Casnicute sexy (115)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

a, deci acum noi trebuie sa descoperim misterul
esti ascunsa la dush cu dl mustatza?

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Fetili, mai am miine o tura de perdele si de geamuri si dupa aia... mai darim cite ceva ca in fiecare zi

Doina racita sint si eu, deci... mai mult de atit, poate ma ia vintul de la geam si zboara si virusii.

Cuscra de obicei eu pun de greva japoneza , de aia am scris si astazi si nu m-am bagat la stat degeaba .

Bianca ai promis si alta data ca vii sa ma ajuti, dar n-ai mai ajuns la mine

Dana ch as lasa geamurile pe cind se incalzeste, dar sint la boala si mi-e ca ma prinde pastele cu ele urite. Avind in vedere ca la parter nu ma mai bag, doar la etaj unde stam.

Ufff, dispar, revin mai acusica, ploada m-a muscat de mina, si-a lasat amprentele pe cotul meu, am tras un urlet si un plins zdravan si fara sa vreau i-am dat cu palma peste frunte, ca nu vroia sa-si descleste dintii de mina.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

of danelutzo ce ne facem cu "catzelushele" astea mici?
si a mea are boala mushcatului, e adevarat din ce in ce mai rar in ultimul timp dar acum jumate de an capsa pe cine apuca si din te miri ce motiv....mai ales pe iubitul ei fratior alex

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Heloi...
Mey da curioase sunteti....
Apropos de muscaturi.Fi-mea la fel a avut o perioada.Avea tata la tara un cocosh cam nebunatic.Te trezeai cu el ca sarea pe tine.Si intr-o zi a muscat-o pe Stefi de fund.Taica-meu l-a batut cu batzul si la certat vezi Doamne.Coincidenta a facut ca a 2-a zi sa apara medicul veterinar sa vaccineze gainile pt nush ce boala.Si io i-am zis ca a venit sa-i faca injectie la cocos pt ca a muscat-o.Si de atunci gata.Kaput.
banano welcome back.
danelutza las-o mey mai usor cu treaba.Ce? Iti vin petitorii la motzata?
daca nu apare Leana in juma de ora sparg calculatorul.

Va pe toate fug sa pap si sa vedem ce-oi mai face .Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

banano , ce noroc ca anu asta is in aprilie pastele si nu in mai ca anu trecut.ca aveai ce rabda.doamne, abia astept sa ma imbat.
danutza io as vani uite acum , da ce sa fac cu matei?ca daca-l aduc cu mine adio ajutor .
doina, eu si acum beau cafea .is dependenta de cafea,cola si tigara.atat
bey, da miha unde-i miha?
monica si eu m-as tunde scurt da mi- e teama,ca nu stiu cum o sa-mi stea.baga o poza sa te vedem.

bebeluselor dans

PS sanatate bolnaviorilor.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Bi cafea la ora asta???Si io-s cafengioaica dar seara daca beau chiar si cola adio somn pana pe la 1-2 noaptea.
Pup si io bolnaviorii

Mergi la inceput

georgi io pe langa faptu ca-s blonda bag sama ca-s si nes.....a.bey ,prin venele mele curge cola si cafea.oricum pot sa beau cafea si la ora 1 si la 1,30 adorm.asa ceva.

Mergi la inceput

Aolo.....la tine deja nu-si mai faca efectul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Monica sa-ti fie de bine tunsoarea si culoarea. Baga poze sa te vaz

Bianco il bagam pe Matei intr-o camera cu Isabella, asa vor darima doar o camera nu toata casa

Georgi bag sama ca te indragostisi de Liana. Vad ca gravidutele au absentat astazi, or avea si ele greturile lor.
Dar daca tu o vrei pe Liana, incep sa ma gindesc serios sa schimb titlul subiectului nostru din "Casnicute sexy" in "Din dragoste"

Mirela la tine. La mine dispar mai greu virusii, pentru ca a venit vintul, frigul, zapada pe munti, adicatelea a venit iarna

Miki miine sa treci la recuperat si la scris.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza
Bianco il bagam pe Matei intr-o camera cu Isabella, asa vor darima doar o camera nu toata casa

nu ma risc ca vine miha cu

Mergi la inceput