Mamici de noiembrie-decembrie 2007(5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

eu azi nu prea am avut chef sa mananc nimic,nici foame nu-mi este asa ca am mancat doar un covrig si un mar.
Fetelor ne mai putem da cu crema de corp?
Ca auzisem ca nu se mai poate

anca 6+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Asa auzisem si eu.Cica numai cu aceea speciala,pt gravidute.

poze
vine bebe

Ramonel7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

adtrebuie neaparat sa ne dam pe burtica si sani cu crema din aceea speciala nu stiu daca am voie sa trec numele ca sa nu fac reclama..voi stiti mai bine spuneti-mi daca pot sa-i zic numele ca ar brinde bine la multe gravidute....
Anca ce ma bucur ca ai aceleasi simptome ca mine....nu ma mai simt singura pe lume

[GRAVI] 8+

Mergi la inceput

RGE ai voie sa scrii cum se numeste.
Bai eu cand tusesc ma cam doare burtica,mi-e frica
Psihoza se accentueaza
anca 6+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

RGE scrie cum se numeste.Eu m-am uitat pe site-ul de la chicco,m-am uitat si de carucioare.Au si creme acolo.
Anca e normal sa te doara cand tusesti sau cand stranuti.Dar numai pe moment te doare,nu,o intepatura.

poze
vine bebe

Ramonel7+

Mergi la inceput

Da Ramo o intepatura si trece.
La voi e la fel?

anca 6+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

pei avem MUSTELA 9 LUNI cu tot felul de creme speciale pt vergeturi, bust, burtica, picioare..si ar mai fi SANOSAN(crema portocalie scrie in germana pe ea)..tot pentru vergeturi mie mi le-a recomandat o mamica care a nascut luna trecuta..si chiar am vazut in revista MAMI ca le face reclama..inseamna ca sunt bune..am inteles ca le gasim in farmacii..eu cred ca o sa merg azi maine dupa ele si va spun unde le-am gasit...tocmai am mancat rantasul de al mancare cu paine..nu pot sa cred ca am facut asa ceva(rantasul era cu ceapa , usturoi si bulion)

[GRAVI] 8+

Mergi la inceput

Da Anca,e la fel si la mine.Am citit ca e normal,deci sa nu-ti faci probleme.

poze
vine bebe

Ramonel7+

Mergi la inceput

RGE stai linistita ca eu acum de exemplu as manca niste sarmale de post,i-am spus lu'mami si a zis ca pana ajung eu acasa imi face.
Eu stau in acelasi bloc cu mama,eu la scara trei ea la unu.

anca 6+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

si eu pateam la fel cand stranutam sau tuseam...acum vad ca mi-a mai trecut sau m-am obisnuit eu si nu-mi dau seama..simteam ca o intepatura..ceva greu care imi apasa acolo in burtica...mai nou simt niste furnicaturi in zona buricului..parca e cineva in burtica si ma gadila cu un fulg..exact asta e reactia.....o fi jumulit puiul meu vreo gaina?!

[GRAVI] 8+

Mergi la inceput