***LA REDOUTE(11)***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Danet, Lavi si Aissa sunt mai in masura sa-ti explice ca ele sunt trecute prin asta. am inteles ca listeaza pagina cu cosul inainte de validare si-l trimit pe fax la LR. dar nu stiu daca ai fila cec daca mai poti face asta.

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Eu merg pe ideea ca port 36 dupa marimile frantuzesti...fiind si putin elastici, ma rog sa mi se potriveasca. am vreo 68 in talie si 92 peste fund. daca ma iau dupa tabelul lor ma incadrez pe la 38, parca...
daca nu...ii vand si eu
doar ca-s cu vreo 10 cm mai lungi decat picioarele mele. e vb de 85 cm lungime masurat intre picioare?

o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

celebrii blugi sunt cu talie joasa sau medie????

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Deci renunt la ideea ca la comanda din 24, nesosita, sa cer cec ca ar fi valoare prea mica.
Eu am putut face alta comanda chiar daca primisem cecul, cred ca l-au anulat pentru ca am printat cosul, pui in cos ce vrei, orice produse si daca valoarea e mai mare decat ce ai de primit de la ei iti cer si datele cardului pentru diferenta. Atentie insa, ca suma ce ar mai trebui trasa de pe card sa fie mai mare de 10 euro ca se pare nu pot ei face operatiunea pe sume mici, dovada ca eu a trebuit iar sa dau o comanda pe fax, azi, pe care sa specific ca platesc si debitul de 4,32 euro.
Am acum de primit asa: 2 produse din prima comanda nesosita, comanda ce apare acum pe site cu data 15.03, restul de produse la care am folosit pentru plata cecul lor (despre care am primit indicatia sa-l distrug) care e inregistrata in 20, comanda din 24 feb care e nesosita, comanda de azi si comanda de ieri de pe contul sotului.
Sper din suflet sa imi ajunga, aia din 15 ar trebui sa apra zilele astea ca daca iau teapa in continuare ma bate sotul cu bulanul de politie. Glumesc, dar sincer atat timp am pierdut cu mailurile astea de am zapacit (si pe Andreap in plus) ca ieri de ex nu le mergea faxul, s-a chinuit sotul meu la posta, s-a chinuit Andreea dimineata, pana la urma mia dat Sabine alt numar....
Ar trebui sa imi acorde astia reducere pentru stresul provocat.

Mergi la inceput

Pai si eu...incerc sa potrivesc cosul sa nu depasesc 40 eur
Aissa, tu i-ai dat si nr cardului +nr de control pe fax? ca ma gandeam, ca oricine le stie pe astea poate face diverse plati pe net din contul tau, nu? sau imi scapa ceva? ca mie fetele de la banca mi-au zis ca e ceva uzual sa le dai (dar nu stiu daca au inteles ca pe fax, si nu sa le dau pe net pt plata)

o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

giliola, te rog poti masura in talie blugii tai?
mercic!

ps: in ce zona stai? poti sa-mi zici si pe pm ....

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by addya

celebrii blugi sunt cu talie joasa sau medie????

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan

medie... si au 113 cm total si 84 dintre picioare pana jos

aissa, imi pare tare rau, sper sa se rezolve. Mai ai curaj sa comanzi la ei?

Eu cred ca pana la reducerile mari nu ma mai las pacalita. Imi puneam atatea sperante in blugii astia si din pacate sunt mari...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Of,Aissa,ce complicata situatie!Hai ca poate se aranjeaza lucrurile intr-un final.

Fetele,nu stie nimeni cum e cu marimile alea 1,2,3,4,5?Am mai gasit si un tricou care imi place dar are marimile scrise tot asa,si eu nu pricep nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Jasmine, logic ar fi asa:

1 S
2 M
3 L
4 XL
5 XXL

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giliola spune:

[quote]Originally posted by addya

giliola, te rog poti masura in talie blugii tai?
mercic!

ps: in ce zona stai? poti sa-mi zici si pe pm ....

addya, blugii au 100 cm in talie, masurat aproximativ, cu o rigla, ac sunt la birou (diseara ii masor exact si iti zic maine)...eu zic ca s-ar potrivi cuiva care poarta 46 la noi..talia este medie, pe mine ma incanta ca se inchid cu o banda cu capse exact unde vine burta si o ascunde :)...stau in Berceni, la Big, lucrez in zona 13 Septembrie

Mergi la inceput