***LA REDOUTE(10)***
Raspunsuri - Pagina 5
cin spune:
Claudia, mersi frumos de dictionar. am gasit si restul cuvintelor
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
cin spune:
Madau, cred ca e vb de circumferinta in partea de jos a unui crac...desi pare cam putin..
o floare pt doamne
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by cin
Orice, dar fara setul plasticos
deci: ce inseamna: menagere, tasses si soucoupe?
o floare pt doamne
"menagere" asta trebuie sa fie un set de cani/cesti si farfurioare.
stiu ca tasse=ceasca
soucupe=farfurioara
Simuleaza comanda pana la pasul 4 sau 5,unde iti scrie clar si detaliat despre ce e vorba,ca sa vezi daca iti apar cadourile.
claujro spune:
quote:
Originally posted by cin
Madau, cred ca e vb de circumferinta in partea de jos a unui crac
o floare pt doamne
DA!DA! Asa e!
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
cin spune:
Jasmine...nu eram logata, d-aia imi aparea mesajul respectiv...
o floare pt doamne
madau spune:
Hai sa va zic continuarea la faza secolului...tocmai mi-a adus prietena mea coletul...era pus in sac bineinteles, pe sac scria OP72 adica al ei, pe hartia din interior, aia unde-s trecute produsele e adresa mea, numele meu..deci aia au trimis bine, acum de unde a tras Posta Romana concluzia ca e coletul ei
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
Cin dau si eu comanda. Daca nu-mi vine nici mie, chiar ca e ceva cu OP 16.
Mai e o ora pana intra banii pe card, oare sa dau deja comanda?
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
lavi02 spune:
lilup multumescx pt raspuns.
Imi mai spuneti va rog o dara adresa de mai directa a lui Sabine; ca prin serviciul clienti ii ia o gramada sa-mi raspunda.
Sa vad eu rezolvata treaba cu astia 83 de euro si nu ma mai prind ei cu alta comanda pana la reducerile din vara.
cin spune:
Am comis-o!!!!
comanda nr 3, azi 19.03.2007....
Felicia, poti sa incerci sa dai comanda...ne intalnim la posta, cand or veni (doamne-ajuta) coletele
o floare pt doamne
cin spune:
MI-a venit si confirmarea comenzii si scrie clar :"Quantité : 1 - <font class=boldwhite> Votre cadeau : LOT DE SACS</font> [lot de sacs / ] Ref. : -1 - -0,98 Euros prix unitaire remise déduite
Quantité : 1 - <font class=boldwhite> Votre cadeau : SAC</font> [sac choco / ] Ref. : -1 - -0,98 Euros prix unitaire remise déduite"
acuma n-oi avea parte de doua seturi plasticoase, sper...
o floare pt doamne