Piticodromul de sept-oct 2005 (175)
Raspunsuri - Pagina 6
marinela79 spune:
Sofia,suntem alaturi de tine,va fi bine,eu cunosc persoane operate cu laser la o varsta inaintata si sunt ok,nu iti face griji ,asteapta sa vezi ce spun medicii.Pupam ochisorii frumosi ai NUkai

Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
country girl spune:
Pinacolada, felicitari pentru al doilea baietel! Te consolez spunandu-ti ca fiind doi baieti se vor juca unul cu celalalt foarte bine si te vor lasa pe tine in pace.![]()
Olita continua sa fie si la noi obiect de joaca. Cica la cresa i-au programat la olitza in primul trimestru al celui de-al treilea an (adica dupa ce implinesc doi ani).
Nu-s daca v-am spus dar aseara am vazut alt apartament (de ala care mi-a placut initial nu sunt prea sigura cum va rezolva actuala chiriasa sa incheie contractul cu proprietarul) care are o gradina foarte simpatica, numai buna pentru noi. Am anuntat chiriasele actuale ca-l vreau si acum astept sa vad ce surprize imi mai rezerva sii ele!![]()
alinam spune:
Ziua buna!
Sofia tinem pumnii sa nu fie glaucom.
BE, as vrea si eu da nu se poate si ghiciti ce vreau: tricileta
de la craciun ma chinui sa ii iau tot caut pe net si nu au niciodata in stoc ce vreau eu.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
Ioana75 spune:
Sofia, nu stiu detalii, sper sa nu fie cazul miine sa ma interesez. Dar cred ca Ina are dreptate, ochii mariti trebuiau sa se vada de mai demult, nu acum de cind cu conjunctivita.
alina, da link-ul cu tricicleta pe care o vrei
. Edit: am vazut subiectul tau despre tricicleta, gata.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
locca spune:
Sofia, sper sa nu fie glaucom. Va tin pumnii! 
M-am intors. Lume multa, majoritatea sa caste gura, putini mai si cumparau. Am luat si eu o sacosa de maruntisuri plus scaunele pt. Matei si un corp de rafturi tot pt. el sa-si puna jucariile. Am mai pus ochii pe niste covorase din bumbac colorate pt. el, dar m-am abtinut, mai ales ca vine vara si parchetul e f bun.
Despre tricicleta nu stiu ce sa va zic, noi avem una de anul trecut, cu tavita si maner reglabil, fara fite prea mari, pe asta cred ca o s-o folosim in continuare, dar o sa-i scot tavita. Oricum pustiul meu nu prea vrea sa dea la pedale. Anul trecut i-a placut ca il plimbam ca in carucior in ea, dar acum nu prea il mai pasioneaza.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
oaana spune:
am intrat si eu un pic sa va salut.
SANATATE MULTA PUISORILOR BOLNAVIORI.
NUKA,sa auzim de bine,sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic rau.
va doresc o zi buna.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 22+
["url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums"][url]
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Tonnia spune:
Eu tot mai bag cate un ochi dar stau dezastruos cu timpul liber. Problema e ca bb2, ca altfel nu pot sa-i spun, nu doarme ziua, da' deloc. Adica, ar dormi el daca as avea un om sa stea cu el in brate non stop. Eu n-am pomenit asa ceva, si pe Dinu il adormeam in brate, il caram cu orele, dar odata adormit isi continua somnul la el in pat. Chiar ma gandeam acum, cand a intrebat Ioana, ca n-ar fi asa de greu cu 2 daca ar fi rezonabili.
Dinu cred ca a prins drag de el, se lauda cu el pe afara la copii, il arata la toata lumea si spune Sasha, ii arata jucarii si face ca animalele respective, dar mai are si momente cand imi spune "pat" aratand spre Sa, adica sa-l pun in pat. Zilnic il sterge de praf, asta-i pasiunea lui, curatenia, moment in care paralizez cand il vad cum ii da cu laveta pe fata, ii dau zilnic o laveta noua doar doar mai limitez din pericol. l-am tuns, am fost la ciufolici, exista si Ciufulici? Eu am dat foarte putini bani, de asta intreb, mi-am adus aminte de Ioana si Irina. Am fost in Amzei.
Sofia, iti tin pumnii tare! Sper din toata inima sa fie bine Nuka! Si mie mi se pare dubios ca nu ai observat nimic pana acum, adica tind sa cred ca nu are glaucom.
Pinacolada, felicitari!
Locca, aveau mobila frumoasa pt copii? Adica mai frumoasa decat la Mobexpert, de ex? Unde nu au mare branza pt copii...
Eu as vrea sa le fac o camera la amandoi, sa-mi recapat "biroul", ca sa zic asa, e de fapt o camera in care tineam calculator, carti etc dar unde se strangea si toata lumea la dezmat, si pe care am amenajat-o pt Sa. O vreau inapoi,asta cand o dormi si Sa toata noaptea,peste 1 an poate, asa ca urmaresc o mobila functionala, haioasa, nu ma intereseaza culori etc, ci conceptia. Accesoriile fac totul dupa aia.
BiuMil spune:
off, Tonnia, lasa ca o sa vina si vremea cand o sa se adevereasca incurajarile Inei! ce dragutz trebuie sa fie Dinu cand se lauda cu fratiorul lui afara
de pe frontul gradi...azi Milan s-a jucat cu copiii
. mi-e ciuda ca vine iar week-endul si luni o luam de la capat. Cel mai cooperant e joi si vineri
...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Diana30 spune:
Ce bine ca a aparut Tonnia.
Antoanela oare cum se simte?Stie cineva?Carmi?Poate daca te solicit sa dai vesti despte Antoanela,ne mai zici si de voi.
miflore spune:
Aha, deci mai sunteti care vreti ciorba!
Ioana, Bianca, eu as putea sambata mai dup-amiaza, dupa 3-4; e bine asa? Si merg oriunde vreti voi, mancare si bautura sa fie.

Ioana, ai fost la BE? Cum e cu tricicletele? 
Ina, eu sunt de acord si pt. week-end-ul viitor, sunt gurmanda, ce sa fac!
Te-asteptttttt!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI