35-NEGAM inceputul declinului (5)
Raspunsuri - Pagina 11
arinna spune:
Brendutzy, astia pe la noi in zona nu vopsesc nik,nici nu fac mare tam tam,e adevarat erau multi azi la cumparaturi dar nu ca la noi..se pare ca se gaseste dar doar intr-un anume loc, am intrebat la magazine si se uitau la noi mai ca le venea sa rada.
Azi am descoperit un magazin nemtesc, nu aveau cine stie ce da am gasit cafeaua mea preferata si acum am 4 tipuri la dulap
Nu stiu cate camasi de cepe sa fierb ca sa faca zeama rosie.Oricum o las pe sambata.
...dar m-am innoit- ninge de rupe si eu mi-am laut sandale si saboti -cautam ceva botine de primavara da degeaba ca s-au dus din iarna, adica daca ninge iei sandale si daca esti la sauna iei de iarna toamna.ma rog, asta pe aici, pe la noi, pe la tzera, nu generalizez.
Am luat si flori frumoase - Brendutzy, super floarea ta, ce clopotzei dragutzi.M-am uitat si la celalate.Eu m-am lecuit , dracella mea e tot in agonie desi i-am schimbat pamantul si am spalat-o are iar acele larve-si ea arata ca muscata din toate partile-i-am dat si cu ceva insecticid si tot degeaba.Imi vine s-o dau afara sa nu se mai chinuie atat mancata de vie.Nu mai iau plante niciodata, mai bien animale dar nu am cu cine sa le las.
Am vazut iar pisici mici la magazin- sa mor de ciuda.Boala grea,incurabila.Poate totusi imi fac curaj sa aduc una de-a mea ca le jelesc mereu-nu prea stiu concret ce fac, teoretic ar fi bine.
De maine suntem porumbei (porumbel)(porumbel) 4 zile- ce bine.
Va pup.
april spune:
...lenesa de mine.....nimik n-am facut .....umblu hai-hui prin delegatii in loc sa fac cozonaci, pasca, oua rosii... ....deh, plec la mama ....la toate gata....abia astept....mi-e un dor de casa.......pupici tuturor si un Paste fericit
alma spune:
Nici eu n-am facut nimic, maine vopsesc oole, altceva nu fac, doar merg la cumparaturi, cozonac si prajituri cumpar, carne la fel (nu miel, cred ca iau de porc). Nu ma spetesc, oricum stau acasa, am musafiri parintii doar la masa de pranz, apoi sunt doar eu cu fata. Azi poate ajung la handbal feminin, e meci Romania-Polonia, duminica in aer liber concert cu Andra, Morandi si alti cativa si gata Pastele.
rosa spune:
Intru repede ca ma asteapta trupa toata si ma apuc de cozonaci, adica o ajut mama, ca sa fiu mai exacta .
Arrina, mi-a dat si mie cineva o idee si am incercat-o ieri. Daca nu ai magazine romanesti, rusesti, grecesti, de-astea cu specialitati, du-te la orice magazin de mincare si cumpara colorant alimentar. Se gaseste la sectia de ingrediente pt. dulciuri, unde au bombonele de-alea mici de ornat, tuburi de icing, etc. In cutie sint 4 vopsele de culori diferile in niste sticlute mici. Vezi ca are instructiuni de vopsit oua pe spatele cutiei. Culorile nu sint foarte vii, ies mai pastelate, dar acceptabile, in lipsa de altceva e OK.
Spor la pregatiri, si Paste Fericit va doresc!
brendamitran spune:
Iaca am terminat si eu cumparaturile,am dormit un pic si acum ma apuc de cozonaci,nu fac multi,vreo 3-4,dar prefer s afac,ca am testat zilele astea cite unul si am dat peste niste timpeniiiiii.....moamaaaaa,moamaaaaa.......si mai sint si scumpi....
Arinnel,io n-am facut niciodata cu ceapa,dar du-te si ia colorant alimentar,e alimentar,nu are ce sa faca rau,si ai rezolvat problema.Oricum nu le poti vopsi astazi,ca am inteles ca nu e voie,asa ca pina maine ai timp,no?
Alma,super cu concertul,la Georgica te-ai mai gindit? Vii?
Restul trupei pe unde este?
BRENDA
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
arinna spune:
Asa este, numai ca la noi ninge rau si magazinul e departe, nu cred ca mai vrea sotu' sa iasa.Si nici nu stiu pana la ce ora au deschis ca azi e zi libera iar maine nici atat.
Pacat ca nu am stiut de ieri unde sa caut
Rosa-spor la treba!
April, sa te simti bine la mama ta, Paste fericit si numai bine!
silvana.ady spune:
Si eu pe aici. Noi vom merge duminica la niste prieteni de Paste. O sa fie cozonac, oua rosii, noi venim cu friptura... ma rog, sper sa iasa dragut. Luni e ultima zi de Pesach la noi si ultima zi libera , si se va lasa iarasi cu gratare ... De Marti ma infiintez la sala ca nu mai tine.
Alma, distractie placuta la concert si la handbal. Pe Morandi il avem si noi pe cd si fetele sint moarte dupa el
Miine mergem la o expozitie de masini. Sper sa nu se plictiseasca de tot fetele .
Arinna, caut un emoticon cu o raza de soare si nu-l gasesc sa-ti trimit de aici un pic de caldura. Poate doar asta .
si Paste fericit la toata gagicutele.
khristin spune:
Va doresc tuturor un Paste bogat spiritual alaturi familiile si prietenii vostri
Cristina
noi si poze mai noi
OlgaTarziu spune:
Sfintele sarbatori sa va aduca lumina in suflete si in case. Va dorim din tot sufletul un Paste fericit!
Olga
I'm a sailor peg
And I lost my leg
I climbed up the topsails
I lost my leg
I'm shipping up to Boston
I'm shipping off
To find my wooden leg
arinna spune:
Sivi, multumesc pentruraza
Deja incep sa plece fetele....
Va doresc tuturor un Paste fericit, alaturi de cei dragi!
Distractie placuta si sa va simtiti cat se poate de bine!