Copilasi de iunie-iulie 2003 (80)
Raspunsuri - Pagina 22
Magdone spune:
Alinuta, Andra, felicitari!!! sa va creasca bebelusii!!! numai bine si refacere rapida!
va asteptam sa povestiti!
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
crisotexa spune:
Maadi, iaca-ta drumul spre dr. Stanciu: cum vii de la Unirea inspre Piata Rahova, treci de intersectia cu Mc'Donald (intersectia Calea Rahovei cu Trafic greu) si de urmatoarea intersectie mare (Sebastian)si la urmatorul semafor faci stanga si intri pe str. Malcoci. Cabinetul este la blocul turn de pe stanga, la parter. Are firma la intrarea in bloc.
Madishor, si voi si pozele sunteti superbi. Abia astept sa ajunga si Rares la 3 ani sa pot zburda relativ in voie
. La noi, in continuare ca la prosti. A vrut Petru sa inchirieze trenul regal pentru niste actiuni. Aia rigizi, spun pretul si gata. Vrei bine, nu vrei iarasi bine. Nu vor sa negocieze, sa auda ce le propui, bla, bla. Unii prin Transilvania vor inchiria trenul regal de la unguri sa faca anumite proiecte de turism. Am inceput si eu sa cad in disperarea lui Octavian Paler vis a vis de tara asta. Si apropo canadiencelor, sa stiti ca acest om s-a stins acum 2 zile. Eu il admiram tare mult si emisiunea la Antena 3 la care aparea era una din micile placeri pe care le aveam.
Magdone, noi stressate suntem si asa cred ca o sa ramanem. Era ieri o mamica afara cu un bebelus, infofolit la 25 de grade ca pentru ger. Io aseara eram stressata ca am avut niste musafiri si a adormit Tudor la 23. Petru imi tot spune sa fiu mai relaxata insa nu prea imi iese. Mai incerc.
Intreba cineva de meniuri pentru seara. La noi se variaza intre: pastrav la cuptor cu piure, macaroane cu branza, ficatei cu piure sau fara, snitele, branza cu masline sau rosii (ii place mult telemeaua de Napolact), conserve de ton nemaruntit, copanel de pui la cuptor. Incerc sa-i dau cat mai rar: crenvursti, pastrama de curcan sau specialitate de pui, branza topita.
Referitor la pipi de noapte, pediatrul meu m-a trimis sa vorbesc cu un psiholog. Am de gand sa fac asta saptamana viitoare.
Magdone, pe acolo cam cand se renunta la pampersul de noapte? Poate incerci sa afli, te rog.
Pupa Crisa
Cornelia spune:
Bine ai venit pe lume Fred! Andra, felicitari! Multa sanatate va doresc! Si refacere rapida, ca ai de organizat o intalnire
!
Sambata am fost in Bucuresti si am luat cate ceva de la Ikea. Daca nici acum nu luam cate ceva, ramanea camera copiilor in stadiu de improvizatie mult si bine, ca am cheltuit banii alocati pt. asta de nu stiu cate ori. Am promis ca mai venim o data sa ne delectam si sa alegem decoratiuni pe indelete. Am luat pat cu sertar (in care il vom caza pe Stefan), comoda, cutii, cutiute, covorase, perdele, lenjerii. Acum mai ramane sa zugravim si sa aranjam camera.
Am reusit sa pun poze de la ziua lui Stefan aici: http://new.photos.yahoo.com/cornelianis/album/576460762400839767
si de la party (i-am serbat ziua cu inca 4 copilasi DC
) aici: http://new.photos.yahoo.com/cornelianis/album/576460762400862969
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
gio spune:
Bine ati venit pe lume Fred si Anna!!! Sa aduceti mamicilor multe bucurii si sa fiti cuminti si mancaciosi!!!!
ce de vesti, intra omul mai rar si ce sa vezi!!!!
cornelia, si noi am fost duminica la ikea, ha, daca ne vorbeam ne vedeam pe acolo daca la mare nu hehe. noi am luat un dulap pt jucarii cu muuuulte cutii.
fetele, nu stiu ce-or fi facut aia de la pampers dar ne-au disparut voturile, iar acum vad ca se voteaza pe bune, cu nr de telefon, cod si tot tacamul. asa ca daca vreti, si mai puteti, un vot pt bubu aici
pup
Cornelia spune:
Gio si noi am luat dulapior cu multe cutii, doar ca destul de greu sa ne fi intersectat, ca poate voi poate mergeti la ore rezonabile, nu de la 6 la 11.00. Am fost ultima masina care a plecat din parcare, de nu stiau cum sa ne mai ajute sa incarcam, numai sa plecam odata.
Complicat tare cu votul la Pampers
. Votat!
Va pup,
poze
madic spune:
Felicitari, Andra si Alinuta, sa va traiasca bbii, sa fie sanatosi, mancaciosi si cuminti!
Cam atat am timp sa va zic, va mai spun doar ca eu saptamana trecuta am fost rapusa de o viroza naspa, de am zacut la pat pana sambata, Mariuca a facut si ea, dar o forma mai usoara si e deja vioaie.
Saptamana asta inchei si cursul pe care l-am facut, ieri am avut un examen, azi sper sa dau lucrarea, maine ultimul examen, iar vineri - felicitarile, masa si dansul
.
Va pup si incerc de saptamana viitoare sa dau mai des pe-aici.
Madi si Mariuca
Maadi spune:
Mersi mult Crisotexa ptr. indrumari.
Gio, scumpa foc Tori, ai primit votul nostru cu felicitari si multi pupici!
Interesant dulapul de jucarii cu muuuulte sertare. Trebuie sa dau si eu pe la IKEA.
Cornelia, ma tot chinui sa deschid pozele si nu reusesc. Cred ca al meu calculator gandeste in reluare, dar nu ma dau batuta. Chiar daca este cu intarziere - "La multi ani!", sa cresteti mari, sanatosi, frumosi sunteti, si noroc cu carul!
Noi suntem in continuare pe Klacid. Joi intrerupsesem cele 7 zile, vineri eram OK si am fost la dr. sa ne programam ptr. operatia de polipi, care trebuia sa fie astazi, si sambata mi-a facut iar aproape 40 si infectie in gat. Dr. mi-a spus sa-l las numai pe antitermice, luni am fost si i-am facut exudatul si antibiograma la Cantacuzino, dupa care am reluat antibioticul. Asteptam rezultatul vineri si sa vedem incotro o apucam. Vineri vrem sa mergem la dr. Ursuleanu la Budimex sa vedem si parerea lui, ca m-am lamurit cu cei de la Gr. Alexandrescu. Toti care l-au vazut pe Calin m-au spus ca probabil o sa trebuiasca sa -l operam si de amigdale, care sunt imense, aproape ca ating omuletul (asa sunt din nastere). Cand i-am luat exudatul, dr. s-a mirat cum de nu se sufoca cu asa amigdale. In schimb cei de la Gr. A. imi spun ca nu-i nimic si sa mai vedem vineri dupa rezultatul exudatului (si peste 30 zile de antibiotice).
Apopos, stiti ceva de dr. Ursuleanu de la Budimex?
Sambata mergem si la dr. Stanciu sa-l consulte si dinsul.
Pupici tuturor.
Maadi si Calin (19.07.2003)
Magdone spune:
Crisa, ai dreptate cu relaxarea, nu stiu cand o sa ma calmez si eu ...
cu pampersul de noapte ce sa zic, la Razvan in grupa mai sunt copii care inca au pampers de zi, dar poti sa incerci sa te duci sa vezi ce zice psihologul, imi aduc aminte ca imi spunea mama de un copil din grupa ei care nu vroia sa faca KK decat pe el
si tot asa au mers la psiholog si ala prin niste jocuri chestii l-au convins sa mearga la baie. Bafta si relax, eu vorbesc ![]()
stiu de paler, Dumnezeu sa-l ierte! am citit si eu presa pe net, de parca e nevoie, nu apare totul pe forumul asta??
Fetelor si eu sunt fan Ikea, de-abi astept sa incep sa colind dupa mobila etc dar astept sa vina ai mei sa pot pleca linistita de acasa
chiar la Ikea acolo in bucuresti au facut o camera de joaca pentru copii? cu multe mingi, tobogane etc? unde lasi copilul sa se joace pt un timp ca sa poti tu colinda in voie? eu il mai las acolo juma de ora ca atat e maxim si mai pot sa ma uit si eu la cet ceva.
Madic, bafta mare la examene!
Magda, ce mai zici, cum mai merge cu condusul?
Nma, ce mai faci, ai nascut?
va pup ma introc la treaba, azi am o zi grea.
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
crisotexa spune:
Cornelia, ai niste copii minunati!!!
Si Maria s-a facut domnisoara in toata firea.... Nu mai zic de Stefan, care e cavaler...
Abia astept sa va vedem la vara. De fapt, daca va fi canicula cum ne sperie astia, probabil ca vom veni in septembrie. Restul verii vom pleca la bunicii mei, la munte.
Pupa Crisa
Cornelia spune:
Crisa
! Abia astept si eu s ava vad in formatie completa
.
Va pup,
poze