Piatra Neamt - Perla Moldovei (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Raspuns: NUUUUUUUUUUU

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Nici eu nu am chef,asa ca nu sunteti singurele!!

Lora pai voi abia v-ati mutat in casa noua,ce curatenie sa mai faci??

Andreutza drum bun maine si poate ne vedem data viitoare!!Bafta sotului!La ce are ex??

Dana

Mergi la inceput

Iti spun eu ca am deja de facut curatenie. De ex., covorul din sufragerie - l-am dus la spalat inainte de a ne muta, era asa frumos cand l-am adus!!! Ei bine, acum deja are pete - a avut grija Iustina de el! Si geamurile - aseara a batut vantul si a plouat pe ele - dimineata erau murdare deja. A, si stati ca la sf. sapt. viit. vin astia sa ne aduca mobila - au de dat gauri - atunci sa te tii...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Azi,pe cand pregateam mancarea Anei am auzit o frana puternica si am fugit la geam sa vad ce s-a intamplat.Un logan lovise un copil de tigan cred ca avea vreo 4 ani(caldarar vai de fundul lui imbracat) era intins pe jos si plangea.S-a dus ma-sa sa-l ridice(asta era cu niste cartoane dupa ea) saracul nu putea sa stea singur in picioare,cred ca era si speriat.Cineva a chemat salvarea si politia ,dar tiganca tragea una si buna ca copchilul n-are nimic si l-a luat in brate si a plecat.Nu a durat mult ca a venit si salvarea,s-a dus dupa ea,era undeva mai incolo,eu nu mai vedeam de la geam,cred ca l-a luat cu ei,politia a inceput sa faca pe aici tot felul de masuratori.M-a strans in spate,ca si eu am copii si tare mi-e frica cu strada asta aici,tot timpul treb sa fim atenti.

Dana

Mergi la inceput

Pai atunci mai asteapta sa aduca mobila si dupa aia te apuci Cu covorul stiu si eu,mai ales cu petele Stiti cumva,sau ati vazut covoare pt copii?De ex am gasit azi in posta o reclama la Piritex(parca asa se num) arata si covoare pt copii Disney,4 mil...nu stiu insa cat de mari...mi se pare totusi cam mult...stiti ceva de magazinul asta?

Dana

Mergi la inceput

Dana, covoarele sunt destul de scumpe...pana la 7-8 mil. unul mai mare. Or fi mai multe in praktiker, nu?

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Subscriu.
Venim la 10.30 in Cip Savin sus,da?!

Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

Lunna mie mi-a luat mama acum un an covor de sufragerie de la piritex. e mare, gros si super bun. si albastru, asta e cel mai important. mama l-a gasit la reducere, a dat vreo 6 milioane si ea zice ca a fost f bun pretul.
eu sunt f multumita de el, cand meri pe el ti se afunda efectiv piciorul in el.eu zic ca merita sa te duci macar sa vezi, poate gasesti tot asa vreo reducere.
sotul meu face niste cursuri de protectia muncii si e tare stresat cu ele, nu a invatat toata facultatea cat a invatat acum.

"Viata aceasta s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care o speram, dar cat
timp suntem aici putem de asemenea sa dansam.Amintiti-va asta: nu ne mai
putem intoarce niciodata inapoi, acesta e singurul spectacol pe care il
jucam."

Mergi la inceput

Pisicuta, da, ne vedem acolo maine dimineata la 10.30.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Elinia sa-ti traiasca flacaul,acum m-am uitat si eu prin poze,e scump si chiar ca zici ca e fetita Cui seamana cu ochi albastrii??Am vazut si niste poze din Viena,ati fost in primavara asta??

Criss nu ne mai vizitezi?Ce face Andrada,i-a trecut boala?

Din pozele din revista aia de la Piritex,par f faine covoarele alea de copii,bine ca nu mi-ar trebui mare,cred ca merita vazute,erau diferite modele cu multe desene Disney.

Dana

Mergi la inceput