Nicole si Paris - dau lectii de slabire

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Nu este normal sa consilieze Nicole nimeni in probleme de alimentatie, cand ea sufera de tulburari de alimentatie-anorexie. Dar deh, totul pentru rating. Porcarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ma .. da io nu inteleg ce cauta totusi.. alge? ca io nu m-am trezit niciodata sa fac asta plaja!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Originally posted by ardeiash

ma .. da io nu inteleg ce cauta totusi.. alge? ca io nu m-am trezit niciodata sa fac asta plaja!

si chiar de-ai face oricum n-ar interesa pe nimeni ...

Laura cu
LARA si
Surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Biata Paris , ce-are lumea cu ea ?
Dupa ce i-am vazut genitalele exyrene in enspe reviste si pe net , dupa ce am vazut-o cum face o felatie si sex poza aia eapa de ploaie.
Asta e reputatia pe care si-a facut-o fata.

Si daca e sa ne referim la fizic , imi displac amandoua.Total.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Mai bine ar lua fetele niste lectii de condus ...altfel le vedem peste putin timp dand sfaturi despre cum se supravietuieste in inchisoare

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Mie personal mi-e mila de fetele astea. Au zero incredere in propria persoana, au un gol interior pe care nu-l pot umple niciodata si singura lor consolare este sa-si controleze greutatea si sa-si biciuiasca/tortureze trupul si sa-si distruga sanatatea.

Anorexia este o boala serioasa, fetelor, nu e un capriciu sau o moda. Este poate ultimul bastion unde un suflet distrus lupta pentru supravietuire... Vai de ele... Nu vrea nimeni sa fie in pielea lor.

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre

Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by Luna75

Mai bine ar lua fetele niste lectii de condus ...altfel le vedem peste putin timp dand sfaturi despre cum se supravietuieste in inchisoare

Se pare ca am avut dreptate.Paris Hilton a fost condamnata la 45 de zile de inchisoare pentru conducerea masinii cu permisul suspendat.
Isi va incepe pedeapsa luna viitoare.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

As vrea tare mult sa o vad pe Paris in salopeta portocalie de inchisoare dar ma indoiesc ca va sta vreo zi acolo.Deja au facut parintii apel la decizia judecatorului.
Sper din suflet sa nu cedeze si sa le arate ca nimeni nu e deasupra legii.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Pe mine chiar ma lasa rece ce fac gagicile astea doua da' mie sa-mi dea reteta de slabit ca m-am saturat deja ! Ma tot omor sa slabesc si tot degeaba !

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

http://stiri.astazi.ro/2007/05/11/paris-hilton-a-fost-surprinsa-iar-la-volan/

Mergi la inceput