Mamici de noiembrie-decembrie 2007(5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANCA ce-ti mai merge..la mine mama sta la o statie distanta

[GRAVI] 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Mami mea sta cateva case mai sus,cam 5 minute de mers pe jos.Ieri mi-a facut peste pane si mi-a cumparat capsunele.

poze
vine bebe

Ramonel7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Draga Anca,

Eu sunt din Cluj, sunt insarcinata in 5 saptamini dar mai ramine de vazut la al doilea ecograf se pare cit e de mare sarcina (asta ar insemna sa nasc pe 25 noiembrie) si data mea de nastere e 14.08.1974
De fapt ar trebui sa zic noi da inca nu m-am obisnuit .. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

At suntem niste norocoase.
Mai am citit acum ca dr nu mai trebuie sa ne controleze cu mana ,adica sa bage mana, ca bb se poate desprinde si pe mine ultima doctora la acre am fost exact asa m-a consultat.
Pe voi?

anca 6+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Mie mi-a facut doar ecografie.Sa vedem cand o sa ma mai duc,dupa Pasti.Asa am auzit si eu,ca nu e bine sa-ti faca control cu mana.
Fetelor pe mine ma strang toti pantalonii.Voi cum sunteti??
pufulet si eu sunt din Cluj.La ce doctor mergi???Eu la Mironiuc Clara,la Gine 1.

poze
vine bebe

Ramonel7+

Mergi la inceput

Puifulet acum te trec pe listuta ,dar sa imi spui ultima menstruatie.
Ramo si eu la fel,de la gaura 3 la curea am ajuns la prima

anca 6+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Ati facut si ecografie intravaginala cumva? Pe mine acuma asta ma tot framinta de fapt, sa ma duc in alta parte si sa incerc sa vad mai mult decit la medicul asta ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

hey fetele!ce faceti?eu am cam tras chiulul pe dc in ultima vreme,dar ma iertati voi nu?RGE care e faza cu crema de corp,nu mai putem sa folosim?
ANCUTZ aici nu se face nici un control pana la 2 luni,pe mine ma programase la 2 luni,adica saptamana ce vine trebuia sa fiu la doctor,si m-a sunat si m-a reprogramat peste inca 15 zile,cica ar fi mai bine.va pupacesc,ma duc sa vad ce pap ca am o foameee
aaa,ANCUTZ data de nastere 16.09.1981

6+

-IRINA-

Mergi la inceput

Ultima mea menstruatie a fost prin decemrie(28 dec), insa ciclul meu a fost mai mult decit neregulat tot timpul, cu variatii de 2-2,5 luni tot timpul, de aia pare mai ciudat si zicea medicul ca nu poate sa imi spuna exact cit e de mare bebe-ul.
Eu m-am dus la Diculescu la Stanca, mi-a fost recomandat ca un medic bun si care te asculta si nu mi-a facut o impresie rea deloc. Numai dupa aia am mai aflat una alta si ma gindeam daca nu ar fi trebuit sa faca mai multe...

Mergi la inceput

Deci eu chiar dau peste toti idiotii....sper ca bb este bine si la locul lui ca daca nu ii crap capul ...halal doctori

anca 6+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput