciudat, hai, treaca mearga, poate as ajuta, dar... daca tot s-a uitat la profil si a vazut ca sunt din acelasi oras, poate se uita mai bine si vedea ca am un singur copil, si ala are 4 luni, deci hainute pt 1 an si 8 luni, sa-mi fie iertat, dar chiar nu am de unde..... faza urata mi s-a parut paratul adminului si trimiterea directa la un alt site. dar... asta e... o sa-mi scot adresa de mail din profil, daca alta solutie nu exista...
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
Lorenza spune:
Daca mai primesc,o sa-mi scot si eu adresa de mail din profil,n-am nevoie de spamuri!