Durerea unei pierderi de sarcina (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

va multumesc fetelor. nu stiam ca pot gasi atata intelegere aici. sunteti niste dulci. din fericire,si sotul meu m-a linistit foarte mult aseara si a inceput sa-mi fie mai bine, sa plang mult mai putin.altfel cred ca innebuneam.iar copiii de la serviciu sunt niste dragalasi si ma mai amagesc si eu putin. acum am inceput sa programez analizele cumnatei sa merg cu ea ca sotul ei lucreaza mult. o sa-mi fie cel mai greu la ginecologie, cred. va pup pe toate si o saptamana plina de teste de sarcina pozitive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

buna fetelor. ce faceti nu mai vine nimeni cu vesti bune?
rodi pe unde umbli, cum te mai simti?
vroiam sa imi spuneti si mie voi ce analize ati mai facut inainte de a ramane din nou insarcinate. pe mine nu prea ma multumeste explicatia asta cu a fost un simplu ghinion si as vrea sa stiu ce analize ar trebui sa mai fac pt a depista daca exista vreo problema (in afara de toxo, cmv, rubeola, listeria, chlamydia ca astea le-am facut).
si vroiam sa va mai intreb daca stiti este posibil sa iti iasa chlamydia negativ la sange si pozitiv in secretie? eu am facut analizele pt chlamydia dar doar la sange si cineva zicea ca este posibil sa imi iasa pozitiv la secretie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidushka spune:

IRINABOBE, mai esti pe forum?
Eu am auzit ca poti face aceste analize inainte de a ramane insarcinata ca sa stai linistita, dar poti sa faci boala si in timpul sarcinii. deci, pana la urma ne ramane sa avem mare grija de noi cand vom fi insarcinate, e o loterie si sarcina. despre analiza la secretie, eu nu stiu ca sa iti zic. poate te ajuta fetele. in rest, ca mai zici ca faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Irina eu am facut si analizele pt depistarea sindromului antifosfolipidic(SAFL) pt. ca am inteles ca se pierd sarcini si din aceasta cauza.Din fericire analizele au iesit bine.Si eu stiam ca este bine sa faci Chlamydia din secretie.
Mai stiu de Ag Mycoplasma+Ureeaplasma,pe care eu nu le-am facut dar am auzit ca sunt importante.

Va pe toate!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

inca mai sunt lidia. nu stiu ce sa zic ca fac. azi ma duc iar la un control. inca mai am hemoragie dar asa in transe. adica cateva picaturi dupa care cateva ore pauza. oare s-o mai curata uterul pe acolo? nu stiu. in rest nu am nici durri nici febra. azi sper sa imi spuna dr daca e sau nu normal. sper sa fie bine ca m-am saturat de vesti proaste.
in rest incerc sa ma canalizez pe ideea unei noi sarcini ca sa pot trece mai repede peste ce a fot. joi ma duc la parazitolog sa il mai intreb odata daca a avut vreo influenta toxo sau cmv, si dupa aia trebuie sa vad ce analize sa mai fac inainte de a o lua de la capat (bineinteles daca se termina totul cu bine dupa chiuretajul asta )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

irinabobe eu am facut foarte multe analize, dar imi dau seama ca nu m-au ajutat foarte mult.de ce spun asta?
mi-au iesit anticorpi ricketsia pozitivi, dar dr spune ca nu stim daca am avut atunci boala sau am avut-o in copilarie, analiza care m-a costat 1.600.000.de ce mi-a mai dat-o sa o fac atunci?
anticorpi herpes pozitiv, dar analiza nu face diferenta intre herpesul vaginal si cel care apare la gura, iar nu inteleg de ce am mai facut-o, ca eu cand sunt foarte racita imi iese herpes si stiam clar ca anticorpii vor iesi pozitivi.
am facut si anlaizele de SAFL de care spune blueeyes, au iesit bine, dar dr spune ac acest sindrom poate aparea si doar in sarcina.am facut ureaplasma si mi-a iesit pozitiv, am urmat 6 tratamente cu antibiotice dupa antibiograma, dar nu am reysit sa scap de ea si dr mi-a zis sa o las in pace ca nu afecteaza sarcina.
o groaza de bani, de timp si de stres consumat aiurea.acum nu stiu ce sa zic, dar poate pentru linistea ta ar trebui sa faci un set minim de analize pe care ti le recomanda dr tau.si sa nu apleci urechea in stanga si in dreapta si sa faci zeci de analize.

Mcrissa in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidushka spune:

Multa bafta la medic azi, IRINABOBE. sa ne spui ce ai facut. si eu am maine dupa-amiaza control ginecologic. de-abia astept sa vad ce imi zice. multa sanatate!
Pup toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Irina,Lidia bafta multa la medic!Sper sa veniti cu vesti bune!

Mcrissa eu nu am auzit ca acest sindrom daca ar fi sa-l ai apare doar in sarcina! Stiu ca il ai sau nu il ai! De multe ori se face dupa ce se pierd sarcini si asa descoperi daca este sau nu!
Si eu sunt satula de aceste analize!Asa este,timp irosit,bani la fel si stres cat cuprinde!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by ariel_7000

"Doi gemeni in 'burtica':
- Si tu crezi in viata de dupa nastere?
- Desigur. Dupa nastere trebuie sa urmeze ceva.
Probabil ca ne aflam aici tocmai pentru a ne pregati pentru ceea ce
urmeaza.
- Ce prostie! Dupa nastere nu urmeaza nimic. Si, de altfel, cum ar
putea sa arate?
- Nu stiu exact, dar desigur ca va fi mai multa lumina decat aici.
Poate ca vom umbla pe propriile picioare si vom manca cu propria gura.
- Ce tampenie! Nu se poate sa umbli. Iar ca sa mananci cu gura,
chiar ca ar fi de ras! Doar noi mancam prin cordonul ombilical... Insa
ia sa iti spun eu
ceva: putem exclude viata de dupa nastere, pentru ca deja acum e prea
scurt cordonul ombilical.
- Ba da, ba da, cu siguranta va fi ceva. Insa, probabil, ceva mai
altfel decat ne-am obisnuit aici.
- Pai de acolo nu s-a intors nimeni. Odata cu nasterea, viata se
termina, pur si simplu. De altfel, viata nu este altceva decat o
permanenta inghesuiala, in intuneric.
- Eu nu stiu exact, cum va fi, daca ne vom naste, dar desigur ca o
vom gasi pe MAMA, iar ea va avea grija de noi.
- Pe mama? Tu crezi in mama? Si dupa tine, unde ar putea ea sa fie?
- Pai oriunde, in jurul nostru. Doar traim in ea si prin ea. Fara
ea, nu am fi deloc.
- Eu nu cred asta! Eu nu am vazut nicicand, nici un fel de mama,
asa
ca e evident ca nu exista.
- Dar, uneori, cand suntem in liniste, o auzim cum canta, simtim
cum
mangaie lumea din jurul nostru.
Stii, eu cred ca viata adevarata ne asteapta abia de acum incolo!"

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

blueeyes m-am exprimat eu gresit ca apare doar in sarcina.poti sa nu-l ai, sa apara in timpul sarcinii, iar dupa nastere poata sa dispara sau sa persiste.asta mi-a spus o colega, care spune ca a capatat acest sindrom in timpul sarcinii, a facut injectii cu Clexane, iar acum dupa ce a nascut nu mai are.cine stie care e adevarul?

Mcrissa in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput