Am tot ce imi doresc aici, dar eu vreau acasa
Raspunsuri - Pagina 2
Ramona J spune:
printesa roz, presupun ca problemele de care spui ti-au accentuat starea de dor si iti doresti sa mergi in Romania.
Doua saptamini e putin. Daca ai putea sa stai mai mult ar fi bine. Incearca sa mergi pentru o luna sau chiar mai mult. Cred ca te-ar ajuta sa te dumiresti, sa vezi daca iti doresti sa te reintorci. Mai ales ca sotul tau nu e hotarit, e bine sa te lamuresti tu in primul rind daca sigur asta iti doresti. E mai simplu sa stai acolo o perioada decit sa plecati impreuna si apoi sa constatati ca nu va place.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Flaflo spune:
Printesa, nu scri niciunde de cit timp esti in Germania. Inceputul e greu peste tot, mie mi-a fost greu vreo 4-5 ani, cu toate ca si parintii mei sint aici, iar in Romania nu mai am decit rude indepartate. Principalul este sa va intelegeti si sa fiti uniti, iar timpul le va rezolva incet pe toate.
De ce nu chemi in vizita pe cineva din familie daca tu nu poti merge mai des in tara? La mine a fost simplu.... cind ma macina dorul mergeam in weekend la Tm, ca sint doar 500 km.
Numai bine!
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
printesa_roz spune:
Flaflo sintem aici de 2 ani si jumatate, iar pina acasa sint aproape 2.000 de kilometri, asa ca nu putem merge chiar foarte des....
ankalaura spune:
Eu nu iti pot da un sfat din perspectiva uneia care este deja departe de tara, ci din perspectiva uneia care se gandeste serios sa emigreze Tu, fata de mine, ai un avantaj: deja cunosti ambele parti ale baricadei.
Sa nu iei o decizie decat daca esti cu mintea limpede. Spui ca ai avut o multime de probleme. Incearca sa te detasezi, vino in vizita in Romania, intoarce-te in Germania, discuta clar si deschis cu sotul tau.
Eu nu mai vreau Romania. De ani de zile tot asteptam sa se intample ceva, si se intampla, dar nu ce as vrea eu sa se intample, nu suficient cat sa ma bucur pentru copilul meu si pentru viata care il asteapta aici. De ani de zile simt ca ma lupt cu morile de vant (cu putine si rare exceptii, mici succese in lupta cu birocratia si ingustimea unor minti de aici).
Analizeaza bine ambele aspecte, si asigura-te ca iei cea mai buna decizie. Succes!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
Flaflo spune:
quote:
Originally posted by printesa_roz
Flaflo sintem aici de 2 ani si jumatate, iar pina acasa sint aproape 2.000 de kilometri, asa ca nu putem merge chiar foarte des....
POZE
E normal sa te macine dorul, dar cu timpul ai sa vezi ca vei incepe sa te simti bine. Mare mi-a fost mirarea cind, intr-o vizita in Ro, dupa citeva zile, m-am gindit ca vreau inapoi acasa... Atunci am realizat ca aici este casa mea, ca aici ma simt cel mai bine! Asta se intimpla dupa vreo 4 ani de Austria.
Peste tot exista avantaje si dezavantaje. Trebuie sa le cintaresti bine pe toate pentru a lua cea mai buna decizie...
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca