Casnicute sexy (115)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

io nu ma bag ca-mi prind urechile...tocmaia sta vorbeam si la sub cu rahova, daca stie sotul eu de ce sa mai invatz

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Monica io sint la cura de slabire, dar daca vii, ma sacrific ce sa fac. Tocmai vreau sa incerc pe vineri, simbata, prajitura Krem a la krem . Cuscra zice ca-i foarte gustoasa si intrucit am gasit si ingredientele, trebuie s-o probez, prajitura nu cuscra

Georgi nu ma pricep, ce_i aia mp3 ca as salva si eu muzica sa-mi mai clatesc urechile cu muzica romaneasca.

Helou, restul unde sinteti, numai Georgi avea de facut baie la copil, restul la care copii faceti baie ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Danelutza stii ca pe youtube sunt doar videoclipuri.Exista un site unde transformi melodia astfel incat sa o poti salva in calculator si apoi eventual sa o pui pe CD.Iti poti lua asadar muzica romaneasca cata vrei

Mergi la inceput

ei ash...pui intrebari indecente

monica

Mergi la inceput

Fetili, am gasit un subiect interesant si nu m-am putut abtine sa nu raspund
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=96943

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

da' chiar bine ai rapsunsce nevoie sa mai aibe si de patura

monica

Mergi la inceput

va pup si ma duc sa mai stau cu astia mici, intru mai tarziu

monica

Mergi la inceput

Monica eram curioasa cum a vazut patura, ca eu n-am vazut in tara la nici un cunoscut, nici macar iarna cind erau geruri puternice , o fi o noua moda si nu s-a prins.

Georgi nu-i rea ideea cu muzica, cind am timp si chef de asa ceva, ma dau la tine, adicatelea te contactez sa-mi explici cum se face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna!!!!!!!!!

gergi unde esti?auzi fato stai linistia ca pe mustata il ia Liana si de fata ma ocup eu.baiu ii cu soacra ca mie nu mi-o trebuie.
danutza si eu am 2 vecini care au patura in masina si pe bun e i=am intrebat de ce o cara dupa ei.raspuns: ca sa nu se murdareasca tapiteria de pe bancheta.

bebeluselor dans

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Bianca cred ca soacra lu'Georgi, merge cu feciorul, adica la Liana
Asa, deci patura e pentru tapiterie, dar daca nu-i nimeni pe bancheta din spate, cum se murdareste ?

Mergi la inceput