Patura in masina

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Noi nu avem patura nici in masina mea nici in a sotului, insa cand plecam la drum lung, si mai ales spre Romania, luam si patura si o pernuta.

Nu m-am gandit insa la altceva.

BINE AM VENIT IN EUROPA

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyana spune:

Noi avem patura pentru ca niciodata nu stii ce se poate intampla mai ales ca noi suntem din aceia care se hotarasc rapid sa se abata de la drum pentru un picnik

mami &Andrei

"Esti absolut in sigurantza cand nu te afli nicaieri..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Mey io's mai , da' nu prea pricep de ce-ti trebuie patura ca sa in masina?? in ce fel faciliteaza procesu'? ca-n masina si-asa nu prea e spatiu, mie mi se pare ca-n caz de, mai mult ar incurca

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pai toacmai din lipsa de spatiu iti trebe patura, ca iesi din masina intinzi patura in codru, sau ma rog in camp depinde unde te gaseste si da-i si lupta

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Si noi avem patura in masina. A ramas acolo de cand am inceput sa mergem la picknic-uri la iarba verde noi suntem mari amatori si niciodata nu se stie cand ne apuca iesirea la iarba verde sa o avem acolo si plus ca este foarte utila pentru copil care atunci cand mergem cu masina doarme destul de mult chiar ma gandeam ca trebuie sa ii iau si o pernutza ca sa doarma mai confortabil. Deci pentru asta e patura la noi. Nici prin cap nu mi-a trecut ce am citit la subiectul asta si chiar m-a distrat sa citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

quote:
Originally posted by lai
ca-n masina si-asa nu prea e spatiu, mie mi se pare ca-n caz de, mai mult ar incurca

Lai

ba este, eu pot rabata banchetele si e destul de mult spatiu in spate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

o fi vreo noua regula a codului rutier, care e valabila doar pt barbati... d-aia nu stim noi....

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Si eu am patura si pernuta in masina... Copchila mea adoarme frecvent in masina si, cand ajungem acasa seara tarziu, mi-e greu s-o mai imbrac cu hainuta ei, asa ca cu patura o invelesc cand o mut de pe bancheta din spate a masinii in patutul ei.
Cand era mai mica si facea pe ea, o schimbam pe patura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Noi avem 3 paturi in mashina:una pentru fiecare.
Nu ne place sa ne facem caldura tare in mashina si punem patura doar asa pe picioare si burtika.

Samurai-lady 23 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Deci eu cred ca au ramas cu sechele de pe vremea daciei-iar daca au dacie e de inteles-ca daca se strica sa se poata baga pe sub ea...nu stiu zic si eu! Plus eu chiar i-am indicat sotului sa punem o patura in masina pentru cand mergem la iarba verde, sa fie acolo, avem un prieten care merge si cu gratarul in portbagaj ca nu se stie cand se pune de o friptura! Deci patura e chiar uitla !

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici

poze Alexuta

"Sunt veseli toti si bucurosi,
Si toti cu suflet-naltat;
Oriunde se-ntalnesc in sat,
Isi zic cum zis-au mosi stramosi:
"Hristos a inviat!"

Mergi la inceput