Durerea unei pierderi de sarcina (20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neata fetele!!!
Am fost aseara la dr. parazitolog si am aflat urmatoarele informatii: toxo si cmv, dc le-ai avut inaintea unei sarcini (adica ai Igg pozitiv si Igm negativ), nu inseamna ca ai scapat definitiv de ele. In timpul sarcinii trebuie urmarita evoulutia Igg-ului. Boala se poate reactiva si atunci Igg incepe sa creasca. si eu care ziceam ca dc le-am avut (CMV cred ca inca il am) o sa scap in timpul sarcinii, nu o sa trebuiasca sa imi mai fac griji...

Mi-am facut si analiza de aviditate la CMV, sa vedem dc boala este mai veche sau este actuala. M-a mai usurat de cateva milioane...pana acum am cheltuit 8 milioane pe analize...Saptamana viitoare am rezultatul si atunci vom vedea dc imi da un tratament sau nu.

toate fetele!!!

Bebica te asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

am reusit sa vb cu tutunaru . ma asteapta maine dimineata la elias. sper ca de data asta sa nu mai gresesc in privinta medicului si sa se termine cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweet_athena spune:

Buna dimineata fetelor,nu am scris pana acum daram citit toate capitolele acestui subiect.Sper sa nu va plictisesc,din nefericire am pierdut si eu o sarcina la 7 saptamani si astazi fac o saptamana de la chiuretaj si vreau sa va spun ca ma simt mai bine de cand va citesc pe voi,am plans si m-am bucurat alaturi de voi.Viata e nedreapta uneori,dar cu voi devine mai frumoasa si acum am sufletul plin de speranta.
Ma bucur mult pentru fetele care au reusit sa-si indeplineasca visul sa ramana.Alaturi de voi am invatat ce inseamna Speranta si voi spera in continuare alaturi de voi ca si visul meu se va implini.
Va doresc multa fericire si sper ca nu v-am plictisit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Irina, va fi bine, ai sa vezi.
Stii unde trebuie sa ajungi?

Sim 17 Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

sim stiu unde e eliasul dar nu stiu unde il gasesc pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

IRINA, pe majoritatea ii gasesti la maternitate la etajul 2.
eu m-am operat acolo si in fiecare zi acolo il vedeam pe doctorul tau.
abia astept sa aud vesti bune de la tine.
eu nu cred in spusele dr.cum ca nu mai poti avea copii.
asa cum ti-au spus fetele, au mai fost cazuri in care dr. le-au dat asemenea vesti si acum au bebei sanatosi toate.

poze
bebe al meu
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidushka spune:

Buna, fetelor!
Va citesc si eu , in graba ca am mult de lucru.
IRINA, dragutza, nu dispera, te rog, vezi ce zice Tutunaru, cate cazuri nu sunt in care doctorii se inseala. Ai incredere in Tutunaru, vezi si tu cate fete vb frumos de el. ITI TIN PUMNII SI SA AUZIM NUMAI VESTI BUNE! Curaj!
SIM STOIAN, ce tratament ti-a dat Tutunaru timp de 12 saptamani? de sustinere?
MIRELUS, cand mergi la medic?
MICHELLE, eu sunt bine deocamdata, optimista, azi merg si eu la ginecolog. sper sa fie bine, prea m-am saturat de vesti proaste. IMI PARE TARE RAU PT TOT CE SE INTAMPLA CU FETELE DE AICI. Sper sa se termine cosmarul asta pt noi toate, cele care asteptam si incercam, sa vina soarele odata si pe strada noastra.
RAMONELLA, ce ai dragutza de cauti simptome, vezi nu e bine nici sa citim prea multe. nu te mai gandi la lucruri negative, ca nu e musai sa se opreasca sarcina din evolutie daca nu mai ai simptomele la fel ca inainte.
KALOSALINA, crede-ma, eu la inceput aveam de gand sa imi fac toate analizele posibile. am renuntat. mi-am facut doar toxoplasmoza. uite ca sunt fete printre noi care le-au facut, au cheltiut si o multime de bani, si tot in ceata sunt.
VA PUP PE TOATE, FETELOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Cand intri in spital (cladirea pe care scrie Academia ... Spitalul Elias - e una un pic mai veche decat restul din curte), o sa vezi un hol lung. Mergi pana la capatul holului. Acolo ai in partea dreapta camera de garda si colposcopia, iar in stanga un alt hol care duce la scari. Pe Tutu il gasesti fie jos la colposcopie, fie la etajul 2 la Obstetrica.

Sim 17 Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Irinabobo-parerea mea este ca trebuie sa-ti schimbi medicul.cum sa iti spuna ca nu stie daca vei mai avea copii???Draga mea in ziua de azi aproape pt orice exista tratament si sunt sigura ca doar pentru ca ti-au mai ramas resturi,nu inseamna ca nu vei mai putea face copii.Un medic trebuie sa te incurajeze si sa nu-ti dea un astfel de raspuns fara cap!Ai sa vezi ca o sa fie bine daca mergi la alt medic!sa ne spui cum a fost la Tutunaru,toate fetele il lauda deci e medic bun!te pup si nu te gandi la ce ti-a zis medicul ala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irina nu cred sa fie chiar asa de grav, cum ti-a zis dr aia! Ai sa vezi ca vei veni cu moralul mai ridicat de la Tutunaru! Iti tin pumnii pt maine la control

Ramo nu te mai gandi la prostii! Daca ai o neliniste, mergi la dr, nu mai sta!

Mirelus cand mergi la ctrl?

Ooooff, Flavia tare mi-e mila de saracutul Dominic E asa sensibil micutul! Multa sanatate!

Fetelor Z27 = Z1 S-ar parea ca CM-ul meu se stabilizeaza la 26 de zile. Bine macar ca nu ma tine pana dupa 28 de zile, sa-mi mai fac si sperante aiurea! Dimineata mi-am facut un test (negativ, bineinteles) si cand sa ma ridic...vad ca mi-a venit CM-ul Pana mea si mama ma-sii

Poze Laura

Mergi la inceput