Copilasi de iunie-iulie 2003 (80)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

martta - la multi ani mamico! sa fii sanatoasa si iubita!

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna,
Super initiativa cu intalnirea! Adaugati-ne si pe noi la listuta.

Martta - La multi ani!

Pupici si o mini vacanta excelenta va doresc!

Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Martta, La multi ani !!!!

Iar pt Alinutza si Andra,sa vina bbii cat mai aproape de dpn, sau cand vreti voi.

ne inscriem si noi pt intalnire, daca suntem voiosi /sanatosi, unde vreti voi, acolo venim.

bibi, sa vezi in ce dracusor s-a transformat taisia,nu cred c-ai mai recunoaste-o. incearca-l si pe Stanciu cu Ianis, poate-i da de cap.

Andra
, eu n-am facut ceza dar dr i-am dat 250 euro, iar pt anestezista aveam pregatite 200 ron, doar ca n-a mai fost nevoie.

Am fost si noi azi la Kidex, ce bafta pe mine ca am fete.Evident ca nu m-am putut abtine si le-am mai luat niste rochit&co.

fetelor dezertoare, pe cand ne mai scrieti??? si nu nominalizez ca va stiti voi

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Salutare dragi mamici,

Gio, m-am simtit cu musca pe caciula :).

Matei tocmai trece printr-o perioada cam agresiva imparte palme si sare sa muste. Si, evident, nu recunoaste ("eu nu musc si nu bat. Yalda minte") si imi da senzatia cunoscuta si neplacuta ca vorbesc cu peretii (editia a2a). Sora'sa a trecut la adolescentinisme precoce, rade fortat si copiaza gesturile "cool" ale altora.
In concluzie a venit primavara.
Si daca tot a venit primavara toata lumea se muta si mi-au imprimat si mie un entuziasm pagubos sa caut casa. Partea proasta e ca aici s-au dublat preturile la case de anul trecut pana acum (suna cunoscut?) si avem de ales intre o casa la cucuiata sau un townhouse/apartament mai spre oras asa ca ma straduiesc sa gasesc argumente pentru care e nasol sa stai la casa. In cele din urma am decis sa amanam pana in august cand mai trece nebunia si, poate, mai scad preturile (sau nu).

Pe Matei nu l-am pus pe role inca, dar sora-sa a invata dupa o vreme uitandu'se la ceilalti copii si mergand cu mine de mana. In trei "sedinte" de vreo ora mergea mai bine ca mine. Saptamana viitoare mergem sa cumparam bicilete pentru intraga familie si va povestesc cum merge cu invatatul pe doua (+- doua de sprijin) roti.

Mi-am adus aminte ca era vorba de scaune de masina la un moment dat - noi i-am luat lui Matei "booster" cu centura in 5 puncte dar am constatat acasa (ca la magazin nu ne-a dat prin cap) ca nu il ajungeau centurile, asa ca l-am dus inapoi si am testat toate scaunele cu centuri si, desi pe ele scria ca merg pana la 18 kg si 108-110cm, toate centurile erau prea scurte pentru plodul nostru de 106cm cu 17 kg, asa ca am cumparat din cel care se prinde in centura masinii. Aviz amatorilor - probati scaunul in magazin.

pe curand,
madishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

hai sa mai insufletesc putin subiectul, ca banui ca zilele-astea cu w-e si 1 mai va fi maaaare liniste pe-aici.

mersic ptr urari, sper totusi sa nu fie cazul pina pe 7 cind chiar am de gind sa ma internez; totusi sint cam indoita, ca de vreo 3 zile copilul asta pare sa nu mai doarma niciodata, ci doar sa-mi dea mie in organe, sint curat-sf daca ma vedeti cum imi alearga burtoiul ba la stinga, ba la dreapta, de citeva ori pe zi ma apuca diverse dureri surde care nu-mi trec oricum as sta, da' n rest e bine si am intrat chiar si-n saptamina 38. Azi e ziua nepoatei cum va spuneam, iar cumnata-mea a avut fix acelasi dnp ca si mine acum, so m-am foarte calmat, daca ea a fost ok si a avut 3,4 kile, de-acum poate sa se nasca si odorul meu, ca va fi ok. Dar dupa ce se intoarce doctorul

Madic - asta e, daca nu ne lasa cu tortul nostru, sa ni-l deie pe-al lor, numai sa fie siguri ca ajunge la atita populatie (cit visez eu ca vom fi )

Dana - noi l-am pus pe Luca pe role de anul trecut, dar din alea cu 4 roti de la Chicco, noroc ca au frina, ca daca-i dadeam drumul era fix Bambi. Altminteri se tira pe ele, dar nu se poate spune ca mergea pe role ... Anul asta nu s-a invrednicit taica-su sa-l puna iarasi, ca adevarul e ca e tare complicat pina le pui, plus ca au cotiere/genunchiere/casca, iar Luca nu se misca fara intreaga costumatie Oricum al meu copil e cam antitalent la tot ce tine de chestii de-astea (role, bicicleta, tobogan etc.), e fr static si contemplativ, spre disperarea noastra care ne-am da noi cu tot ce exista acum ptr copii; pe de alta parte, e mai bine ca nu-mi fac griji ca va cadea din pom vreodata, ca nu cred sa se aventureze sa se urce...cel putin pina in adolescenta.

Romana - daca ajunsul la petrecere e problema, te iau eu cu masina si-mi trimit consortul cu Luca cu a lui; eventual il trimitem si pe sotul tau cu ei, poate schimba impresii...si retete

Bibi & Martta - mama, deja aveti concediile antamate, nu-mi vine sa cred, ptr mine anul 2007 aproape ca n-a inceput inca ...

Madishor - distractie placuta cu bicicletele, sa ne arati si poze, sa va mai vedem. Ana merge fara roti ajutatoare acum?

Anamaria - pai tu ma gindeam ca ajungi la petrecere sigur, ca esti la o aruncatura de bat de Bucuresti ...

In alta ordine de idei, sa ma mai pling putin: ai mei merg la Breaza si l-am promis si pe Luca pina marti inclusiv...azi-noapte a venit peste mine in pat, avea febra si a inceput sa tuseasca , nu i-am dat nimic ca sa vad in ce stare e dimineata, si era bine si vioi, doar ca tusea cind si cind. L-am trimis cu taica-su la Breaza, si in functie de cum se simte se intorc sau nu diseara impreuna. Ma dispera cum are o vacanta, ceva, se imbolnaveste, data trecuta a fost de Paste, la fix s-a facut bine cind a reinceput gradinita...m-am saturat de Murphy asta ca de mere padurete, stie cineva pe unde dau de el sa-i spun ceva ?!?

pup u,
Andra (AMR 2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salut si eu fetele. am avut ceva de recuperat si acum nu prea mai stiu ce voiam sa spun. se pare ca ma cam lasa neuronul, iar alex ma tot trage de maneca sa mergem afara.

maadi alex a fost operat la budimex de dr. tanase la 2 ani. operatia a reusit si nu prea mai avem probleme. eu stiam ca polipii se refac daca nu sunt foarte bine operati. nu au fost probleme, alex si-a revenit bine. mie nu mi-a placut medicul. a luat copilul in operatie doar dupa ce a primit plicul.

am vazut multe poze asa ca nu mai nominalizez. toti copii sunt niste scumpi.
ma bucur ca ati descris momentele frumoasa dintre frati.

andra LA MULTI ANI! pt nepotica. e tare scumpa.

marta LA MULTI ANI! sper sa ai parte de o9 zi asa cum iti doresti.

madic ce mai face iepurasul?

crisa nu stiam ca exista chiloti cu sonerie. verau si eu mai multe informatii.

ar fi tare frumos sa putem ajunge si noi la intalnire dar cred ca e cam greu. noi stam in vl si eu nu prea mai pot calatori cu masina. o sa vedem ce va fi atunci.

alex e putin infundat, se pare ca il paste o raceala. sper sa scapam repede de ea. la gradinita sunt mai multi copii cu varicela, iar eu am aflat doar ieri. cred ca nu va mai merge toata saptamana caci imi e frica pt sarcina. eu nu am imunitate. stiu ca in trim 2 nu e periculoasa, dar mai bine ma pazesc.

sanatate prichindeilor bolnaviori.
distractie placuta celor care sunteti in concediu.
acum fug afara caci ma dispera alex.
va pup.

24+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Gio, spune-mi si mie cum ajung la dr. asta de care toata lumea vorbeste aici pe Dc mai ceva decat despre Dzeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Neata fetele,

Pentru ca azi s-a circulat ca in zi de duminica prin Bucuresti si am ajuns mai devreme la birou, m-am invrednicit in sfarsit sa descarc si eu pozele de la Paste, asa ca il puteti vedea pe cel mai nou membru al familiei noastre aici.

In rest, noi ieri am fost la aniversarea unui prieten de-al Mariucai, chiar faceam haz cu Dan ca am ajuns insotitori de copil la petreceri, ca numai noi singuri nu prea mai apucam sa plecam.

Sambata i-am trimis pe ei la bunici, ca eu sa ma pot apuca de lucrare, ca saptamana viitoare am examenele de final de curs + lucrare scrisa, si eu nu scrisesesm nici un rand, asa ca am inceput saptamana in forta.

Macar maine nu mi-am propus sa fac nimic, ma odihnesc.

Altfel, legat de concedii, noi anul asta voiam sa mergem in Bulgaria + Neptun (ca sa-i fac copilului cura completa de mare), dar se pare ca deja locurile sunt date la hotelurile la care am fi vrut noi, mai fac cateva incercari, apoi asta e, om vedea ce-om face. Nu mi-am imaginat c-o sa fie asa nebunie, ca faceam rezervari mai demult. Chiar i-am spus lui Dan ca oricum mi-e teama ca anul asta litoralul bulgaresc o sa fie un fel de Mamaia, la cati romani merg acolo.
Daca nu si nu, o sa combinam marea cu muntele, si ne-am scos .

V-as fi scris mai multe, dar mi-au venit colegii la munca si incepe frecusul .

V-am pupat,

Madi

Editez: ultima poza e doar asa, ca sa ma laud - eu am scris doar data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Madishor: In naivitatea mea imi inchipuiam ca la voi in Canada nu se dubleaza preturile la case. Si cam ce preturi sint la ce numar de camere sau ce suprafata in mp.? Ca sa ne facem o idee daca e mai scump decit aici. Acum au ajuns sa ceara 2.000 de euro pe mp. la apartamente asa ca la 100 mp ajungi la 200.000 euro.

Bibi: Ce ti-ai cumparat frumos si bun din Londra? Sa ne povestesti impresii, daca ai vizitat ceva.

Andra: Si Cristi a inceput de ieri sa tuseasca si dimineata avea febra. Asa ca nu l-am dus la gradi azi.
Nici nu se pune problema sa vina sotul la intilnirea cu copiii. Daca e dupa el nici nu ar vrea sa ma duc. Eu ma gindeam sa merg cu tata si cu toti copiii. Dar fiind asa departe se face mult timp pe drum, plus ca pina plecam noi de acasa, adica pina maninca toti ... e jale. Apoi mai trebuie sa fie toti sanatosi.
Multumesc oricum. Sa vad pina atunci ce mai e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Romana, hai ca-ti raspund eu la intrebare, ca tocmai am reusit si ne-am luat si noi CASA!!!!!! ca de cand asteptam nici nu mai aveam rabdare sa ma uit la ele, asa picasem intr-o lehamite ziceam ca nu ne mai luam anul asta si uite ca s-a intamplat pe neasteptate.
Noi am dat pe ea 331 mii $ canadieni (ar insemna aprox 215 mii euro) adica banca o sa dea , ca noi facem credit. Are 3 dormitoare, sufragerie, bucatarie, iar la subsol (basement cum se zice aici) mai are 2 dormitoare, 1 bucatarie si o sufragerie care se poate face o camera de joaca mai mare pt copii sau orice altceva poti modifca tu cum vrei. Intregul lot (casa + curtea din fata si din spate) are 335 mp, dar casa propriu-zisa n-are mai mult de 100 mp. Casa se cheama aici, semi-detached, adica e lipita de inca una, practic au un perete comun) in rest totul e separat. O sa va pun poze sa vedeti dupa ce ne mutam la sfarsitul lunii. Acum sunt in transa, inca nu-mi vine sa cred, pentru noi e un vis care s-a indeplinit si pe care nu-l credeam posibil acum cativa ani.

Madishor, cam astea sunt preturile la mine in zona, daca vrei casa detached, sare de 400 mii, sau mai ieftina sub 300 trebuie sa iesi in afara orasului, banuiesc ca asa e si in Calgary.

Andra, Alinuta, va tin pumnii sa nasteti cat mai usro, ca nu mai e mult.

Martta, La multi ani!! cu intarziere
Va pup

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput