Caut un subiect discutat

Caut un subiect discutat | Autor: Idaira

Link direct la acest mesaj

Imi cer scuze,poate e pueril ceea ce cer eu,dar nu ma descurc.Caut un subiect care se numea:cum caut clienti?,recunosc ca m-am dus la Cautare,.dar mi-a iesit altceva decit ce vroiam.
Multumesc frumos!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

ai idee cine a deschis acel subiect?

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Din pacate,nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

am cautat si eu mai multe variante si nu imi da nimic... ma gandesc nu o fi fost subiectu care la un moment dat a fost inchis pt reclama... daca era ala atunci posibil sa nu mai existe... poate un moderator te poate ajuta.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

asta?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95208

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Si eu am cautat un subiect ceva de genul "cum se intareste sistemul imunitar la adulti" si nu l-am gasit. Ma ajutati va rog si pe mine?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

quote:
Originally posted by dante01

asta?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95208

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72003" target="_blank">INDEX SUBIECTE LA KNOW HOW ON LINE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA

Multam fain!

Mergi la inceput