doar pe ea?
Raspunsuri - Pagina 6
filofteia spune:
Marcellinna, ma bucur tare mult ca sunteti bine amandoua. A fost greu, dar toate astea v-au apropiat si mai mult. Esti o mama minunata si ai o fata minunata. Numai bine!
PS: Si eu am "numai unul" si am auzit de multe ori argumentul "copil de rezerva". Gura lumii nu trebuie ascultata!
roxanal spune:
sa va spun cum a fost la mine...stiam ca odata, candva, o sa vreau copii, dar nimic fix, sau cu bataie lunga..pur si simplu..si acum 7 ani, am ramas insarcinata...s-a nascut Maria Andreaa, lumina zilelor noastre..care ca si la Marcelina..a fost o poveste...si nu-mi mai doream alt copil..odata ca aria ne-a pus capac si ptr ca nu-mi imaginam cum as putea iubi inca un copil, fara sa-l nedreptatesc pe primul nascut...asa ca am decis cu sotul meu sa nu mai avem alt bebe..normal ca toata lumea ma intreba, de ce doar un copil, daca se intampla ceva, etc...si acum vreo 2 ani si ceva, in ciuda protectiei folosite cu succes timp de 5 ani, a cazut ca un trasnet vestea ca sunt insarcinata...si acum am doua comori...toate starile de incertitudine s-au risipit..o iubesc si pe Teo, cu totul altfel ca pe Maria..ca de multe ori ma intreb de ce oare altfel, de ce asa si invers..etc..asta este..procese existentiale...cat despre cei cam slabi de inger..nu le mai raspund..ca nu mi se pare ca merita...acum urmeaza sa trec printr-o operatie cu cea mica, si desi e una banala, o hernie, imi fac multe griji...si iar am primit intrebari cu..ce faci daca se intampla ceva? noroc c-o ai pe Maria ..ma uit nedumerita si pur si simplu intorc spatele si plec..la astfel de intrebari...nu se raspunde ...cat despre tine Marcelina, multa sanatate fetitei(adica domnisoarei) si lasa lumea in pace...ca unii judeca cu alta parte a corpului decat cea care le-a fost data in folosinta
marcellinna spune:
Va multumesc fetelor.
Roxana, va tin pumnii pt operatia fetitei.Sa aibe o convalescenta usoara.