*Aspirante optimiste > 20 ani (71)*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

stiu, si tocmai de aia sunt suparata si trista si nu prea pricep ce sens are sa astept inca cateva luni. stiu ca in unele luni totusi nivelul progesteronului poate fi ok, dar parca iti piere tot optimismul... ce sa fac, daca ma lasa sa astept?

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Adina Duphastonul se ia de obicei dupa ovulatie,cam din Z14,15.Daca ai lipsa de progesteron,slabe sanse sa ramani graviduta.Pentru ca ovulul,chiar daca este fecundat,nu are putere sa se fixeze,sau cam asa ceva.Si daca se fixeaza ii trebuie progesteron pentru sustinere.

poze
vine bebe

Ramonel7+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

buna, fetele! iar nu reusesc sa tin pasul cu voi...
azi n-am fost la scoala, ca sunt racita :(

Z16 TB 37.0 dupa ovulatie creste TB, sau inainte?

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
http://tt.lilypie.com/eKslp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Fetele, spuneti-mi si mie ce teste de ovulatie sunt cel mai usor de gasit si bune ca vine maine cineva in Ro si vreau sa-i dau sa-mi ia. Faza e ca e barbat si trebuie sa-i explic exact ca altfel n-o sa stie ce sa-mi ia. Voi de care folositi?
Multumesc anticipat.

Underqueen, TB creste dupa ce s-a produs O.

Olivia
Asteptam
Nobody is perfect. I'm nobody.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Mie mi se pare o prostie sa astepti.Sa astepti ce???Pai daca numai asa se poate???Acuma tu faci cum vrei,dar mie asa mi-a dat doctorita,nu am luat de capul meu.Incearca sa mergi la alta doctorita.Vezi ce spune si ea.

poze
vine bebe

Ramonel7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

hai adina, nu fi trista, capul sus!o sa rasara soarele si pe strada noastra!
da, aveti dreptate fetelor ca pot si diseara sa fac nebunii, ca pe prospect scrie ca daca e pozitiv ovulatia va avea loc intre 24 si 48 de ore. da cine stie daca mai am chef dupa ce mi-o zice doctorita!
om vedea!
poate imi fa timp azi sa-mi pun si eu ticher!

"Viata aceasta s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care o speram, dar cat
timp suntem aici putem de asemenea sa dansam.Amintiti-va asta: nu ne mai
putem intoarce niciodata inapoi, acesta e singurul spectacol pe care il
jucam."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Irinutz, nu te supara prea tare pe mine ca sosesc si eu acusi chiar daca mai cu intarziere.

Olivia
Asteptam
Nobody is perfect. I'm nobody.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by adinag

am o intrebare despre TB: stiu ca se masoara imediat dupa trezire, fara sa te scoli si alte alea. Face vreo diferenta daca ma trezesc la ore diferite? adica o zi la 9, uns la 8 alta la 10? sau sa-mi pun ceasul sa fie cam aceeasi ora?

Eu am citit pe net, sfaturile unui dr. Spunea ca e bine sa o iei la aceeasi ora.

Edit: am incercat sa va dau link-ul si nu m-a lasa. Se considera reclama mascata. Oricum ideea era ca "la aceeasi ora".

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Ramonel, tu ai dreptate, eu la fel simt. Problema e ca aici cam toti r procedeaza in felul asta. Iar in acelasi trimestru nici nu ma pot duce la 2 dr diferiti, ca nu plateste asigurarea. ma gandesc sa caut un dr privat, dar si asta costa si dureaza si acolo destul de mult pana iti da un termin.
ma linisteste macar ca ma intelege cineva ca nu vreau sa astept, ca aici asa sunt toti, staaaaai si astepti! dr e in rest f competent, la care am fost, dar asa-i "politica"... ce sa-i faci?

multumesc mult, Ramonel! si iti doresc o sarcina frumoasa, usoara , o nastere care sa fie asa cum ti-o doresti si un bb minunat!

Si acelasi lucru il doresc la toate aspirantele si gravidutzele!

Mergi la inceput

multumesc! si ai, nu ai chef, la munca!!!

quote:
Originally posted by andreutza23

hai adina, nu fi trista, capul sus!o sa rasara soarele si pe strada noastra!
da, aveti dreptate fetelor ca pot si diseara sa fac nebunii, ca pe prospect scrie ca daca e pozitiv ovulatia va avea loc intre 24 si 48 de ore. da cine stie daca mai am chef dupa ce mi-o zice doctorita!
om vedea!
poate imi fa timp azi sa-mi pun si eu ticher!

"Viata aceasta s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care o speram, dar cat
timp suntem aici putem de asemenea sa dansam.Amintiti-va asta: nu ne mai
putem intoarce niciodata inapoi, acesta e singurul spectacol pe care il
jucam."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

AM SI EU O ALTA INTREBARE: TESTELE DE OVULATIE MI-AU IESIT POZITIVE IERI SI ALALTAIERI, DAR PANA ACUM NU AM AVUT NICI O INTEPATURA DE OVARE CUM AM EU DE OBICEI. CE CREDETI?

http://tt.lilypie.com/RMrfp2.png

Mergi la inceput