Piticodromul de sept-oct 2005 (175)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Uitam, mifloricico, m-ai si speriat cand m-ai strigat! Tu m-ai trezit din blegeala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Andreeeea,!
Codrutza, cred ca-i buna tricicleta, si-a luat o prietena de-a mea de la quelle si zicea ca-i ok doar ca-i un pic cam grea. Dar ca sa vezi si avantajul, asta inseamna ca-i mai stabila, nu? Ma uit si eu pe site s-o vad.
Pinacolada, felicitari pentru bebe2!!! Si sarcina usoara!
Ruxandra, cum erau covorasele? Subtiri? Ca tare m-ar tenta...sa-mi strang gioarsele de carpete de pe hol pe care le-am pus pentru o perioada, sa nu cada Ana si sa se dea cu capul de gresie. Erau si mai mari si mai mici? La ce stand?
Tonnia, da' cine are 2 baieti frumosi?
Hai ca nu te-am speriat rau, am venit pe la spate si-am tipat doar
Ghiciti ce-am in geanta? Gel cu arnica! Sper sa nu-l folosesc si sa-l arunc dupa ce expira.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

M-am intors de la BE...ce sa va zic...NU VA DUCETI SAMBATA SAU DUMINICA!!!! Deja era aglomerat si eu am ajuns acolo la 10 si am plecat la 12.30. Cred ca imi taiam venele daca era sambata. Ce am auzit? La stand la Brevi puneau preturile si se tot intrebau cum sa le lipeasca si una dintre vanzatoare zicea "pune-l asa, oricum maine seara schimbam toate preturile". Deci sambata si duminica va fi mai scump! Eu auzisem vorbe deja de anul trecut de la expozanti cum ca asa ar face dar nu am verificat.

Pe scurt: vanzatoarele sunt mai amabile in prima zi, eu am cotrobait in liniste si m-au si ajutat.

Triciclete: nu am vazut decat in vreo 2 locatii. La Brevi (Happy Baby, unde era si anul trecut), ceva asemanator cu o tricicleta (dar semana si cu o masinuta) la 1 mil 300. Si la etaj am vazut din acelea cu tavita si cadru (din acelea care au capete de diverse bazdaganii) dar nu am intrebat cat costa pentru ca de abia amenajau.
Noi avem o tricicleta care nu are tavita si cadru, este pentru copii mai mari sa dea la pedale, este rosie, cu pneuri, si cu maner in spate pentru parinti. Nu prea sta alex in ea, dar sper ca la vara sa prinda miscarea.

I-am cumparat niste ghetute de la Ortopedica (in sala de jos, in partea dreapta, incaltaminte f frumoasa si calitativa) bej cu portocaliu cu 90 RON. Apoi a trebuit sa caut si haine adecvate ca nu aveam pe culorile astea. Am gasit la etaj, unde sunt hainute multe si mai ieftine (dar trebuie cotrobait pentru lucrurile deosebite, ca maj. sunt din acelea prea bebelusheshti). I-am luat 2 tricouri portocalii (25 ron fiecare) si o pereche de pantaloni kaki f f frumosi (35 ron).
Am gasit metru d-ala de pus pe perete sa masori cupilul, dar este dintr-o singura bucata si din lemn cu o buburuza frumoasa tot din lemn. Arata beton, imi doream de mult asa ceva dar nu imi placeau acelea moi, de bureto-plastic. Asta a fost 35 ron, parca.
De acolo i-am luat si o papusa de carpa cu par de lana, f draguta. (standul era in stanga, pe culoarul din stanga).

Hmmm...Bubchen avea oferte interesante cu preturi bune si cremute cadou. Am primit revista de la Superbebe (concurenta oare aici lucreaza sotul tau, Cristina, ca n-o am sigur pe Ancuta in companie).

Si cam atat, restul ii stiti, sunt tot in aceleasi locuri.

prea multe chestii pentru bebelusi si prea putine pentru copilasi!

UFFFF, am citit de Nuka si tin pumnii sa nu se confirme diagnosticul. Sofia, si Alex are albul ochilor cam gri, eu nu cred totusi ca are asa ceva Sanatate multa ochisorului.

Anya, ai PM.

M-am intiiiiiins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Tonnia, aveau mobila de copii, n-as putea sa zic ca mai multa sau mai frumoasa decat la mobexpert (daca e sa ne referim la chestiile colorate special facute pt. copii).
Insa parerea mea e ca poti gasi o solutie ok pt. camera copiilor in ce priveste spatiul de depozitare haine, jucarii etc., dar nu neaparat la sectiunea de copii de acolo. Oricum la ikea e mai multa grija fata de spatiu.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumim, Kid!
Deci concluzia este urmatoarea: daca merg sambata la BE o sa ma calc in picioare cu juma de Bucuresti si-o sa cumpar la pret dublu.
Cool!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Am vazut in catalog la Ikea o mobila foarte frumoasa pentru copii, pe rosu...ma bate gandul, dar alexandra are deja camera facuta, poate urmatorul bebe...Oricum, cred ca sunt mai ieftine si mai bune decat la Mobexpert. Astept si eu sa treaca nebunia cu Ikea, sa ma duc in liniste pe acolo, cred ca in primele saptamani e cam aglomerat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

zino, eu ajung abia diseara la BE; nu stiu cum sa stabilim pentru simbata, Bianca tu ce zici?
kid, multumim pentru detalii!
Antonia, vei ramine in folclor cu n-ar fi asa de greu cu 2 daca ar fi rezonabili. Sper ca Sasha sa devina rezonabil cit mai repede.
Bianca, nu te gindi inca la luni, savureaza si ziua de miine intii.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Kid, mobila pe rosu exista si in varianta pe albastru . E draguta, dar culorile sunt cam tari pt. gustul meu. Cred ca mi s-ar pune un pitic sa vad atata rosu/albastru in fata ochilor.
Eu i-am luat insa masuta rosie si scaunele, unul verde si unul rosu. O sa umplu camera , dar cand ma plictisesc le strang. Si mai era un soi de leagan pe care mi s-a pus marea pata, dar m-am abtinut.

Mihaela, eu zic ca daca renunti la acele carpete sa nu mai pui nimic in loc. Ana merge bine acum si doar o sa te enervezi tu. Iar la iarna vezi ce si cum. Aveau covorase din bumbac subtiri si unele mai grosute la sectiunea copii.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Atunci abia astept sa ies cu tricicleta afara.

Kidd, frumoase lucruri i-ai cumparat. Avem si noi 2 papusele din acelea: una e Sakira si cealalta e Ina. Abia astept si eu sa vina BE la Cluj. Oare de la Ikea livreaza si la noi?

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Sofia sanatate multa Nukai ! Sa ne aduci vesti bune!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput