PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

LA MULTI ANI la DARIUTE SI DARIUTI!
Multumim pentru felicitarile aduse fotomodelului...am trimis poza acum 4 luni,nu ma mai asteptam sa o publice,dar..mai bine mai tarziu decat niciodata,right?>
OanaRusu, voi aveti experienta,nu?Ca am vazut piersicutza frumoasa acolo...
Va pup..la noi a fost asa frumos azi..si inca mai e...am fost la plimbare prin Mamaia..a fost frumos...

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

LA MULTI ANI tuturor Dariosilor !

Iulenca si eu am oftat cand am citit ce a trebuit sa-ti intarci puiuta, chiar daca eu nu stiu cum e ( am avut lapte doar cam 3 saptamani ) mi-a parut tare rau ca a trebuit sa o faci. Sper sa se obisnuiasca repede pitica ta cu situatia, si imi mai pare rau ca nu poti fi tot timpul alaturi de ea. Dar asta-i viata, in fond si la urma urmei tu te duci la servici tot pt puiul tau !

Mai fetelor, apropo de fructe naturale, ai mei au in Bucuresti si o curte maricica ( e si o mica casa veche, dar trebuie cosmetizata putin pt a fi locuibila, macar vara ), si avem caisi, am visini, peri, meri, ciresi, smochini,am si un nuc, piersic, vita de vie, zmeura, primavara cresc lacramioare, lalele salbatice, am liliac, am 2 brazi mari de tot, o catelusa tare dragalasa, e o nebunie curtea aia, in fiecare an aducem aici dulceata de zmeura si visine si gem de caise....of...tata a inceput sa se duca in weekend sa "cosmetizeze" pomii, iar eu ma uit pe fereastra si vad ZAPADA ...sper sa se topeasca si sa fie ultima pe anul asta...

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Multumim pt urari.
Eu nu am stiut ca exista in calendar o zi si pentru Darius si Daria (mai mult Daria).
Am notat acolo.
Zic si eu cu intarziere La multi ani! Daria si Darius

Doniro iti tinem pumnii sa fie totul in regula.
Mergi si faci testul si tine-ne la curent.

De fapt toate ar trebui sa facem un Papanicolau o data pe an.
Mai ales dupa 30 de ani (cazul meu peste 35).
In ultimul timp se mediatizeaza mult subiectul si pe mine m-a pus pe ganduri.

Cred ca dupa PASTE o sa merg si eu.

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Buna mamicute, puiute si puiuti,

Azi este ff urat afara, a nins fff tare de dimineata,am ajuns acasa ca Mos Craciun. Ti se rupe sufletul cand vezi pomii infliriti si zapada

La Multe lunite si multa sanatate celor nascuti azi.

cinta la voi in comert nu-s produse bio? aici de ex nu-s piete si daca nu iei legume si fructe de la supermarket atunci stai fara. Ca de cineva la tara pe cine sa avem, plus ca acum este iarna. Dar se gasesc bio din toate felurile. Eu nu-i iau numai bio pentru ca vreau sa-l invat mai cu de toate. Am mai citit si eu mai mult sa vad ce merita luat bio si ce nu. Cat despre borcanele desi nu le agreez eu ii mai dau din cand in cand de la hipp ca-s toate bio. Sunt zile cand mergem in oras sau nu am timp sa gatesc si atunci ii dau borcanele. Ii dau numai ce ii place. daca refuza nu-i mai dau. De ex lui Robert nu-i place dovleacul de nic o culoare. asa ca nu-i mai dau ca si eu am incercat si nu mi-a placut deloc, deloc.

Eu am inceput sa-i dau iaur si branzica din comert si le papa cu foarte mare placere. iuartul cel putin este un deliciu pentru el.

De ieri a plecat si Robert bine in 4 labe (pana acum cadea ceva cam repede). Merge ce merge si apoi mai face pauze, se aseaza frumusel in fundulet si mai respira, apoi se arunca iar in patru labe si se plimba mai departe prin camera De ridicat in picioare nu vrea deocamdata, dar vine si asta la timpul ei. Deocamdata sper sa savureze cat mai mult mersul in 4 labe.

O saptamana buna va dorim,

Monica si Robertel cel istetel
poze cu noi
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

buna fetele!

multumim pt urarile de Sf. Daria!

larissa eu ies in jur de 12 afara! si seara dupa 7! hai ca poate ne-om vedea!

andreea intr-adevar am fost plecata vreo 3 saptamani si mi-e asa ciuda ca n-am cum sa mai recuperez ce ati scris!

iana e bine, merge de-a busilea, se ridica pe patut si merge pe el dintr-o parte in alta, rade, vorbeste pe limba ei si mananca la fel ca de obicei adica atunci cand are chef!

va pup mult pe toate!

POZE IANA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by SARILLA

LA MULTI ANI la DARIUTE SI DARIUTI!
Multumim pentru felicitarile aduse fotomodelului...am trimis poza acum 4 luni,nu ma mai asteptam sa o publice,dar..mai bine mai tarziu decat niciodata,right?>
OanaRusu, voi aveti experienta,nu?Ca am vazut piersicutza frumoasa acolo...
Va pup..la noi a fost asa frumos azi..si inca mai e...am fost la plimbare prin Mamaia..a fost frumos...

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME

Noi mai mult pe la cireshe - da' avem prietene piersicutze, asa ca daca ne primiti si aici, super

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Oana cum sa nu te primim?
Ce ochisori frumosi are Paul!

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

alina2006, ce bine ca tu poti iesi de mai multe ori pe zi. Eu ies o singura data si atunci pe la ora 14 cam pana la 16, 17. Depinde. Dar poate ne intalnim cumva...

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

..cu noutati despre noi

Dupa doua saptamini de lupte grele

AVEM AL SASELEA DINTZOC

Sper sa avem si noi ..de acum inainte ..nopti mai linistite ..

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPERDIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

SARBATORITILOR DE AZI

Sa creasca SANATOSI,VOIOSI SI FRUMOSI

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPERDIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput