Buna fetelor eu am nascut in 22.09.2001 la maternitatea Odobescu conditi foarte greu de acceptat .Am nascut cu Dr NEDAL un medic de treaba , am nascut foarte repede si la cerere, ce nu mi-a placut este ca nu se aduceau copii la pat si trebuia mers la alaptare asa ii spunea atunci,medicul meu nu lucra in spital dar avea voie sa asiste la nasterii.Ii multumesc pentru ca am nascut un copil sanatos dupa o pierdere de sarcina,sarcina cu fetita mea am dus-o foarte greu cu injectii si medicamente ,dar am nascut usor.Acum sunt din nou insarcinata cu a doua sarcina tot rau imi este dar nu mai fac injectii, medicamente am luat la inceput.Medicul la care merg este DR Hadnaghy am auzit ca este foarte bun si am dorit sa merg la un medic care lucreaza si la spital .La Odobescu s-au mai schimbat conditile putin dar la asistente tot trebuie sa le dai , sper sa duc sarcina la bun sfarfit deoarece prima mi s-a optit din evolutie si medicul de atunci Dr GRIGOTAS nu a facu nimic analize sa afle de ce s-a oprit din evolutie nu la interesat a vrut doar bani pe chiuretaj .Cu sarcina din care a rezultat fetita mea nu a crezut ca o tin asa ascris in scrisoarea medicala la medic de familie dupa care m-am dus la DR Nedal si am nascut fetita care este un copil sanatos si in ziua de azi,nu am probleme cu ea cu raceli.Sper sa mai scriu si mai tarziu cand sarcina inainteaza acum am 10saptamani.NU stiu daca am spus sunt din TIMISOARA.