Mamici de noiembrie-decembrie 2007(5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Gill eu zic ca daca e cu greata si cu ameteli e de bine, nu ar trebui sa te sperii si sa-ti faci ganduri negre.

7+

http://tickers.baby-gaga.com/p/car311pb_.png
http://photos.yahoo.com/alina2814

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

neata fetelor...de fapt e dimineata la mine....
multumim pt noul capitol...LA MULTI ANI GEANY!!! SA FI SANATOASA SI TU SI BEBE!!! SARCINA USOARA!
eu nu prea am papat astazi decat sticksuri si apa multa....trebuei sa-mi fac ceva de papa........dar nu prea am chef....ma dor sanii din ce in ce mai rau.....nu mai suport sutienele..si mi se vad venele.....data mea de nastere 23.11.1982

[GRAVI] 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gill si eu zic ca e de bine,dar mai bine suna la dr si intreaba ce sa faci si stai linistita in patut

anca 6+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

RGE incepe distractia mama
Marynik bine ai venit si sa stii ca si noi aveam aceleasi simptome la inceput,ptr dureri de burtica poti sa iei no-spa.
Vezi ca primele 10 mesaje le ai moderat si apar mai greu

anca 6+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Pufulet si Marynik bine ati venit!!!Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!!!!
Pufulet eu am fost la eco la 6 sapt si 1 zi si s-a vazut bine.Avea 12.2 mm,ii batea inimioara si avea picioruse.Dar a spus ca am 7 saptamani nu 6 cat calculasem eu dupa ultimul CM.Asa arata ecograful.Control eu stiu ca nu se face in sarcina,ca nu e bine.
Marynik durerile de burtik sunt normale,dar sa nu fie foarte puternice si sa nu dureze mult.Creste copilasul si se intand ligamentele.Daca faci tratament pentru scurgeri,e bine.

poze
vine bebe

Ramonel7+

Mergi la inceput

Pufulet bine ai venit si te rog sa imi dai datele tale sa te trec in listuta

anca 6+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dsb spune:

LA MULTI ANI, Geany!!!

Anca, data mea de nastere este 30.09.1976

Darleena, si eu ma duc la baie noaptea, dar nu sistematic. Depinde daca beau multe lichide seara

Va pup

Diana 7+

Mergi la inceput

Eu pap capsuni.Nu sunt foarte dulci,dar sunt bune.Sper ca nu v-am facut pofta.

poze
vine bebe

Ramonel7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

si eu am papat un castron de capsuni..am trecut la struguri cu iaurt de copii cu fructe..Doamne ce mananc si eu...si beau apa si compot de mere..am mancat niste stickuri..cam atat astazi ..nu prea am avut chef sa pap..nu stiu ce am avut...a inceput sa-mi creasca burtica..iar sanii mei saracii au inceput sa mi se vada venele..se intind rau..trebuie sa ma apuc de dat cu crema

[GRAVI] 8+

Mergi la inceput

Oare cand trebuie sa ne dam cu crema pentru vergeturi???

poze
vine bebe

Ramonel7+

Mergi la inceput