Mamici de iulie-august 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 16
Samurai-lady spune:
FELICITARI SIMO 
Suntem la jumate de drum :)
Samurai-lady
20 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Simo78 spune:
Samurai-lady felicitari si tie si pupici lui Kenutz. 
Simona
20+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
Samurai-lady spune:
SIMO-ce rapida esti :)))
Noi stam aku in casa,Kenu cu varicela si io cu sotzu raciti cobza.
Iti dai seama ce combinatzie :)))
Bine ca bb e jucaush in burtik.
O sa iesim doar la cumparaturi cu makina.
Consumam suc de portocale in cantitatzi industriale.
Despre lucrushoarele lui bebe:mie mi s-a parut utila la Kenutz,o perna speciala care nu-l lasa sa se intoarca cu fatza in jos.O sa o fotografiez si o pun la pozici.Sa imi ziceti de se gaseste si in tara.
Pupicei fara muci-ca sa nu va racesc.
Samurai-lady
20 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
X-ray spune:
'neatza!am vrut sa intru si la 4 cand m-am trezit si-mi pare rau ca uite nu eram singura!
simo felicitari si la mai mare!
lia imi pare rau de asa vesti....si eu am exagerat de luni si marti cu agitatia,cumparaturile si aseara m-am cam speriat ca iar am avut burtica beton....si au fost ceva contractii dar nu dureroase poate doar una,doua,dar e de ajuns.asa ca de azi iar la orizontala...!da-le naiba de griji cu lucru ca nu merita!
bine ati venit pt burticile noi aparuta
alina
22+ cu bb Elisa
otim spune:
Buna dimineata , prezenta la apel ,
este gata .
Ma duc sa citesc din urma ca tare mult ati scris .
20 saptamani
Laurentiu
otim spune:
loredana_76si Blueiris - bine ati venit in
nostru
Bravo Simo78 la mai mare , si spor la gasit masina care credeti ca este potrivita pentru voi . Pentru drumurile din Romania , Dacia ar fi potrivita pentru ca este mai ieftina la intretinere , dar nu se compara nici pe departe cu confortul unei masini straine . Si noi tot Dacie detinem . Dar am o intrebare la tine , si sper din tot sufletul sa nu te superi pe mine , voi nu stati in chirie ???
brazuca25 - CASA DE PIATRA si de la noi si sa fie intr-un ceas bun .
Fetelor sunteti superbe in poze si ce hainute aveti .....
estecri - la capitolul umflat picioare inca nu am intrat dar la dureri de spate .... ma indoaie .
20 saptamani
Laurentiu
Simo78 spune:
otim stam in camin de familisti, ne ajunge 100 de euro pe luna, garsoniera.
Simona
20+
Matei Hisham
otim spune:
Simo78 - te-am intrebat pentru ca daca eu as avea acei 4000 euro nu mi-as cumpara masina ci m-as orienta pentru locuinta . Si noi avem aceasta discutie acasa din cand in cand . Pentru ca masina noastra este o " baba " Dacie de prin anii '70 ( daca va vine sa credeti ) functionala momentan si taticu a mai venit cu ideea de a lua banii imprumut de la banca pentru a ne lua una mai noua si moderna , dar .... pentru ca si noi stam intr-o garsoniera conform 2 as prefera sa o vand si sa ne mutam intr-un apartament de doua camere ( mai ales ca vine si bebe Laurentiu )decat sa ma plimb intr-o masina mai noua . Dar repet Simo78 este doar parerea mea si decat sa te supere mai bine ignor-o . 

20 saptamani
Laurentiu
Simo78 spune:
Nu ma supar absolut deloc, dar cu 4.000 de euro, zau ca nu ai ce face in privinta unei locuinte. La Iasi apartamentele sunt in jur de 60.000! Si asta e unul mediu, adica nu foarte mic, dar semidecomandat. Iar noi in 3 ani poate plecam din tara. Deocamdata nu vedem rostul unei asemeni investitii. Plus amenajat, mobila...care ar mai insemna vreo 10-20.000 in functie de cum arata apartamentul cand il cumperi. In afara de asta, la un salariu de 2.700 lei pentru o familie, o banca ofera un credit de 30.000 de euro...de unde sa scoti restul? Asta e cazul varului meu. Acum, eu pe cartea de munca am 400 de lei, sotul cetatean strain socotit fara venit...cine crezi ca imi da mie credit pentru locuinta?
Simona
20+
Matei Hisham
Ioana75 spune:
Buna dimineata! Tot restanta sint cu cititul de alaltaieri ...
Simo
, sint ocupata doar citeva zile, imi caut bona si scriu "manualul de folosire al Mirunei"
. Sa-mi tii pumnii diseara, intru la negocieri cu ea
. Cite zile mai ai pina decolezi?
Anto, am inteles ca ieri ti-ai luat pastilele corect, dar azi?![]()
Lavinia, sper sa vii cit mai repede acasa, si fara experiente traumatizante in spital.
aylin, mersic
.
Salut si restul de gravidute "vechi", si pe cele noi
! Felicitari pentru cine a mai aflat culoarea caruciorului.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)