dus sau cada? ce ma sfatuiti?

dus sau cada? ce ma sfatuiti? | Autor: Amisa

Link direct la acest mesaj

Buna,

Cred ca multe dintre voi va ganditi deja sa va reamenajati casele vara aceasta - cele care au facut-o deja, pot cu atat mai mult sa ma ajute cu un sfat.
Am cosmaruri noaptea, nu pot sa dorm numai la gandul ca peste vreo cateva saptamani ma asteapta ceea ce eu urasc ingrozitor: reamenajarea partiala a apartamentului.
Va cer sfatul referitor la urmatoarea problema: sa renunt la cada pentru o cabina de dus, sau pur si simplu sa schimb cada tot cu o cada(asta e deja terminata, nu mai merge nici emailata, nici nimic). Sunt tentata de dus, dar parca nu as renunta la cada.
Ce sa fac???????

multumesc

Amisa, mamica de fetita alintata

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nu se poate sa le faci pe amandoua? Adica si cada, si dus (la robinetul de la cada, nu in cabina separata).
Nici eu n-as renunta la cada...

Cristina

BEST OF ROBERT
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Te sfatuiesc din experienta proprie sa nu renunti la cada.Acum 3 ani am reamenajat si noi apartamentul din Ro si am gandit ca ar fi bine sa renuntam la cada,ca mai castigam spatiu....
Acum n-as mai face asta in veci.Chiar daca nu as avea chef foarte des sa fac baie in cada(sunt adepta dusurilor) sunt momente cand simt nevoia sa stau in apa fierbinte,sa ma relaxez....Mai fac asta doar cand ma duc la ai mei sau la socrii.

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Acum ce-i drept nu ai spus cat e de mare baia ta. Probabil nu prea mare, din moment ce-ti pui problema sa ramana numai una din variante. Eu personal as opta pentru cabina de dus. Eu am o baie minuscula si daca ar fii dupa mine as da cada pe o cabina de dus. Sotul meu insa, nu e de acord si pace, desi nu a mai avut timp de secole sa faca o baie de rasfat in cada. Pe de alta parte este si mult mai igienica si foarte moderna. Traim asa intrun secol al vitezei, incat foarte putini dintre noi stam sa ne mai lafaim cu orelele in cada si iata ca eu consider ca o cada ocupa un loc prea mare in baie. E o simpla parere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

sunt unele care le au pe amndoua... si dus si cada... uite aici cateva variante:
- www.made-in-china.com/image/2f0j00LBCTqcGbvQWfM/Bathtub-With-Shower-Enclosure-Pivot-Series-X-P0026D-.jpg" target="_blank">1 - usa se lasa deschisa si e ca si o cada.. usa se inchide si e dus
- www.designerhomeproducts.com/tub.htm" target="_blank">2 - poti sa pui apa in cada si sa lasi usile inchise , vei fi ca la sauna - usile deschise baie normala... fara sa pui dop la cada il poti folosi ca dus cu usile inchise.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amisa spune:

Ar fi bine daca as avea spatiu sa am si dusul si cada. Sunt tentata foarte mult de dus pentru ca arata bine, nu prea mai avem timp de baie - din cauza secolului vitezei in care traim, asa cum bine a zis cineva - si as mai castiga din spatiu, avand astfel loc sa mai pun un cos de rufe sau etajere. Baia e buna pentru cele 4-5 zile pe an de relaxare si ....nu mai stiu....oare o mai folosesc la ceva?

Amisa, mamica de fetita alintata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

optez pt cada!
si pe mine m-a batut gandul sa renunt la ea. 10 luni pe an suntem plecati din tara si stam in chirie intr-un apartament unde avem cabina de dus. sa nu va spun cat suferim ca n-avem cada.. si sotul ffff rar face baie in cada,dar ii lipseste foarte mult.acuma tot zice ca,in iunie cand mergem acasa,primul lucru ce-l va face este sa-si dea drumul la apa in cada si sa stea acolo mult si bine...
la inceput vei fi incantata de schimbare si de spatiu,dar in timp,cu siguranta vei regreta.
sper ca vei lua cea mai buna hotarare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuppy spune:

N-as renunta la cada sub niciun motiv. Nu stiu, dar baile de bloc care au doar dus, seamana cu o baie de motel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcellinna spune:

Eu am renuntat la cada cu draga inima.Imi lua mult spatiu si oricum bai relaxante nu prea aveam timp sa fac.
De cand am dus consum mult mai putina apa/energie desi facem cateodata chiar si doua dushuri / zi.
In plus (hai sa iasa si partea comoda din mine)inainte spalam paturi si cuverturi in cada, de-acum incolo, doamna m-am facut ,le duc la spalatorie (nu de alta dar nu ma mai tin nici incheieturile ca in prima tinerete).
Acuma tu sti ce exigente are familia ta.
Daca faci o lista cu argumente pro si contra, vezi tu ce rezultat iti da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Uite aici s-a mai vorbit despre asa ceva:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86627&whichpage=1&SearchTerms=cada,sau

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

Amisa, eu am renuntat la cada, fiind adepta dusurilor, ca si sotul meu. Acum regretam acest lucru si in vara, cand vom incepe reamenajarea (inca un etaj) sigur va fi cada. Cateodata simti nevoia sa te cufunzi in apa, sa visezi, unde mai pui ca a venit si bebe si nu pot sa-i fac dus mai tarziu. E altceva cand sta in cadita cu jucarioarele.

Mergi la inceput