... sau e doar un vis frumos??
Daca sint printre voi care au nascut in Mangalia, ce-mi puteti spune? ce alternative exista in materie de nastere si de doctori? Aveti recomandari? Si analizele, ce analize se pot face pe plan local??
Multumesc frumos.
buna.
am sa incerc eu sa-ti raspund cu toate ca nu am nascut inca la mangalia si nici nu-mi doresc. spitalul e curat, nimic de zis, dar personalul e sub orice critica. in ce-i priveste pe medici, eu una nu am incredere in ei.nu's decat 3 mari si lati.poate niculescu...o verisoara din cta a venit sa nasca aici cu el si a facut cezariana. fetitza e bine, sanatoasa. nici ea nu are si nu a avut probleme.
mai mult de atat nu stiu sa-ti spun.
analize se pot face si aici, e un cabinet nou deschis unde analizele ies "pe bune" si au tarife normale numai ca nu au contract cu CASS.
vine
roxana 6+
Multumesc frumos, de cind astept un raspuns. Mai stii cumva fete din Mangalia care au ID pe forum si care poate au nascut la Mangalia?
Banuiesc ca nu poate fi vorba de ecografie morfologica, triplu test etc. pe plan local, nu? Cit despre epidurala, tot nu s-a auzit, nu?
Stiu ca e doar un mic orasel dar vorba cronicarului, totusi "nasc si [acolo] oameni"...
Ti-as fi recunoscatoare pentru orice alte informatii.