Stelute de ianuarie-februarie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

laura, aiska - M-am mai linistit, am vorbit si cu dr de fam, binenteles ca nu i-am spus de Adam, insa mi-a zis sa merg pe mana pediatrei care l-a vazut pe Matei. Mi-a recomandat mai multa rabdare si sa incerc sa ii dau chiar si ce mancare vrea el ca de regim e clar ca nu vrea. Nepotelul ei a tras-o 1 sapt, dar avea tratament pe vena si abia dupa 3 zile i-a revenit pofta de mancare. Importanta ramane hidratarea si totul trebuie dat in cantitati foarte mici, pentru ca are intreg tubul digestiv iritat si de acolo neplacerile. In fine, a venit si tati acasa si poate il convingem, sa se ridice din pat.

raluca - imi pare rau ca am subestimat situatia, chiar ma gandeam ca nu am pe cine intreba de pediatru la Cta Daca poti si vrei sa imi trimiti informatiile cu pricina, macar sa fie in casa. Astept sa vad cum ii este pana maine, poate are dreptate cu rabdarea, in fond nu sunt decat 24h de tratament.

In curand o sa ma uit cu uimire peste umar la clipele de azi: mi s-a intamplat mie cu adevarat? Asa a fost la fiecare nastere...Nu mai plang, bb e vesel (trage de snurul de la suzeta) si asta e bine... O SA FIE BINE! Cata adu-mi aminte de celebra mea replica de pe mess, din vremea gravideniei, te rog!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Lili,pai mai ieri ma incurajai tu pe mine ca eram panicata si acum ce faci?Hai ca ma superi.Pai tu esti model pentru noi cele cu bb1.Capul sus,ca hormonii astia iti joaca feste.Lasa ca va fi bine,nu te mai gindi la toate prostiile...auzi la ea protectia copilului.Ma faci sa rad.

Alinatxa,stai linistita ca nu se invata bb la tine in pat.Si mie mi-a fost frica de asta,dar la inceput de oboseala si sa nu mai fac naveta la patut,il culcam cu mine.Acum a mai crescut si vad ca doarme doar la el in patut,chiar si ziua.Deci nu se invata asa usor.Ei au nevoie de caldura noastra in primele luni si asta e faza de ce cu noi dorm si in patutul lor nu.

Liudo
,poate fii-ta vrea caciula doar si tu nu te-ai prins.
Glumesc,dar ma bufneste rasul cind te citesc.Sunt curioasa ce te faci cind incep ninsorile si la voi?

Of,ca va tot citesc de ieri si am uitat ce mai trebuia sa raspund.

Vad ca a aparut Aelita,deci m-am linistit.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by roandre
La farmacia Dona este aproximativ 2,6 mil lei. Trebuie sa cumperi INFANRIX HEXA pt cel de 2 luni.
La 4 luni se face INFANRIX IPV.
La 6 luni se face INFANRIX HEXA.

Multumesc mult, le stiu pe toate de la Luca, dar nu stiam cat s-a mai facut. Cred ca dr notru il ia de la un furnizor ceva, ca stiu ca si atunci a fost mai ieftin decat in farmacii.

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Liliana, nu cred ca te incalzeste cu ceva dar si eu am patit la fel cu punga. De atunci ma feresc sa o mai folosesc. Cand o folosesc o incalzesc mai putin. Urma rosie a trecut repede, a doua zi se vedea f putin. Am dat cu crema de galbebele.
Nu am spus decat sotului si, acum, voua.
Las ca trece si asta.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

am fost la vaccin a plans cand a bagat acul apoi radea dar a incordat muschiuletii si ne asteptam la nodul si durere mare i-am pus preventiv supozitor novocalmin jumate punem 3 zile dupa baita tot preventiv
acu fac ture intre calculator si patut cum pica suzeta cum urla
astept seara sa vad cum o fi

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )

http://www66.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=60702856http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

salina promit solemn! cand vin de la munte iti zic cum a fost cazarea, mancarea, schimbatul pampersilor, s.a.m.d tot.

alintxa si eu RECUNOSC, ca il tin cu mine in pat noaptea ca sa ii bag tzitzi repede in guritza cand vrea el, sta la perete, eu la mijloc si tati la margine. asta este ma "cearta" toata lumea de la mama si soacra pana la ultima vecina care a auzit, dar nu pot fara el. lasa ca o sa creasca si nu o sa mai vrea el sa doarma cu mine, nu o sa ma mai intalnesc cu momentele astea. cand ma trezesc dimineata si deschid ochii primul lucru care il vad e fetisoara lui scumpa si draga de ingeras si crede-ma ca asa chef de viata imi vine, zambesc din tot sufletul si incepe si el sa gangureasca la mine si sa rada. nu mai pot de el. patutul recunosc ca e nou-nout nu a dormit in el inca deloc, ziua il aduc langa mine in carucior in sufragerie. in fine... nu stiu cand ne vom desparti cu dormitul eu si bebe, fiindca dragul meu sot e putin gelos, bine in sensul bun al cuvantului dar ma mai ciupeste din cand in cand si imi spune zambindu-mi asa in coltul gurii ca nu mai stiu de 3 luni incoace de nimic, decat ERIK.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

karra80 pe mine cand m-a durut capul am luat nurofen. bebe nu a avut nimic nici macar molesit nu a fost in ziua aia.

katy sarumana de informatii. o sa incerc sa merg cu caruciorul. dar o sa imi iau cu mine si marsupiul.

aiska si aelita ce bine ca ati mai intrat si voi pe aici.

poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Azi Eva a fost maraita toata ziua. Iar acum jumatate de ora a plans de burtica. Oare de la un bors de peste mancat de mine ieri si azi? L-a facut mama si imi era tare pofta de peste. Ieri cand am intrebat-o daca nu o sa-i faca rau fetei borsul, ma asigura ca nu, ca l-a fiert inainte. Acum, la telefon, crede ca e de la spanac. De unde, am mai mancat spanac si nu a avut nimic. Culmea e ca daca imi dadeam seama, nu mai haleam si azi zeama.
Cand ma bucuram ca nu a mai plans demult de burtica...

Raluca, spor la cumparaturi cat mai multe, ieftine si de calitate! Sotul tau merita o medalie ca se incumeta sa ramana singur cu baiatul. Azi m-am dus pana la farmacie si sotul se panicase tot. Asta in conditiile in care fata dormea.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

of Doamne Lily ce pot sa zic? fii tare sa le poti duce...auzi da cu Matei nu poate sa stea in spital daca o fi vorba de internare pana la urma, altcineva decat tu, soacra sau mama, sa poti sta cu bebe, si eventual chiar daca va fi obositor sa treci pe la el in fiecare zi. e greu intr-adevar sa alegi, dar mi-am dat si eu cu parerea. poate ca e mai bine asa. oricum ne rugam sa treci usor peste zilele astea grele, multa sanatate tie si baieteilor.
iar cu incidentul petrecut, eu zic sa nu iti mai faci atatea procese de constiinta. se poate intampla oricui. bine ca e doar atat, da-l in continuare cu spray dintr-ala ptr arsuri. si nu-ti fa grii ca daca il durea sau ustura foarte rau pe mititel nu puteai sta in casa de cat plangea. capul sus, stergeti lacrimile si tot raul spre bine. multi tie, lui Matei si Adam.

poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

mihacarmen nu cred ca neaparat are legatura cu ceea ce ai mancat tu azi, copii nostri sunt agitati azi mai mult ca ieri si invers, insa nu intotdeauna are legatura cu ce mananci. poti sa tii regim draconic in ceea ce priveste alimentatia ta in timpul alaptarii si cu toate astea micutza Eva sa se confrunte cu colicii. nu avem ce face. asta este . insa nu esti tu de vina si ce ai mancat. dragutza de tine si tu iti faci procese de constiinta aiurea.
hai uite de la mine ptr tine si Eva si maine sa imi spui ca a zambit toata ziua.

poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput