Prietena mea cea mai buna va avea in curand sa treaca printr-o operatie foarte dificila .De curand i-a fost gasit un cheag de sange la creier , un cheag care ii afecteaza si vederea (nu vede absolut deloc cu ochiul stang ) .Operatia este foarte urgenta dar din pacate banii sunt o mare problema .I-a murit tatal cu ceva timp in urma , este profesoara de istorie intr-un orasel mic din Prahova , locuieste cu chirie impreuna cu mama ei si pentru operatie are nevoie de cel putin 5 milioane dintre care 3 milioane jumate doar pentru tomografie .Acesti bani sunt o suma mica pentru unii dar imensa pentru ea .
Imi vine sa ma dau cu capu de pereti ca nu sunt mai bogata s-o pot ajuta si mi-e frica sa nu moara .Este cea mai buna prietena a mea .
Dati-mi o idee cum am putea face rost de banii astia , va rog !
.............................
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. copiii abandonati!
Poate punem mana de la mana (ma refer la forumisti). Eu ma ofer sa donez 50 RON, poate imi dai un numar de cont in care sa-i virez, sau daca ai o alta solutie, vorbim.
Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori
Si eu as ajuta, dar ar trebui ca subiectul sa treaca prin procedurile cerute la subiectele umanitare. Pana atunci, nu am cum.
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
daca e vorba de stangere de bani = acest subiect trebuie sa stea la Umanitare si pentru asta va trebui sa indeplineasca conditiile cerute acolo.
multumesc pentru intelegere,