*Aspirante optimiste > 20 ani (71)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Marig si eu am avut o noapte ciudata, m-am trezit cu o durere de cap si de gat si l-am visat pe fostul meu prieten, care imi daruia o floare (foarte frumoasa).

http://tt.lilypie.com/yuZyp2.png

bio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Buna dimineata,fetele frumoasele,dar ce matinale sinteti dar eu ma bucur ca asa am si eu cu cine imi bea cafeaua.
ANCA imi pare rau ca esti racita,si iti doresc sa te faci cit mai repede bine
ROXANA ce faci?
Dar era sa uit lucrul cel mai important sa va spun in dimineata asta TB MEA ERA 37.6 a mai crescut un pic fata de ieri 37.5 e de rau sau de bine?la toate fetele

http://tt.lilypie.com/pwCvp1.png
MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu zic ca e de bine ....esti racita?

anca 6+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

'neata, fetelor!
Eu n-am mai intrat c-am fost suparici tare, ma rog...trec de la o stare la alta zilnic.Sambata am facut eco, la o saptamana dupa histeroscopia operatorie de scoatere a polipului de21mm si-am avut o surpriza de proportii..dr. care m-a operat mi-a mai lasat un fragment de polip de 8mm in uter sau poate-o fi un cheag (zice dr. - sotia lui),care sper eu sa se elimine la menstra (dac-o fi cheag, ceea ce nu prea cred ca in foaie scrie clar "polip de 21mm" si dupa operatie modif. polip de 15mm).Va dati seama ce m-asteapta - alti bani , alta distractie(dar poate-or avea bunul simt sa nu ma puna sa mai platesc o data operatia, ca doar e vina dr.)..si iar o sa ma "despice-n" doua
Off...si ca tot tacamul sa fie complet in Z15 aveam endometru de 6mm si foliculi de 6-8mm (in Z7 erau de 2-4mm).Testul de ovulatie e negativ inca si TB 36,2-36,4(pana azi),dar mai sper ca totusi ca am sa ovulez natural, chiar daca mai tarziu - mi s-a propus sa fac stimulare ovariana, dar cred ca am sa mai astept un pic pt. ca au si multe efecte secundare.
Baby, ai un folicul super 27mm si endometru 13mm .In legatura cu testele de ovulatie, eu cred ca s-au pozitivat din Z10 pt ai asa folicul mare.Eu am avut teste pozitive in Z23 si la eco s-a vazut folicul de 19mm si a 2a zi am avut iar test fff.aprins si-abia a3a zi cred ca am ovulat, iar foliculul cred ca a ajuns pe la 24mm.
Iuca, si eu cred ca ai ovulat in Z13
MIKUTA4, ce fierbinte esti, cred ca e de bine(daca nu esti bolnavioara)
elara, nu conteaza termometru, ci sa-ti iei TB cam la aceeasi ora dimineata, si in acelasi mod (eu o iau vaginal, ca-i mai usor )
Pup toate fetele si s-aveti o zi buna!!

http://tt.lilypie.com/ohRfp2.png
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Teo unde gasim noi mama "meseriasii" astia?

anca 6+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Da, Anca, bine zis ""meseriasi", si cand ma gandesc ca mi-a lasat o impresie atat de buna - le mai dau o sansa, si-apoi ii trec pe lista mea neagra.Stiu ca si tu ai dat peste asa specimene si ai grija de burtik - bea ceai cu multa lamaie si vitamina C

http://tt.lilypie.com/ohRfp2.png
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

Teomaria,ce rau imi pare.
daca vor fi cu bun simt,nu te vor pune sa platesti din nou.eu eram hotarita sa merg la avicena.ai vorbit asa frumos de doct. socov(el si ea).
sa vedem ce urmeaza.noi iti tinem pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

buna dimineata fetele
Eu nu prea intru la acest subiect; de fapt nu prea intru pe forum sa scriu dar de citit citesc tot (si asta cu mult inainte sa devin membru pe forum).
Azi nu m-am putut abtine si am intrat pentru Teomaria.
pentru ca vroiam sa-ti spun, apropo de stimulare ca la mine efectul a fost ca am ramas insarcinata. In prima luna de stimulare. Si asta dupa ce un an si ceva am tot asteptat fara sa fac aproape nimic in legatura cu aceasta problema.
abia in octombrie anul trecut si-a facut sotul o spermograma care a iesit la limita, motiv pentru care dr urolog i-a spus ca e buna si ca nu are nici o problema. Motiv pentru care am continuat sa nu luam alte masuri, asteptand in fiecare luna, suferind in fiecare luna, facand crize de nervi, etc. pana in decembrie cand am ajuns cu spermograma la dr mea ginecolog care din start a spus ca acolo e problema si i-a prescris un tratament pe care l-a urmat timp de 10 zile. Apoi a refacut spermograma care a iesit cum nici nu ne asteptam.
dar pentru ca nu am vrut sa risc sa mai pier inca o luna am cerut sa fac stimulare ovariana.
an facut iar rezultatul a fost ca in data de 13 februarie am avut test de sarcina pozitiv. dupa atata timp si dupa nenumarate teste negative. deci se poate si asa. Cred ca nu conteaza cum ajungi la rezultatul dorit. conteaza sa ajungi acolo.
ma iertati ca am scris asa mult si ca am repetat povestea mea, dar sper ca ati inteles ce am vrut sa spun.
mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Eu zic ca e de bine ....esti racita?

anca 6+

vine bebe....
poze

Nu ANCA nu sint racita nu am nimic,dar nu spuneai ca ar trebui sa mai coboare un pic,da aceea cind am vazut 37.6 am spus gata si luna asta trebuie sa ma pregatesc sa intimpin rusi
Cum te mai simti?

http://tt.lilypie.com/pwCvp1.png
MIRELA

Mergi la inceput

Important este sa se mentina cat de cat ct.
Lunile trecute cum a fost dupa ovulatie?
Eu sunt acasa ca sunt racita si daca tot stau acasa am bagat la spalat si ma apuc sa fac curat

anca 6+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput