distonia neurovegetativa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

iris77, am fost la cardiologie la d-na dr. Ana Fruntelata - prima data la Centrul Medical Unirea (in Enescu) si pe urma la ea la Spitalul de Urgenta Floreasca.

Sanatate !

Ingrid si Cristi 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris77 spune:

merci ingridnen! ma gandesc ca orice informatie imi poate fi utila! cine stie? eu in prezent urmez un tratam homeopat.in trecut a dat roade. cel putin pe perioada sarcinii! probabil ca si bucuria de a deveni mama mi/a dat aripi!
sa iti traiasca puiul ! sunteti mari 4 anisori! maria noastra abia a implinit 1 an de curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Multumesc iris77 ! Trebuie sa spun ca si eu ma simteam rau cu sanatatea cand era Cristi mic... de fapt am mai spus ca starile astea le am de aproape 6 ani. Mi s-a intamplat sa chem de 2 ori Salvarea noaptea ca am zis ca mor de inima.. pana au venit ei, nu mai aveam nimic.

Ah, poti sa mai incerci cu Coenzima Q10, de 30 mg, una pe zi. Are efecte bune, trebuie luata insa pe o perioada de 2-3 luni.
Ce tratament homeopat faci, ai fost la medic homeopat ??

eu m-am simtit mai bine cu tratementul dat de cardiolog, insa d-na dr. mi-a spus sa iau doar 1-2 luni pe perioada iernii (frigul favorizeaza si spasmele vaselor coronariene), acum l-am intrerupt dar stau cu teama sa nu reapara starile alea cu junghiuri, dureri in piept etc etc

Sanatate multa !!

Ingrid si Cristi 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

iris77si ingridnenvoi...mai beti cafea?
eu da, una mica dim peste care torn lapte;in ceea ce priveste tensiunea stiu ca asta influenteaza, se pare ca si in ceea ce priveste calciul din organism, voi ce stiti?

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris77 spune:

pt melina 34 eu una nu beau cafea deloc, nici ness sau coca cola. nu pot daca beau imi este ff rau.ma apuca palpitatiile si bineinteles simt intepaturi ale muschiului inimii. sincer as bea o ...tona pe zi.
in schimb mananc ff multa ciocolata desi stiu ca si ciocolata contribuie la scaderea calciului din organism. bineinteles ca si cafeaua are acelasi rol."papa" calciul!
pi ingridnen urmez in prezent un tratam homeopat recomandat de un medic specialist homeopat. numele lui este catalin sararu.el merge pe principiul unicst,adica iti recomanda un singur remediu homeopat pe o perioada de 5 max 7 zile pe luna. acum i-au pulsatila.
m-am simtit ff bine in urma tratam homeopat, dar daca fac pauza de cateva luni imi revine starea de rau.

mami de maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Black_Forest spune:

Buna Iris!
eu merg la sport la sala si inot si ma face sa ma simt mult mai bine si sa nu mai am astfel de stari.
Cred ca daca esti bine cu inima nu ai de ce te teme sa faci ceva sport.
Si altceva ce ma face pe mine sa ma simt bine e sa ies afara cu pritenele si sa discuta de ale noastre.
Cred eu ca daca discuti despre ce te framinta te simti mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

e clar Iris, cred ca ar trebui sa incerc sa ma las si eu de cafea; cel putin stiu ca tratament homeopat nu pot sa faca dk beau cafea;cola si ness nu beau nici eu...
ciocolata amaruie inteleg ca este ff buna, cica fluidifica singele;

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Cafea.... da, beau un capuccino mic dimineata cand ajung la servici.. in rest n-am curaj ca patesc ca iris77

desi am tensiunea relativ mica (10 cu 6), dar cafeaua imi face rau.

Cola beau foarte rar.

Si am mai observat ca si dupa un pahar de bere ma apuca tahicardia

Ingrid si Cristi 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

ingridnen, am aflat si eu recent ca ...berea creste tensiunea;mai bine un pahar cu vin rosu nu foarte tare sau roze, ai incercat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris77 spune:

buna black forest intra/devar discutiile cu prietenele sunt super reconfortante pt minte...relaxeaza. si eu practic acest (sport) cu prietenele mele saptamanal. astept cu nerabdare vremea frumoasa ca sa pot iesi in parc cu maria, fetita mea sau la terasa cu fetele.
din pacate la sala nu am cum sa ajung. puiul nostru are doar 1 anisor si nu am cu cine sa o las.timpul nu imi permite. eu nu am nici mama si nici mama soacra.
am <capatat> aceasta stare de rau ca urmare a acestor evenimente nefericite si neasteptate care s/au petrecut in viata mea la un interval de numai un an, si anume disparitia prematura a mamelor.

pentru ingridnen si melina 34 e ff adevarat daca vrei sa urmezi un tratam homeopat nu ai acces la cafea, ness, cola si derivatele lor.de bere nu am citit ca ar influentza tensiunea, nu stiu ce sa zic.
eu stiam invers ca vinul iti ridica tensiunea si nu berea...iar cioco papa calciul cu siguranta dar ridica glicemia

cert este dragelor ca de cand i/au calciu (am inceput acum 2 saptamani) ma simt mult mai bine. am si foarte mare putere, nu ma mai simt slabita si cel mai important e ca nu mai simt acele intepaturi ale muschiului inimii.... tratamentul l/am luat de capul meu fara sa consult un medic specialist...dar vad ca pt moment da rezultate. dimineata i/au un calciu efervescent , i/ar seara un calciu cu magneziu la fiola. o sa urmez timp de o luna si apoi o sa il intrerup..calciu in exces se poate localiza in locuri..nepermise.

oricum starea imi apare ori de cate ori ma confrunt cu stari de stress. uneori si cand ma entuziasmez prea tare....

in urma cu 2 ani imi amintesc ca am fost si la un bioenergetician. renumita d/na maria varga...parca asa o chema. o rusoaica.m/am lamurit destul de repede asupra diagnosticului.am obs ca tuturor pacientilor le sugera sa urmeze cateva, adica 10, sedinte de bioenergie. eu una am renuntat la tratamentul ei.

in schimb am facut 10 sedinte de reflexoterapie, dar nu la cabinetul ei... m/am simtit super dupa ce le/am terminat.




Mergi la inceput