***LA REDOUTE(10)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

madau, ia fa o reclamatie la posta! Sa vedem ce raspuns au!

Dar pe colet nu era trecuta nici o adresa? Trebuie sa fie...nu?!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Cin dau si eu comanda. Daca nu-mi vine nici mie, chiar ca e ceva cu OP 16.
Mai e o ora pana intra banii pe card, oare sa dau deja comanda?

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

eu cred ca mai bine astepti sa ai bani pe card.Nu mai rezisti tu o ora?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

quote:
Originally posted by felicia74

Cin dau si eu comanda. Daca nu-mi vine nici mie, chiar ca e ceva cu OP 16.
Mai e o ora pana intra banii pe card, oare sa dau deja comanda?

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

eu cred ca mai bine astepti sa ai bani pe card.Nu mai rezisti tu o ora?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Pe colet nu era tracuta nimic, doar cutia cu buline...in plasticul ala pe exterior numele si adresa mea..taiate cu pixul. Si atat. De unde au tras concluzia sa-l trimita prietenei?

Unde sa fac reclamatie, ca sa mor de nu dau cu ei de pereti?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Mai dar trebuie sa recunosc ca aveati dreptate ca da dependenta! Acum ca mi-a venit coletul.... mammmaaaaa... ce ma mai mananca palmele!!!

Mai ales ca am pus ochii pe niste bluzite de la sectiunea sport!!!

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

Mergi la inceput

Taiate cu pixul? Ca si cum ar fi fost anulate?????

Incredibil!!!! Ai avut noroc ca l-au trimis la ea...daca il trimiteau la mine...nu ti-l mai dadeam...glumesc! E posibil sa se fi intamplat si cu alte colete asa?! Sincer, macar un telefon sau o reclamatie pe site-ul lor tot TREBUIE sa faci...E strigator la cer ce s-a intamplat!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

HEIIII...care-ati primit tenisii, pantalonii si bluza lu' fi-miu? da' costumul de fetita? ...
deci...oare ce s-o fi intamplat cu adevarat cu coletele mele?

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor va rog sa ma ajutati si pe mine incerc sa folosesc codul pe care l-am primit pe mail si nu merge ...m-am mai uitat acum in mail si zice asa:

Offre valable 3 semaines à compter de la date d'envoi de cet e-mail pour un montant minimum de 55€ d'achats facturés sur les pages et boutiques de laredoute.fr FEMME, LINGERIE, BEAUTE/BIEN ETRE, ENFANT, HOMME, SPORT, LINGE DE MAISON, LITERIE et MOBILIER sur la collection Printemps été 2007 de la Redoute sur laredoute.fr, hors prix déjà démarqués, nouveautés, exclusivités, prix minis, prix futés et prix rouges, prix verts. Non cumulable avec une autre offre. Bon de réduction strictement personnel non cessible à un tiers et limité à une seule commande. La réduction sera répartie sur chacun des articles, et éventuellement au fur et à mesure de leur facturation. Non valable en rendez-vous Shopping, sur minitel et sur Redoutel.

nu inteleg eu chiar bine...dar parca zice ca nu-l pot sa-l folosesc la preturile deja reduse nu?

INGRID

Mergi la inceput

- numai colectia primavara-vara 2007

-hors prix déjà démarqués, nouveautés, exclusivités, prix minis, prix futés et prix rouges, prix verts

- fara preturi deja reduse, noutati, exclusivitati, preturi mini, preturi futes (reduse de tot), preturi verzi si preturi rosii...

Au mai ramas vreo 10 articole... la care poti aplica reducerea...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput