Mamici de iulie-august 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 15
Blueiris spune:
Buna seara!
Sunt si eu o viitoare mamica de fetita, in 18 saptamani.DPN 24 august 2007, Spitalul Polizu, Dr Esanu Sorin.
Am si eu o intrebare...cat de nociv poate fi somonul afumat, cel care se gaseste in supermarketuri? Mi-e o pofta nebuna dar pana acum m-am ferit de tot ce inseamna carne nepreparata, doar afumata.
V-am pupat pe toate!
Blueiris
karligutza spune:
fetelor... sunt un pic speriata! cat de grav e ca am trecut de mai multe ori pana acum fara sa realizez daca e grav sau nu, nici nu m-am gandit... nu am facut nici o conexiune... printr-o poarta de genul celor de la aeroport prin care te scaneaza.. sunt folosite radiatii? adica sunt iradiata cand trec pe acolo?
e grav? pateste ceva bebe? la eco morfo-fetala in sapt.23 era totul ok la bebe din ce a vazut nenea doctoru'... hmm.. voi ce spuneti de portile alea de scanare?
karligutza,
sapt.25
and... and... and...

printesa din burtica
andreea c spune:
Buna seara mamici!
V-am prins din urma...m-am inscris si pe listuta de intalnire si abia astept evenimentul. O sa fie tare distractiv.
Eu ma duc maine la BE ca nu mai am rabdare. Cred ca voi urma sfatul Anyei si nu voi cumpara biberoane si suzete, dar poate ma lipesc de un carut. Poate reusesc sa pun si eu dimineata niste poze cu burtik...
Andreea
23+
Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
andreea c spune:
Aveti idee cat costa biletul la BE?
Andreea
24+
Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
andutzy spune:
Anya,
nu vreau sa te contrazic, doamne fereste, insa copilul meu, mancacios de cand l-am nascut, a supt la san pana la 9 luni si jumatate (cand l-am intarcat eu, ca avea dinti si musca tare) dar de la 4 luni a papat cu biberonul si lapte formula. Ceai a baut tot cu bibe din primele zile de la nastere(baby drink) iar suzeta ne-a fost prieten bun pana acum, in sensul ca ii linistea foarte bine somnicul, mai ales cand era agitat(colici, dinti sau alte stari de insomnie). Repet, nu te supara te rog, probabil Dragos al meu a fot o exceptie. deci fetelor, ignorati mesajul meu
.
Ti-am vazut pozele, sunteti n iste frumoase, Anya este superba si burtica nr 2 este atat de tzuguiata, zici ca e cu baietel inauntru(hai ca incep cu babisme).
Si inca ceva, Anya, ce parere ai de o extractie a unui colt de masea in sarcina? Mi s-a rupt o bucata mare de masea, am facut infectie de la mancarea care a intrat in fisura si doct zice sa scoatem bucata rupta si sa acopere acolo cu ceva. GInecoloaga a zis ca e ok daca se foloseste putina xilina, tu ce stii despre asta? 
Samadhi, vazut si pozele tale, frumusica si supla, mai fetelor, cum reusiti? Mie de data asta nu-mi mai iese figura...
Andra
Sapt21 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
karligutza spune:
parca 6 ron? asa scria pe invitatie:
BABY EXPO - 22, 23, 24 si 25 MARTIE 2007
SALA POLIVALENTA din Bucuresti
Tarif intrare : 6 Lei · Intrare gratuita pentru toti copiii ! · Casa de bilete Special Gravide
· 2 intrari in expozitie - Intrarea principala si Intrarea dinspre parc · Parcare gratuita
karligutza,
sapt.25
and... and... and...

printesa din burtica
Samurai-lady spune:
Gata cu cititul din urma
.
Pupam toate gravidutele frumoase-am vizionat toate pozele,si ne placcccccccccc.Gravidutzele au o energie si o buna dispozitie care reiese din pozeeeee.Si,dupa ce nastem,ne facem si mai frumoase.Asa imi zice mie sotiorul japonez,ca-s mai faina dupa ce l-am nascut pe Ken,decat inainte.Auzi la el 

.
Noi,dupa varicela,care vad ca-i pe terminate,ne-am procopsit cu un guturai de stau aku cu servetelele bagate in nas.Noroc ca nu am febra,doar muci si o durere de gat cat cuprinde.
Distractie placuta la intalnire,noi nu putem veniiiiii :(((((
Samurai-lady
20 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Simo78 spune:

20 de saptamni FIX!

Loredana bun venit, sa-ti traiasca putza si sa ne dai datele ultimul ciclu si cea probabila a nasterii sa te trecem pe listuta de pe prima pagina.
Blueiris bun venit si tie! La tina mai lipseste data ultimului ciclu....
Primele 10 mesaje sunt moderate si noi o sa le vedem mai tarziu, sa nu credeti ca va ignoram, asa ca mai scrieti-ne ca sa apara mesajele in timp util.
Ioana
esti suparata pe noi, de ce nu ne mai scrii? Sau faci si tu bilanturi, declaratii....
Simona
20+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
liadorian spune:
Buna dimineata, fete dragi! Bun venit, loredana_76 si Blueiris! Cate o
pentru fiecare si pentru bebeii de la purtator! Azi nu cred ca mai vedem calculatorul fiindca dupa escapada de ieri - nervi cat cuprinde, stat un pic cam mult pe scaun etc. - seara am "sarbatorit" cu o suita de contractii dureroase cum nu mai simtisem de multisor! 
Asadar, aman evadarea din casa pentru o data inca neprecizata... Macar de-ar fi atunci o zi frumoasa, ca la noi ploua de ieri de mai mare dragul, si n-as vrea s-o iau ca Mary Poppins prin ploaie!
![]()
Va imbratisez iute pe toate si ma declar invinsa de siluetele voastre de prin fotografii
! Mai fetelor, voi sunteti de-adevaratelea?? Eu am acum niste colacei iam-iam si un fund despre care nu vreau sa vorbesc ca ma apuca groaza... Pentru bb2 vreau reteta voastra! Si inca ceva: pe unde e Lorina? Parca n-a mai scris de mult, nu?
Gata, ma duc sa aterizez in pat, pana nu mi se raceste locul de unde m-am ridicat!
Lia
S21