Era sa fiu RAPITA...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Doamne Elena ce intamplare .Bine ca esti ok.Nu stiu ce as fi facut in locul tau.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Elena,toata admiratia mea pentru curajul si stapanirea de sine de care ai dat dovada!
Am citit fara rasuflare povestea scrisa de tine....si in naivitatea mea ,eu credeam ca asa ceva se poate intampla numai in filme...Ma ingrozesc!
Vorba cuiva:daca a fost premeditata treaba asta intre cei doi?Daca te-au urmarit de ceva vreme apoi s-au hotarat sa te "abordeze"?Acum ca i-ai spus si numarul de telefon,sper sa nu-l fi retinut,ce planuri aveti?Politia ce va mai spus?Cum merge cu investigatia?
E bine sa ai accesoriile de care scria NinaR...cu toate ca uneori spray-ul ala lacrimogen,pentru unii,e cam apa de ploaie..
Mult curaj in continuare si Doamne ajuta sa treceti cu bine de problema asta!

PS.Intrebai ce am fi facut sa fi fost in locul tau:se spune ca cea mai buna arma de aparare este atacul,asa ca si eu as fi procedat ca tine,cu siguranta....si la sfarsit,daca as fi scapat,cu certitudine ca as fi lesinat,in casa,de frica.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Bravo, Elena, ai avut prezenta de spirit si ai procedat cum nu se putea mai bine. Un singur lucru as fi facut altfel: tu ai spus ca ai plecat spre casa la pas usor, eu as fi fugit mancand pamantul de frica sa nu se dea nebunul ala jos din masina si sa ma prinda.

Acum ia-ti toate masurile de siguranta ( alarma la casa, ceva de auto-aparare la tine, eventual schimba-ti si numarul de telefon cat mai stai acolo).

Sa te fereasca Dumnezeu de rele! Ai mare grija de tine si de copilasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Elena, bine ca esti ok, ca nu ai patit nimic. Esti tare curajoasa!

Si eu am patit una cu cativa ani in urma (copilul era micut), in Romania, Bucuresti, Caleea Grivitei. Iesisem de la metrou, era 8 seara, intuneric (era iarna). Mergeam spre casa. Am ajuns in dreptul unui magazin (WuXing- mancare chinezeasca), unde pe trotuar in fata erau parcate masini si locul de trecere era ingust.Tocmai ma depasise un barbat, mai mic de inaltime decat mine. S-a oprit brusc in fata mea si m-a impins in zidul magazinului; cu o mana ma prinsese de bratul stang si cu una tinea deasupra capului un cutit, cu care ma ameninta; mi-a cerut geanta; intr-o fractiune de secunda creierul meu a analizat toate datele: el era mai mic decat mine de inaltime, cutitul nu era lung (era mai mult lat) si eu aveam haina groasa, deci m-am gandit sa nu poate sa ma raneasaca rau, asa ca l-am impins cat colo (adrenalina iti da niste puteri de muama-muama ) si am tipat; si cum usa magazinului era langa mine, am intins mana dreapta si am impinns usa care din fericire s-a deschis; s-a speriat si a luat-o la fuga; cei din magazin au iesit imediat si m-au luat inauntru, mi-au dat apa, au incercat sa ma linisteasca; pe mine ma apucase abia atunci un plans nervos; mi-am sunat sotul care a venit sa ma ia de acolo; pe drum, era cineva in spatele nostru, care mi se parea ca seamana cu agresorul; am ajuns acasa, si am intrat in curte, dar nici acum nu stiu daca ne-a urmarrit sau nu. Am vrut sa merg la politie a doua zi, dar nu puteam sa spun nimic concret, fata nu i-am vazut-o bine fiind intuneric, nu l-as fi putut recunoaste sigur; ar fi fost doar o plangere urmata de nimic altceva.
Si eu am tendinta sa nu ma las, sa ma lupt daca pot. Cred ca e bine, de multe ori asta ii surprinde pe agresori si dau bir cu fugitii.
Oricum, dupa acest incident, multa vreme am avut o strangere de inima cand trebuia sa merg singura pe strada noaptea. Acum, dupa cativa ani, mi-a trecut .

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia3 spune:

din pacate o alta fata a Americii
bravo pentru curaj si stapinirea de sine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

elena - ma bucur ca esti bine, ca ai scapat cu bine din aceasta intamplare nefericita.
eu cred ca ai fost aleasa la intamplare, s-ar putea sa nu mai aiba treaba cu tine de acum incolo.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Elena, felicitari!
Ai reactionat extraordinar, nu stiu cate femei ar fi facut la fel.

Eu am o experienta proprie neplacuta si mai cunosc inca cateva, intamplari petrecute unor peroane apropiate.
Cand aveam vreo 17 ani, ma intorceam acasa intr-un cartier destul de select al Bucurestiului, pe la 8 seara. Un tanar a intrat dupa mine in scara blocului, cand am vrut sa urc in lift a inceput sa ma impinga inauntru, eu am reusit sa ies si am luat-o la fuga pe scari (nici acum nu-mi explic de ce nu am sunat la vecinii de la parter). El s-a luat dupa mine, m-a prins, mi-a pus un cutit la gat si m-a amneintat ca "ma taie" daca tip. Norocul meu a fost ca o fata din bloc, care statea la etajul 2 a inceput sa ucer chiar atunci scarile, tipul s-a speriat si a fugit.
Verisoara mea nu a avut acelasi noroc, pe vremea lui Ceausescu (eu aveam vreo 5 ani) a fost rapita pentru 3 saptamani, timp in care a fost obligata sa se prostitueze. Au gasit-o cu politia intr-un final ... A fost rapita din plin centrul Bucurestiului cand se intorcea de la liceu ...

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Elena, te felicit pentru curaj si pentru sangele rece de care ai dat dovada!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

doamne, in ce lume traim!
elena, mie mi s-a facut pielea de gaina numai citind! felicitari pentru reactie si sa ne tii la curent.numai bine iti doresc!

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Doamne, nu-mi vina sa cred prin ce experienta groaznica ai putut trece. Ai avut o super prezenta de spirit si a "lot of guts" sa reactionezi asa. Slava Domnului ca esti bine sanatoasa si ai scapat cu bine! Bine ca va mutati si trebuie sa ai grija sa nu mai iesi seara singurica, si mai ales sa nu fie copiii lasati singuri vreo clipa.
Mai fetelor ma socheaza experientele traite de voi.
Trebuie sa avem mare grija.
Mi-am adus aminte ca-mi povestea dr. de familie ca in Dr. Taberei, chiar in statia Dr. Taberei 34, acum vreo cateva luni, o mamica isi plimba cu caruciorul copilasul de vreo 4 luni. La un moment dat doua doamne la vreo 50 de ani au venit la ea incercend sa-i ia caruciorul. Marele noroc a fost ca mamica a inceput sa tipe, s-au mai alertat si altii din jur iar cele "2 doamne" s-au speriat, s-au urcat intr-o masina parcata in zona, care avea deja sofer si au fugit. La politie cand a fost i-a spus ca stiu ca in zona au mai fost semnalate asemenea cazuri si ca se lucreaza in acest sens. Intamplator mamica in cauza era inscrisa tot la dr. nostru de familie si asa am aflat.
Asa ca MARE grija la toti din jur, chair daca par oameni de treaba.
Pupici multi,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput