Piticodromul de sept-oct 2005 (175)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Buna ziua,

Vin de la spital, unde mi-au taiat craca de sub mine: se pare ca copilul are suspiciune de glaucom. Maine merg sa ii masoare tensiunea intraoculara, operatiune care presupune anestezia. Am citit cateva articole pe fuga si, din pacate, multe simptome le regasesc: albul ochilor - gri, pojghita pe ochi, sensibilitate, inrosirea ochilor, lacrimat, ochiul marit... Sper sa nu fie asa ceva...

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Asa deci, va dati lovite si nu vreti ciorba! Bineeeeeeee!!! O sa mananc singura 10 portii!!
Nicole, poti sa-i faci fetii vaccinul, de ce nu? Eu n-am prea avut timp sa ma gandesc la chestia asta pana acum dar cred ca-l vom face si noi.
Ioana, mi-ai luat vorba din gura, si eu vreau tricicleta. De fapt Ana vrea. Asa ca sunt super interesata de una care sa aiba centura de siguranta sau cadru, tavita pt. picioare, pedale, spatar, maner la spate s-o pot si impinge, sa nu fie prea grea dar totusi stabila,etc etc Exista?
Ina, !
Stiu ca sambata e jale la BE dar nu pot in alta zi...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Of, Sofia, si eu sper sa nu fie! Asteptam vesti bune!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Sofia, sper sa nu fie glaucom! Daca totusi e si vrei detalii despre operatie, pot intreba pe verisoara sotului care si-a operat fetita (de o virsta cu Nuka) cind avea citeva luni. La ei "semnul" a fost ochiul marit (era vorba despre un singur ochi). Din cite stiu de la ei, cu cit se face operatia mai repede, cu atit mai bine. Sanatate multa, asteptam vesti bune miine.
zino, te anunt daca vad vreo tricicleta azi. Eu simbata dimineata intentionez un ikea, dar sint deschisa sa vin sa mincam unde vrei tu de la amiaza incolo.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Pinacolada, bun venit si sarcina usoara!
Miflore, ma bucur c-ai scapat din "robie" si acum vedem iar pagini pline de pupici si fete zambitoare! Chiar poate fi un fel de terapie sa vizualizezi zilnic zambete si pupici virtuali.
Simonique, noua ne-a spus un pediatru sa dam cu albastru o eczema de pe ceafa, cand Maria avea 2 luni, dar in afara de patarea muuultor haine, n-am rezolvat nimic. Oricum, pentru gat poate e mai bun, dar sunt convinsa ca poate fi inlocuit chinul asta cu un alt medicament mai nou (chiar sunt curioasa cum poti convinge un pici de 1 an jumate sa stea sa-l dai cu asa ceva in gat si sa nu i se faca greta, teama etc). Sanatate baietelului!
Ege, sanatate multa fetitei! si sa fie bine de data asta!
Marinela, din proprie experienta stiu ca nu e deloc placut cu aftele, dar, asa cum spunea anya simpla, tot in aprox 7 zile dispar. Pentru adulti sunt cateva variante de atenuat putin disconfortul, dar pentru copii nu stiu. Sanatate puiului!
Of, Sofia, galucom... Poate ca nu. Ne rugam sa fie bine!
Ioana, Kid, Ege cumparaturi frumoase la BE si asteptam sa ne povestiti despre minunatiile achizitionate!
Intalnire... ce frumos! Ce-am vrea sa ajungem si noi in Bucuresti...

In timpul unui joc de-a muscatea de degete cu Maria, am simtit colturile a trei maselute iesite fara veste, in conditiile in care ditisoarul 8 abia zilele astea a pocnit. Deci la capitolul reactii urate din cauza dintilor, la noi a fost "0" (primul dinte a iesit la un an si-o saptamana).

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Sofia, tinem pumnii sa nu fie glaucom, daca totusi, speram sa fie bine. pupici la Nuka si tie tarie
Andreeea si noi tot pe geam ne uitam cu pleaca tati, mai la servici
Ina, tine-te bine, sogur e de la astenia de primavara (si eu am dureri de corp, oboseala si apoi in 2-3 ore imi trece)

Mama i-a comandat din Quelle (cadou de ) o tricicleta care are sezutul reglabil si are si curea de prindere si maner de impins. Merge de la 18 luni in sus. sa vedem daca e si robusta. Daca vreti va puteti uita pe situl lor si sa o vedeti.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Sofia, asteptam sa ne spui ca Nuka e bine!!!

sa inteleg ca bagati fitile de intalnire...hop si noi, dar daca puteti sambata, pe la pranz? cu copii cu tot?... duminica eu plec la braila

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Multumesc frumos. Momentan ma chinui sa nu intru in panica. Nu vreau nici sa ma documentez.
Ioana, cum a decurs operatia fetitei? Era grav? S-a rezolvat?

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Va multumesc mult de tot fetelor!!!!!
Din cate vad nu sunt singura cu probleme de olita:)
eu tricicleta am luat de la Bucur Obor f draguta si cu maner si cu de toate, a costat in jur de 1,5 milioane.
In ceea ce priveste bb2 se pare ca e ....tot baiat..., imi doream tare mult o fetita, dar incerc sa imi inchipui ca nu o sa devin o mama "naspa" de baieti!
O sa vad in mod cert pe 1 mai cand sunt programata la dr Herghelegiu, cu care voi si naste.
Am vazut ca mai e o mamica cu doi baietei...astept sfaturi:)
La baby expo trebuie neparat sa ajung si eu, dar nu stiu cand!
asteptam vesti de acolo.

pupici la fete si baieti si mamici

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si bb 2 in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Hai ma Sofia! De unde glaucom?! Ar fi trebuit sa observi oaresce simptome in mod normal pana acum, nu in cazul unei conjunctivite acute! Eu zic sa-ti iei gandul de la asemenea prapastii!

Mifloricio, as veni eu la ciorba dar nu m-am trezit in timp util. Poate week-endul viitor?

Tricicleta Ilincai are curea de siguranta (pe care n-am folosit-o niciodata si nici n-o vom folosi fiindca nu-i place), scaun si cadru reglabil,tavita (useless si ea fiindca Ilinca nu suporta decat sa care pietricele si lemne in ea) si rucsacel atasat de cadru plus un fel de posetutza atarnata in fata ghidonului. Rucsacelul nu l-am folosit pana acum fiindca avem altul de uz curent, asa ca zace in fundul dulapului. In posetutza insa tine provizia ei strategica de biscuiti si fructe pentru "afara".
Calabalacul uzual pentru deplasarea la parcul de joaca incape in rucsacul devenit parte anatomica integranta din tati sau mami, dupa caz.

Mergi la inceput