*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

'neata!
Am revenit de la eco cu vesti bune: avem 2400gr , 34sa + 5z , si IR-urile bune!!!!
Florina sanatate multa si te asteptam cu vesti bune!!
Kay si tie sanatate
Mica
Ankaa si Sivma bine ati veni! Mie asa-mi place ca ne creste listuta!!
Arthurana mai vrem vesti de la tine! Esti bine?

cristina 33+(34+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Liliana multumesc pentru urare!
Michigan multumesc si tie! Cum sa primesc vestea...noi aveam nume si pentru fetita ales, in caz ca nu e baiat! Dar sincer m-a cam dezorientat! Nu pot spune ca imi pare rau, ca tot copilul meu e, va fi fata mamei si sunt tare mandra!
Mamibiutza bine ai venit! Sarcina usoara si o nastere fara probleme!

Alina-Mirela 25+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna dimineata gravidutele,

dianalaura foarte frumos ursuletul,abia atept sa vad tot pulovarasul gata.

andrada tu nu ne arati ce tricotezi...ca lucrezi asa frumos.

brambushca te inteleg perfect...ca si eu trebuie sa stau prin casa...cel putin eu am voie sa ma plimb prin casa.

am scapat de contractii si de durerile inghinale, dar cum abia astazi am intrat in trimestrul III o sa mai apara ele.
azi am intrat in luna a saptea..

alyna24 si eu am mai patit asa,poate a ar trebui sa-ti faci o lama ca sa sti sigur ca nu ii nimic.

saptamana viitoare ma duc la control si o sa-mi fac si eu o lama...sa vedem daca ii ceva sau nu.

28+Riana Alessya

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Felicitari Cristinamaria! Ce mare e bebelu tau!
Sobi, la mine merge lapte cu portocale... Si nu mai am nici o problema. Dar probabil depinde de persoana.

Anca 30+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

CristinaMaria ma bucur ca e bine bb-ul!
Fetele care au Carrfur in oras (nu stiu daca am scris corect..oups!) imi puteti spune si mie daca se vinde pe bonuri de masa! Pe 27 se deschide unul si in Iasi si sunt tare curioasa!

Alina-Mirela 25+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

cristinamaria felicitari ptr bebel.uauu 2,400kg, ce mare o crescut.sa-ti traiasca

28+Riana Alessya

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

poohy, multumesc de mesajul cu patinajul. Mi-am terorizat intreaga familie de-a lungul timpului cu patinajul.Sunt disperati saracii.
Msemcu, ce simpatic e sotul tau.Saracu el tot mai spera dar sa vezi ce mandru va fi de fetele lui.
Sobi, asa fac si eu dimineata, primul lucru imi verific burtica. Aseara ma gandeam oare cum o sa arate papusica mea.
Pauly, bravo la faza cu kg. Stai super. Eu am ajuns la 10Kg.
Mamibiutza, ma bucur ca mesajul mea te-a facut intr-o oarecare masura sa te inscri pe listuta. Nu o sa-ti para rau.
In rest noi suntem bine, vesele de dimineata dar odihnite. In ceea ce privesate prenatalul ti-l poate da si medicul de familie si medicul gineocolog. Si se poate da pe parcursul lunii respective. Eu de exemplu pentru luna aprilie ma duc dupa concediu prin 4-5 aprilie. Singurul lucru la care sa fiti atente e sa il duceti la timp la servici, adica pana la sfarsitul lunii in curs.
Daca luati concediul de la ginecolog, acesta trebuie vizat si de medicul de familie.
va lasam , plecam la treaba. Multi pupici.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

cristinamaria bravooooo pentru bebel grasunel. Nu ti-a stabilit inca daca cezarianei?

alynta carrefour accepta bonuri.

Mica 31+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Alynta27, se poate cumpara din Carrefour cu bonuri de masa :)
Vas, ma bucur ca ii mai place cuiva :) Eu sper sa ajung diseara sa vad in reluare :)

Anca 30+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Buna dimineata,
Iarasi am avut o noapte grea.Mi-era atat de somn, insa nu puteam sa-mi gasesc locul pe nici o parte.Cred ca a crescut mult Dienuta!Si colac peste pupaza aveam imprsia ca nu pot respira..Off...incep oare emotiile?Acum spre dimineata am dormit un pic!

Liliana 33+ cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele

Mergi la inceput