Stelute de ianuarie-februarie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 2
cristiana70 spune:
ADELA, sa nu manance lapte o ora- o ora si jumatate, daca ii este foame o mai ametesti cu ceai. Eu i-am pus paracetamol in fundulet, dar fetele zic ca e prea puternic, vezi ce zic ele. David a urlat la intzepatura (3 secunde) si cam la 6-7 ore dupa, eventual pui punguta de gel la frigider, sa i-o pui pe piciorus. De la congelator mi se pare cam prea rece.
cristiana mamica de David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
quote:
Originally posted by monu
Eu mananc pe apucate ce apuc - iaurt, branza cu smantana la cutiuta, paine cu pateu, mezeluri, iar la masa de pranz ce ramane dupa fii-mea (Alexia) felul I si II> Dupa cum vedeti nu prea mananc.
Monu mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia
Inseamna ca nu am ce ma plange cu spaghetele mele!
cristiana mamica de David (21.12.2006)
Liuda spune:
hai ma ca voi chiar gatiti,
eu nu apuc si sincer mi-e si lene, mai bine ma mai odihnesc, am motiv sa nu o fac - si nu o fac.
nu am avut nici pofta.
dar nu stiu cat o sa continue asa, ca nici sa ma duc in alta parte sa mananc nu apuc, asa ca am ajuns sub kilele care le-am avut inainte de sarcina
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
Albinutzza spune:
Buna fetele
N-am mai scris din lipsa de timp. Soacra mea nu e f bine, asa ca treb sa fiu eu activa si in casa, nu numai cu copii. Asa ca am fost ocupata, obosita dar si fericita, ca am 2 copii minunati.
Maria e un copil extraordinar. Mananca si doarme. Mai sta si treaza, dar mai rar plange. Colicii s-au cam dus, dar e la faza cand nu face singurika kk, asa cao ajut cu termometrul si e ok. Se culca seara pe la 10.30-11 si se trezeste la 5-6. Asa ca am reusit sa-i fac si un program de noapte mai acceptabil si pt mine. Problema e ca nu prea mai am lapte, cu toate ca la fiecare masa am pus-o, scade pe zi ce trece. Asa ca asta e, m-am resemnat, nu ma mai agit ca degeaba...
Vb de Vigantol, eu ii torn direct in gurita, am experienta de la primul. Apoi de suzy, eu o dau numa cand treb sa facem toaleta dupa baie, pt ca urla de foame, si asa o potolesc. Baie facem in fiecare seara, mie asa mi se pare normal. Fiecare cu stolul lui
Vb de soacre. Eu am una super, ies din obisnuit. Ma ajuta enorm, nu-mi zice nici du-te mai incolo. Asculta ce spun, face cum spun eu, legat de copii, imi da si sfaturi, dar nu ma obliga. Si stau cu ei, deci nu e ca ne vedem rar.
Cu iesitul afara, ieri de exemplu eu am scos-o o ora, ma intorceam si eu invers de cum batea vantul, dar la un mom dat batea din toate directiile, asa ca am luat-o spre casa. Cred ca instinctul intra si aici in functiune. Pe luca si la -5 grade l-am scos, si avea vreo 4 luni. Deci fiecare face cum crede, eu nu-s genu' sa protejez prea mult copilul, prefer sa-si faca singur anticorpii
Gata ca m-am intins destul...
Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
kateryna spune:
Adela, noi am facut Infanrix-ul, dar cand am vb cu dr de vaccinul gratuit, mi-a zis ca nu are voie sa manance 2 ore dupa ce ia picaturile de antipolio. La noi asta a fost unu dintre motivele care ne-au facut sa renuntam la cel gratis, pentru ca noi mancam la 1 ora jumate. Deci era imposibil sa-l tinem nemancat atata timp.
Si noua ne cresc gherutzele, ceva de speriat. Le tai cel mult la 2 zile ca altfel le fac proba pe mine...pe fata, pe maini, pe ce nimereste mai intai.
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
ALINATXA spune:
Eu nu prea mananc sau daca mananc ,o fac cand imi aduc aminte si te miri ce....o salata cu branzica,un peste,o conserva de ton amestecat cu verdeata.....depinde.Mancare gatita nu am mai mancat dinainte sa nasc.Azi insa m-am delectat cu 3 cubulete de ciocolata in consecinta numai mananc Nimic pe ziua de azi.Trebuie sa slabesc si eu asha slabesc.Foame tata!
Mami de Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/?change_count=11#page1
gio spune:
Buna fetele,
Ii ia ceva omului sa tina pasul cu voi...
Va dca vorbiti de enterocolite..pai eu am asa o mare problema cu ele :D. la taisia a fost problema majora pana la un an si doua luni.
si in principiu, ca semne majore - mirosul urat, mucus in kk, scaune apoase, sange... voma (dar nu neaparat). in principiu, daca aveti semne de intrebare, faceti o coprocultura sau o coprocitograma (asta se face numai in spital).
deci fetita mare mi-a facut la 6 sapt un scaun mai ciudatel (in ideea in care ea era constipata) si apoi cu tot tratamentul dietetic - mucilagiu, supa de morcovi, ceai de menta - tot nu-i trecea. ea era vesela, nu varsa, doar avea crampe, gaze...si la coprocultura a iesit e-coli. asa ca nu-i musai sa verse, sau sa se manifeste f zgomotos..ce a urmat a fost suficient ca sa nu mai aiba o digestie normala timp de 1 an de zile. asa ca mare grija, mai ales cu tratamentele, ca noi de la antibiotic am patit-o. adica infectia n-a fost asa de periculoasa ca efectele nenorocitelor de antibiotice...
revenim...
Albinutzza spune:
Am pus si poze noi cu bondarashii mei
1 Februarie 2007
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by adela2006
fetele care ati facut vaccinul la bebe spuneti-mi cum au reactionat dupa sa stiu la ce sa ma astept noi il facem pe cel de la stat cu picaturile si mi-a zis doctorita ca nu are voie sa mance o ora dupa vaccin oare nu e prea putin ? voi cat nu i-ati dat sa mance dupa vaccin ? si cum ii zice la supozitoru ala ptr febra care se pune dupa vaccin ?
Supozitorul care se baga pt febra este novocalmin, juma de supozitor. De reactii nu stiu, pt ca n-am facut inca
1 Februarie 2007
kateryna spune:
Fetele, nu stiu daca cititi la "Durerea unei pierderi de sarcina", dar scumpa noastra Michelle a reusit sa treaca peste momentul greu de anul trecut si acum incearca din nou sa aiba un bebe.
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George