35-NEGAM inceputul declinului (5)
Raspunsuri - Pagina 12
brendamitran spune:
Neatza!
Paste fericit celor care nu mai apar pe aici,multa pace in suflet si sa fim mai buni si mai intelegatori.....
Io astazi mai am de vopsit "oolele",dupe careeee......sa ma ocup si de mine un picutz: epilat,pensat,manichiurat,etc.....
Arinnel,sa-mi dai de stire cum au iesit ouale!
BRENDA
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
tlaura spune:
Nu stiu daca mai intru pe DC in urmatoarele zile, asa ca va urez un PASTE FERICIT, SI FIE CA LUMINA INVIERII SA VA ADUCA SI VOUA LUMINA IN SUFLET SI IN VIATA!
arinna spune:
Hristos a inviat!
Au iesit bine ouale dar caramizii, oricum imi plac mai mult decat rosii.Nu le-am dichisit prea tare-frunze,modele ca nu stiam daca se coloreaza, le-am fiert cu cojile de oua si otet 15 minute, dupa ce le-am spalat inainte ( degresat)Sunt dragutze.Ar fi mers cu ceapa rosie dar nu m-am gandit din timp.
Distractie placuta si sa va simtiti bine cu cei dragi!
Noi auntem si ninge asa frumos....decat ploaie si gri cuma fost cateva zile mai bine alb.
brendamitran spune:
"Noi am fost la ferma ieri....
Departe de tumultul orasului,intr-un loc numai al nostru pe o raza de citeva hectare,in inima naturii,inconjurati de pomi infloriti,de iarba cruda de primavara,de pasari,chiar de citiva fazani,a fost supeeeeerb!"
In alta ordine de idei,maseaua aia de minte iar mi s-a infectat pe sub lucrare,se pare ca nu-i place sa fie imbracata,dupa sarbatorile astea o casapesc,nush ce-i fac.....
Maine plecam spre munte.Abia astept!
BRENDA
FOREVER YOUNG
arinna spune:
Frumoasa iesire Brenda...ai plecat deja la munte ?
Si voi aveti o stare aiurea? Noi da parca s-a intors tot cu susu-n jos.
La test auto merg saptamana viitoare cred.Cu TOEFL cred ca pica treba,chestia cu speaking corect si contra timp nu e de mine inca...are doua forme de speaking asa ca merg pe alta varianta.Si nici nu am inca cartea de teste.Oricum se pare ca-mi trebuie si foaia matricola de pe la liceu asa ca mai e de asteptat pana ma lamuresc cu toate
Va pup.
april spune:
wow brenda ce de bunatati.....
arinna, las' ca o scoti tu la capat cu TOEFL, ca doar esti fata desteapta
noi maine suntem nasi ....asa ca ne chefuim ....
arinna spune:
Daca ar fi avut legatura numai cu desteptaciunea era mai bine dar chestia e ca trebuie sa si vorbesti pe langa celalate probe, si uite ce:
la independent speaking ti se da o tema si trebuie sa vorbesti despre ea dar la integrativ citesti intr-un interval de timp un text, dupa aceea asculti un altul apropiat ca tema de primul, dupa aceea ai 30 de sec sa pregatesti raspunsul si in 60 vorbesti despre intrebarea care ti se pune, de ex. Cum introduce textul ascultat o noua informatie la ceea ce ai citit in textul de mai sus...
Trebuie sa intelegi toto sa ai si logica si sa si raspunzi repede si corect iar eu abia vorbesc si asa.
daca era doar scris ma incumetam dar cu speaking-nu e de mine inca
Distractie placuta la nasit si sa va traiasca finutza/finul !
brendamitran spune:
Aaaaaaaaaa.........ce somaj tehnic pe aici.......ce faceti,lady's?
Alunecati spre 45 in loc de 35? Pai cum vine asta?
Noi ne-am intors ieri,mi-am incarcat bateriile,mai am o saptamina de conced in care sa-mi mai rezolv fel si fel de chestiuni si in care sa ma duc la sala zilnic,sa arunc de pe mine drob,cozonaci,tort de ciocolata,vitel la gratar,ciorbe de burta si tot ce s-a mai acumulat in vacanta asta......
Viu si cu poze,mai tirziu!
BRENDA
FOREVER YOUNG
Lemoni spune:
Hei buna dimineata fetelor tocmai ce imi beau si eu cafeaua si ma gandeam la voi.
Care mai e viatza voastra?Domnisoara Brenda te plimbi si te distrezi bravo tie ma bucur ca ai avut putin timp liber pt tine sa te odihnesti.
Arinna te astept pe la mine cand ai tu chef.
In rest va pupacesc pe toate.Sa auzim de bine.
arinna spune:
Lemon, te pup, multumesc pentru invitatie, abia astept,inca n-am dat nici testul auto si n-am iesit de-aici din "sat",si eu vroiam sa-ti spun sa ma mai suni cand ai timp ca eu nu stiu ce program ai si nu vreau sa deranjez.