Mamici de noiembrie-decembrie 2007(5)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Ramonella, icerc sa ma las ca nu vreau sa-i fac rau lui bebe. Cunosc femei care au fumat toata sarcina si au copii sanatosi dar nu ma pot baza pe asta in plus eu stiu ca am organismul plin de nicotina si ca nu e bine...

copilul meu

alte poze

"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Salutare burtikutze!
imi pare rau ca nu am mai intrat pe dc...dar...fie am fost foarte ocupata la firma,...fie am stat acasa si am zacut ca mi-era rau......
De citit...v-am citit oricum........
Anca....abia astept vestile de la dr....eu merg abia pe 6 aprilie sa vedem activitatea cardiaca a lui bb.........
Despre celelalte subiecte.......
VOPSITUL PARULUI......si pe mine m-a luat bb pe neastaptate...adica m-a prins nevopsita...dar....am citit niste articole in care se explica ca vopsitul parului in timpul sarcinii nu este toxic datorita faptului ca substantele toxice ajung in organism prin radacina firului de par.......ci foarte toxic pt bb este mirosul vopselei.......
Asa ca medicii recomanda evitarea vopsirii in primul trimestru ..iar apoi poate fii folosita henna(dar eu nu recomand pt ca dupa ea nu mai prinde nici o vopsea) sau un nuantator fara amoniac.......
CAFEAUA.....eu ma beau din cand in cand dimineata o ceasca de cafea.......am inteles ca orice produs cu o concentratie mare de cofeina dauneaza(gen cola, pepsi, ness)...dar in cantitati modeste nu reprezinta un pericol...........
In rest.......merg azi la med de familie sa-mi dea analizele pe care trebuie sa la fac in primul trimestru de sarcina......
Apropo...voi ce analize ati facut pana acum...?????
pupicei si sa auzim de bine!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Oana, tot la Iosub ai fost?
Eu m-am programat pe vinerea viitoare la Zoican.

Geany 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Gill, iti va da doctorul o lista intreaga de analize, de sange, biochimie, secretii... Eu le aveam pe toate facute, si am ramas uimita ca tot a mai gasit doctorul vreo 6 de facut.
Paulat, bine ai venit, sa-ti traiasca copilasul! Si felicitari pt reusita, stiu cat este de greu sa treci prin aceasta procedura, si cat de imensa poate fi bucuria.
La al catelea FIV esti? De cati ani incerci? La ce medici? Felicitari inca o data! Valoarea este de gemeni, sa-ti traiasca.

Shery 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Oana_r multumesc frumos pt urari.

Va pup fetele. Eu nu prea am noutati in afara de starile de greata si starea de somn. Dupa-amiaza ma duc sa imi iau rezultatele la analize, iar saptamana viitoare, vineri cred, voi merge la dr. Voi avea 8 sapt si abia astept.

Anca 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ancutz unde esti???Hai cu vesti!!!

poze
vine bebe

Ramonel7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

ce fac fetele?
eu abia stau,toata noaptea mi-a fost foarte rau,am vomitat de nu mai stiam de mine,si azi imi e asa de rau ca numai in pat as sta,parca ma doare tot corpul,cum ma ridic din pat mi se face rau,e nasoala rau starea asta.

7+

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Pentru cele care vor sa se vopseasca le recomand color&soin. se gaseste numai la farmaciile Catena, costa 27,80 RON si este pe baza de plante. Au o gama variata de culori. Eu am incercat-o saptamana trecuta intrucat am mult par alb si ma prinsese bebe nevopsita si a prins foarte bine.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Irina,saracuta de tine.Eu am noroc ca inca nu vomez,poate am noroc si nici ni voi voma.Mama mea cand a fost gravida,a vomat doar 1 data.Nu stiu daca are legatura,dar poate am si eu noroc.

poze
vine bebe

Ramonel7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Pe mine m-a pocnit rau raceala. Am incercat eu s-o evit cu ceaiuri si sucuri de fructe dar pana la urma m-a doborat. Ma doare reu capul si gatul.

Mergi la inceput