Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (171)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Hei fetele cu copiii pe la cresa sau cu bone, care munciti..cind am cite o zi ca asta de azi si aia de ieri, mai ca-mi vine si mie sa ma duc la munca...deci 1 luna pina iese toata maseaua? Probabil ca ajung la balamuc!

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Cata...cum i-am spus la Alina..rabdare, crema si vopsea
Si cand ma gandesc ca mie imi sunt in fatza durerile..
Am observat o treaba. De cand ii dau bonisan parca nu mai are asha crampe seara si nici nu mai baleste chiar asha de tare. Am sa ii dau in continuare ca urmeaza masele
A mancat si strumful meu acum e la nani. Merg si eu sa pap cu Sandra si apoi ne culcam amandoua ca nu are teme pe maine.
la noi e urat, de dimineata a fost soare dar acum bate vantul si e innorat. Iar stam in casa

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Si tot sper sa adoarma sa-i tai unghiile ca are niste gheare, tare imi e ca se face franjuri cu ele...ieri toata ziua a dormit 30 de minute..azi s-ar putea ca faca la fel..
Cred ca gravidutele noastre au un oarece ajutor..eu daca as ramine acum gravida cu Bia plina de fite, as lua-o razna, garantat!
de fapt, de aceea am ajuns la concluzia ca pina nu face Bia 3 ani, nici nu ma gindesc sa incerc bb 2...numai pe Dan il apucase ca cica sa nu ne mai protejam ca stie el ca ramin greu, si daca e, il facem ca a vazut el intr-o reclama cum o fetita de 3 ani ii dadea bibe la fratiorul de citeva luni!
Sa vedeti dupa vaccin cum o sa fie

Bia nazdravana
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Cata daca nu ai alte planuri "bebesti" te asteptam in campul muncii...ce sa zic vad ce ma asteapata cu maselutele, ca pana acum nu avem decat dinti.8 bucati.
Bianca am vazut pozele cu "dezbracaciosii"- buni.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Bianca haioasa masinuta lui Daniel..ii place? Ieri am iesit si noi cu tricicleta, dar era prea obosita sa se simta bine in ea..asa ca n-am stat decit putin...vremea se strica, asa ca mai avem de asteptat..
Intrebare pentru mamici de fete...la ce temp. le imbracati afara cu strampi, sarafan, bluzita si pulovaras? Aici bate vintul ca turbatul tot timpul anului ca am cimp in fata, cimp in spatele locului de joaca si habar nu mai am cum sa o imbrac...

Bia nazdravana
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

loren@ ti-am zis ca depinde foarte mult de copil....

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Bianca, acum am vazut pozele, mie mi se pare oribil Pasat! Era unul misto in poza 13 parca. Oricum pozele.
Acina, sta la spalat. tu ai incercat?
Cata, eu ieri am vazut afara fetita de 3 luni cu dres si sarafan. Depinde intr-adevar de copil, cum e si cum il obisnuiesti. Eu peste 15 grade il scot pe Ayan fara caciula de anul trecut cand era f mic si nu a racit. Asta dupa etape nou-nascut cu caciulita non stop pe cap, cum ma pusese pediatra

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Alina nu am incercat , d-aia intrebam ca periuta i-am luat mai demult si pasta speciala dar nu aveam curaj sa incerc un spalat.Da cred c-o sa incerc si eu.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Eu am inceput sa-l spal pe Marco pe dinti de pe la 11 luni. Am inceput cu Nenedent.
de o luna i-am luat periuta de la 6 m-2 ani, parca, si ii pun pasta Nenedent.
se spala odata cu mine, ii place si e super incantat.

Se apropie Baby Expo, in curand la Bucuresti. In Timisoara o fi in aprilie.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

si eu o spal pe maria cam tot de la 11 luni pe dinti.Acum i-am luat sieu pasta de dinti nenedent si ii place la nebunie.

mama Mariei(13.01.2006)
http://dropshots.com/aZaZ

Mergi la inceput