aspirator cu filtrare in apa
Raspunsuri - Pagina 4
adrianam spune:
Am avut si eu un Vortex. Sistemul de filtrare prin apa este excelent dar sa nu va luati Vortex- s-a stricat exact dupa un an. Si intr-adevar, sufla aerul in jos si ridica praful.
Ce mi-a displacut la Vortex este si vasul pentru apa- are foarte multe nise interioare pe care nu le poti curata si in timp se dezpune o mazga groasa pe peretii lui.
O alta problema a fost filtrul Hepa pe care am vrut sa-l schimb pentru ca se imbacsise (desi l-am spalat de vre-o 5-6 ori) si am gasit de-abia cand s-a stricat motorul.
Un alt dejavantaj al aspiratoarelor cu apa apare atunci vand vrei sa te cocoti si sa aspiri pe dulapuri. Este foarte greu si daca nu poti sa-l sprijini pe o suprafata plana, jetul de aer nu va mai trece prin apa si va imbacsi filtrele si motorul.
Acum am unul clasic cu sac de hartie.
alexgo spune:
Salut! am gasit acest forum din intimplare in timp ce cautam inf despre un aspirator. Eu ma ocup de asa ceva! Daca cineva are nelamuriri despre un apirator ii pot oferi mai multe informatii, unele chiar stiintifice!
timeea spune:
Mi s-a ars vechiul aspirator , trebuie sa cumpar altul, repede . Vreau neaparat cu filtrare prin apa si filtru hepa lavabil .
Va rog cine mai are recomandari, pareri , sfaturi , sa le scrie aici .
Vreau sa ma coste maxim 800 ron .
Am vazut ca cele chinezesti Vortex, Rhonson, Westwood costa sub 300 ron , sunt cateva unguresti Luis Axton 400 ron si DeLonghi 750 ron .
Cam astea le-am gasit prin magazine pe aici in Arad ...
Astept cu nerabdare
mama lia spune:
alexgo, pai spune-ne despre aspiratoarele astea cu filtrare prin apa de se gasesc in comert cum sunt??? sunt mai bune decit cele normale??? ca la cit praf e in Bucurestiul asta mie mi s-a acrit....
timeea spune:
Mama lia - inca nu ti-ai cumparat aspiratorul , sa inteleg .
Daca nu ne mai raspunde nimeni va trebui sa ne descurcam . Am "scotocit" tot ce au zis si altii, pe alte forumuri , mi-am facut o idee , acuma depinde de fondurile fiecaruia .
Daca as avea mai multi bani mi-as lua Cleansy Max de la Zepter .
Cele chinezesti sunt la extrema cealalta ca pret/calitate .
Cea mai buna varianta pt mine ramane DeLonghi , laudat de multi, mai demult costa 10 mil, acum il gasesc la Domo cu 7,5 milioane ; atata ca mi se pare cam mare , si nu stiu cat e de usor de curatat , vreau sa merg la magazin sa-mi arate cum se demonteaza pt aruncarea apei.
mama lia spune:
timeea, asa este...inca nu am luat....nu am atitia bani de dat pe unul de la Zepter, dar as investi in unul pe la 10 milioane....
daca afli ceva de acest DeLonghi da de veste!!!
mama lia spune:
de aspiratorul asta zici???
http://www.emag.ro/aspiratoare/aspirator-delonghi-wf1300sdl--pWF1300SDL
la care Domo l-ai gasit??? ca te site-ul lor nu era....
timeea spune:
Este la Domo aici la mine in Arad , DeLonghi WF 1500 EDL Aqualand , nu e modelul din link-ul tau , deci , desi acesta postat de tine cred ca ar fi mai fain, mai mic .
Poti face asa : mergi la magazin Domo, zici ca vrei modelul cutare , sunt sanse f mari sa ti-l aduca la comanda , direct la magazin , fara nici un comision , mie asa mi-au zis .
Eu am vrut sa-l vad desfacut ieri si nu am reusit (nu era nici un vanzator disponibil pt asta).
Azi merg pana in Ungaria si "prospectez" piata pe acolo .
timeea spune:
Am uitat sa mai zic ca am auzit ca un Cleansy de la Zepter s-ar fi ieftinit mult si ar putea fi luat cu 300 euro , ceea ce nu mai reprez asa mult, dar nu cunosc reprezentati , n-am pe cine intreba, sa verific aceasta informatie . Stiti pe cineva ?
timeea spune:
Pana la urma mi-am luat , exact aspiratorul din link-ul de mai sus al mamei lia , din Ungaria de la metro , a fost 583 ron .
Inca nu am apucat sa aspir cu el . Pare simplu de folosit .
Am emotii , sper sa nu ma dezamageasca rau alegerea facuta .