Au venit rushii...dar e ciudat! Help...

Au venit rushii...dar e ciudat! Help... | Autor: Sabina

Link direct la acest mesaj

Am 9 luni de cand alaptez si acum o zi mi-a venu\it...dar e ciudat, nu ma doare absolut nimic si eu aveam niste dureri infioratoare.Sofia suge la fel de bine, dar de ce nu ma doare? Eu ma bucur, fireste, insa mi-e teama sa nu fie ceva dubios la mijloc...la voi cum a fost prima data? Dupa aia e regulat?
Va pupicesc!

Sabina & Sofia Galagia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

La multe femei se regleaza ciclul dupa nastere si e mai putin dureros. Mie mi-a venit cand avea bebe vreo 5 sau 7 luni (nu mai stiu exact) si pe urma mi-a venit cam vraiste vreo cateva luni(chiar si la patruzeci si ceva de zile). Am auzit ca era asa din cauza alaptatului si ca dureaza vreo cateva luni pana se regleaza. Eu n-am apucat sa ma conving, ca am ramas gravida si am scapat iar de bucurie.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilic spune:

Cred ca lipsa durerilor este unul din putinele lucruri bune cu care ramai dupa o sarcina.Acest lucru mi s-a intamplat si mie dupa prima sarcina.Inainte si eu aveam dureri groaznice,dar de atunci acestea au disparut.Sunt 8 ani de atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klavier spune:

daca o sa ai iar dureri incearca sa faci un tratament cu vitamina E, vreo luna de zile. e absolut inofensiva si iti poate face mult, mult bine.

pupaturi Sofiei,

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Nu ma doare nimic! URAAAA!!!!
Draga Adriana, stii cu cine sunt prietena si colega, Denisa Armasu! Iti transmite multe multe complimente!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

La mine s-a reglat ciclul dupa nastere. Prima data a venit cand puiu avea aproape 9 luni, iar apoi s-a repetat la interval de 15 zile, asa incat in iulie si august trecut am avut 3 cicluri a cate 1 saptamana durata. Spre marea mea surpriza si fericire din septembrie a revenit la normal, ba chiar la supernormal. Daca inainte de sarcina aveam 6-7 zile, din care 4-5 abundente, acum sunt 2 zile abundente si inca 2 lesinate. Si ce e mai important> au trecut durerile, nu complet dar nu mai au aceeasi intensitate (inainte ma urcam pe pereti de durere, luam Saridon si nurofen la greu, vomam si mai si lesinam pe deasupra). Acum pot sa merg si la distractie!!!

Cu drag,
Dana, mamica lui Danuz - 1 an si 8 luni pe 20 mai

Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput