Doi frati cuminti :)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Haios
E o masinuta de perle. Sa va traiasca!

CARL IUBITUL 05.04.07 si Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Pe plaja, ne plimbam linistiti...
- Tati, m-am gandit ce-o sa ma fac eu cand o sa fiu mare.
- ...
- Sofer de autobuz.
("stupoare", apoi un alt moment de tacere, dupa care tati isi ia inima-n dinti...)
- Iti place tie meseria asta?
- DA!
- Stii, soferii de autobuz nu castiga bani prea multi (tati de fapt nu e deloc materialist). Si cand vei fi mare si vei avea si tu copii, vei vrea sa ii duci in concedii, asa cum mergi tu cu noi...
- ...
- Si ei vor vrea jucarii asa cum vrei tu...
- ...
- Si nu vei avea bani suficienti bani ca sa le faci bucuriile acestea.
(un moment mai prelungit de tacere, intrerupt de Stefan)
- Bine, tati, atunci voi lucra la serviciu la voi.
(nu mai are rost sa continui, tati incercand sa ii explice ca pentru asta trebuie sa invete bine la scoala, sa mearga la facultate... insa pe Stefan il pierduse, era de-ajuns lectia cu locul de munca pentru o seara).

Mergi la inceput

Alta, amuzanta.
Avand eu un samburel de copil in burtica (urmeaza sa nasc in primavara, mai am timp berechet :))), incercam sa integram ideea de bebe in viata de familie.
Printre altele, il intrebam intr-o seara pe Stefan cum ar vrea sa il cheme pe bebe daca va fi fata.
El sta, se gandeste putin si zice: Dublaj.
(Am izbucnit in ras si eu si tati, probabil ca bona ii citeste de pe la televizor incusiv cine a facut dublajul... iar el o fi crezut ca Dublaj Ilinca Ionescu este numele intreg al fetei ...)
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vichi spune:

quote:
Originally posted by Nicoleta

Salut.
Aseara ne intorceam de la Bucuresti, Stefan in spate, in scaunel. Incepe sa rada in hohote. Tati in intreaba de ce rade, iar Stefan raspunde: "Rad fiindca sunt fericit ca sunt copilul vostru".

Doamne ce frumos! Scumpul drag!

Mergi la inceput

De dimineata, ritualul de dragaleli inainte de a pleca la serviciu... Eu, insarcinata. Stefan stie. Au inceput si intrebarile sa apara, din curiozitate...
- Mami, pe unde iti scoate medicul bebele din burtica?
- Pai se pricepe el, pe aici pe undeva, zic eu aratandu-i mai jos de buric, imprecis...
- Si o sa te doara?
- (ezit) Putin de tot.
- Mami, eu nu vreau sa te doara!

Copilul meu ma iubeste!
Nicoleta

Mergi la inceput

Fiind eu insarcinata (7 saptamani), incercam discret sa il obisnuim pe Stefan cu ideea. Sambata, acum 2 saptamani, trebuie sa mergem la eco, il pregatesc pe Stefan "sufleteste" inca de vineri... iar sambata dimineata se trezeste din somn si ma intreaba:
- Gata mami, azi il scoate pe bebe?
- :)))

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

E nerabdator, baiatu'!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Servus.
Sambata Stefan a fost la ziua de nastere a unei fetite. Acolo i-au si pictat... la aceeasi zi de nastere a mai fost o prietena a lui, Maria. Eu, neputand sa ma duc (mergeam la medic), l-am intrebat una-alta despre petrecere. Printre altele...
- Si cine s-a pictat Spiderman?
- Vladut, eu am vrut Batman. Dar Maria a zis ca sunt Spiderman... Iar eu i-am raspuns cu un zambet.

Acuma nu stiu exact ce a vrut sa zica, sper sa nu fie ceva de genul... "Si fetele astea, nu prea au habar de eroi", poate mai degraba "Orice ar spune, Maria e o draguta!".

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

copii din ziua de azi

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

vara2007

Mergi la inceput

Stefan a aflat de la tati ca ar trebui sa il roage pe Doamne-Doamne sa ne trimita un bebe (care deja e pe drum, rugaciunea era mai mult pentru acest drum...). Si iata cum s-a rugat:
"Doamne, te rog eu frumos sa imi trimiti un fratior sau o surioara... un fratior!"
:))
Nicoleta

Mergi la inceput