Cum s-a ingrasat Mihaela Tatu?
Raspunsuri - Pagina 5
LuisaTL spune:
Melody, vezi ca pozele sunt facute dupa ce-a slabit tinand dieta-minune
.
Ar trebui actualizata galeria foto a site-ului acasa. Dar ma cam indoiesc ca o vor face
. Poate dupa ce va mai tine dieta din nou.
Criss75 spune:
Totusi, ar trebui sa tina cont de faptul ca s-a ingrasat si sa-si adapteze si tinutele la noua "silueta". Arata disgratios cu bluze mulate prin care se vad toate formele mult prea apetisante. ![]()
mihaelamicka spune:
Fetelor nu manc intentionat putin... am doar dischinezie biliara si nu pot manca mult.... si cand uit sa manc mi se face rau... am patit-o de cateva ori... nici asta nu e intentionat dar ma dau cu munca...
Efectul de care zici tu cred ca se simte la mine... tre sa schimb ceva...
SA NU AJUNG SI EU CA TANTI MIHAELA TATU...
spuneti-mi si mei cnad e show-ul ala....? sa pot sa va dau poza sa vedeti cu arata....
clarrice spune:
Fetelor a-ti desfiintat-o de-a dreptul pe aceasta "MARE" doamna a micului ecran. Am citit fiecare mesaj de la acest subiect si m-am amuzat teribil. Daca n-ar fii umblat cu porcaria aia de reclama prin reviste as fii zis ca sunteti chiar rele. Insa o merita.
Mira_m ai fost beton!
Taty spune:
Mie mi se pare o pierdere de vreme sa vad emisiunea aia a ei...o data a fost invitata Mona Musca si i-a dat-o peste nas Mihaelei de mi-a fost mie jena...Mihaela povestea ca atunci cind ajunge acasa o intreaba pe fiica ei daca i-a placut emisiunea si ea ar raspunde referindu-se in special la toalete, coafuri..etc...dar Mihaela de fapt e interesata daca fetei ii place continutul show-ului, la care Mona Musca zice: nu vreau sa para ca ma tin de glume proaste, daar, care continut??!!Bine i-a mai zis-o!
Tatiana si
Mariuca (02.08.2006)http://community.webshots.com/user/taty2006?action=publicAlbums
violeta70 spune:
Fetelor nu suntem putin cam rele?
Oare nu am trecut fiecare prin perioade de slabire-ingrasare? Cel putin mie mi s-a intamplat: de la 83 la 77; apoi ingrasare pana la 89; apoi slabire de la 89 la 74 si tot asa. Numai cu diete (pot sa va zic ca o groaza am tinut si rau am facut).
Indiferent de motivele ingrasarii sale, nu cred ca avem noi dreptul sa o judecam. Iar cine a comandat reteta ei de slabire, trebuia sa-si dea seama ca ea a fost doar "folosita" (binenteles pt. campania respectiva a primit un onorariu), autorul acelei retete este o firma oarecare care trebuie sa-si vanda produsul. si cum iti poti vinde cel mai bine produsele, daca nu prin reclame.
Daca imi aduc bine aminte, inaintea Mihaelei Tatu a circulat tot in presa o reteta de slabire care il avea drept exemplu pe Catalin Crisan. Oare el de ce nu s-a mai ingrasat?
Dupa parerea mea singura greseala a Mihaelei Tatu a fost faptul ca, fiind o persoana publica, ar fi trebuit sa fie mai atenta la imaginea ei.
Imi cer scuze daca parerea mea supara pe cineva, dar cred ca nu trebuie sa "mototolim" pe cineva pentru acest motiv. In fond este problema ei, si nu cred ca afecteaza pe cineva faptul ca a slabit sau s-a ingrasat.
Respectele mele pentru toate fetele, Noapte buna.
P.S.: sa stiti ca nu sunt o simpatizanta a Mihaelei Tatu.
Luna75 spune:
Revenind la intrebare,raspunsul e foarte simplu:
s-a ingrasat pentru ca a mancat mai mult decat ar fi avut nevoie.
Oricum nu e prima si nici ultima vedeta care se ingrasa/slabeste
Concluzia e ca cine isi doreste o silueta de vis trebuie sa "posteasca" toata viata.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
lilianasoare spune:
Eu n-am vazut-o, ca nu ma uit la postul asta. Insa Mihaela Tatu a avut dintotdeauna fluctuatii majore de greutate, poate ca si structura corpului ei este de asa natura.
Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori
puiut85j spune:
Violeta70,aici au fetele putina dreptate sa o critice.Spun pt.ca aproape ma convinsese reclama ei la acea miraculoasa reteta si citeam intr-un interviu de-al ei ca o intreba reporterul:de ce ar crede cititorii in reteta ei.Si a raspuns cea e reala,e reputatia ei in joc.Si ai citit probabil ca sunt fete care au si cumparat-o fara nici un rezultat.Ma enerveaza numai cat ma gandesc,ca era sa comand si eu
.Cumnata mea a comadat reteta lui C.Crisan si scrie in prospect ca nu-si face efectul acele picaturi fara regim mai sever.Ea tine regimul strict si nu prea vad rezultate miraculoase si ma intreb la ce bun sa dai atatia bani de-aiurea cand poti tine regimul si asa fara tampeniile lor mincinoase.
elena
scarmanus spune:
quote:
Originally posted by puiut85j
Violeta70,aici au fetele putina dreptate sa o critice.Spun pt.ca aproape ma convinsese reclama ei la acea miraculoasa reteta si citeam intr-un interviu de-al ei ca o intreba reporterul:de ce ar crede cititorii in reteta ei.Si a raspuns cea e reala,e reputatia ei in joc.Si ai citit probabil ca sunt fete care au si cumparat-o fara nici un rezultat.Ma enerveaza numai cat ma gandesc,ca era sa comand si eu.Cumnata mea a comadat reteta lui C.Crisan si scrie in prospect ca nu-si face efectul acele picaturi fara regim mai sever.Ea tine regimul strict si nu prea vad rezultate miraculoase si ma intreb la ce bun sa dai atatia bani de-aiurea cand poti tine regimul si asa fara tampeniile lor mincinoase.
elena
Eu nu sunt de acord cu tine, ma si intreb cum se gaseste(inca!) atata naivitate incat sa crezi ca niste amarate de picaturi sau ceaiuri topesc grasimea ca prin magie, iar tu (nu tu personal, folosesc un "tu" generic
) mananci numai prajeli, dulciuri si alte alimente care asigura o ingrasare garantata pe termen lung. Si ce intrece pana si culmea naivitatii este sa crezi ca poti slabi (tot miraculos) fara efort vreo 20 de kilograme intr-o luna, adica sa pierzi ce ai acumulat in mod normal (cu toate "eforturile") in ani de zile sau cel putin luni bune de zile. Probleme cu greutatea am avut si eu de cand sunt, dar niciodata nu am cazut in plasa unor astfel de promisiui desarte menite doar sa stoarca banii din buzunare. Mi se pare de-a dreptul fascinant cata naivitate poate sa existe si cata negare pana la urma, sa crezi ca asa ceva (slabitul fara efort si inca rapid) este posibil.Nu va suparati, sunt si eu o durdulie dar ma tratez (sanatos)

pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty